Wke

Att utföra styrketräning för gymnastik

Gymnaster är kända för sin styrka, nåd och flexibilitet. Dessa är några sätt att öka dessa egenskaper hos dig själv, om du är en gymnast.

Steg

Att utföra styrketräning för gymnastik. Arbetet med dina magmuskler.
Att utföra styrketräning för gymnastik. Arbetet med dina magmuskler.
 1. 1
  Arbetet med dina magmuskler. För nästan alla aspekter av gymnastik, behöver du stora magmusklerna, speciellt på barer. Mastering flyttar såsom ihåliga kroppen (när du ligger platt på marken och lyft dina ben och axlar och armar, så att bara din rygg och rumpa är på marken. Om du gör det på rätt sätt, bör magen blir hård och det ska vara svårt Försök att arbeta dig upp till att hålla denna position i en minut eller mer) Detta kan hjälpa dig att göra en mängd olika styrka rörelser som..:
  • tuck-ups (när du gör ihålig kropp ställning, sedan krypa upp i en tuck så att bara din rygg är fortfarande på marken, och sedan tillbaka till ihåliga kroppen gör om 30 åt gången)
 2. 2
  och
  • v-ups (samma som tuck-ups, men istället för att gå in i ett veck, du går in i AV-läge med bara din rumpa på marken), och planka läge (när du ligger på mage och satte armbågarna på marken och lyft magen så att endast dina fötter och armbågar och underarmar är på marken-håll i 1-2 minuter).
 3. 3
  Öva dessa rörelser kan hjälpa till med gymnastik eller bara för att få den kropp du vill ha. Ihålig kropp position är avgörande för din framgång i gymnastik, eftersom du kommer att använda den vid varje händelse och om du gör det på fel sätt kan orsaka många problem. Men om du behärskar det, och det blir en god vana du kommer att ha stor framgång i gymnastik.
 4. 4
  Bygg benmusklerna. Detta är inte lika viktigt som abs, men fortfarande behövs. Detta kan göras genom att köra eller häl-höjer (när du står på kanten av en yta-exempel på trappan eller i gymnastik du kan stå på balken med hälarna utanför kanten av balken och du går från att ha din klackar så långt ner som de går att stå på tårna, och upprepar att cirka 100 gånger).
 5. 5
  Bygg upp din arm muskler. Gör armhävningar och pull-ups för att få den muskeln. Prova en borr där du har en yta som är ungefär 3/4 av en fot lång, och du gör tre uppsättningar av armhävningar: 30 med händerna ovanpå mattan, 25 på marken, och 20 med fötterna på toppen av mattan och händerna på marken.
 6. 6
  Utveckla flexibilitet. Försök göra allt två delar varje dag under två minuter vardera. När du har dessa splittringar ner, kan du arbeta på flexibilitet i låret genom att gå till antingen höger eller vänster ben split och lyfta foten av ryggen ben upp så att benet är böjt. Det är en riktigt bra stretch. Också öva att gå in i en bredbent och röra båda benen och få magen till marken i mitten. Försök att röra tårna i en gädda. Gymnaster bör vara flexibla över-inte bara i splittringar.
 7. 7
  Ta danslektioner eller borrar praxis för balans och koordination. Detta bör hjälpa dig att bli mer graciös.

Tips

 • Practice! Gör ett schema så att du tränar lite för varje huvud sak varje dag. Oroa dig-det inte blir lättare när du blir bättre.
 • Prova saker såsom pilates och yoga för att öka både flexibilitet och styrka.

Varningar

 • Kontrollera med din läkare om det finns några hälso-och / eller faktorer ålder som du bör diskutera.
 • Gör inte övertränar, vilket resulterar i smärta och / eller personskada.