Wke

Hur att dölja skallighet

Börjar du gå skallig och är inte redo att erkänna det? Det finns ett par alternativ för att försöka dölja att vikande hår linje.

Steg

Hur att dölja skallighet. Använd en hatt eller någon annan huvudbonad varje dag.
Hur att dölja skallighet. Använd en hatt eller någon annan huvudbonad varje dag.
 1. 1
  Raka huvudet. Ett bra sätt att dölja det faktum att du tappar hår är att faktiskt gå skallig. Detta kan inte vara ett alternativ för kvinnor, men män är skallig det nya håret!
  • Raka huvudet helt skallig och hålla den rakade. Ingen kommer någonsin att veta om du verkligen går skallig eller precis som ditt huvud skallig.
  • Var noga med att ta väl hand om ditt skalliga huvud. Solskyddsmedel kommer att behövas för att sättas på utsidan, och du kan behöva ändra ditt schampo.
 2. 2
  Använd en hatt eller någon annan huvudbonad varje dag. Detta kan vara svårt eftersom du så småningom förmodligen kommer att ta bort det inuti. Ett lock är ett bra alternativ för män. Sun hattar är bra för kvinnor, och mössor är också.
 3. 3
  Växa hår tillbaka. Det finns många produkter tillgängliga som hjälper dig att åter växa håret. Var försiktig, många hår rättsmedel är billiga och kan förstöra din hårbotten.
 4. 4
  Trimma tillbaka templen för att matcha den vikande hårfäste. Detta kommer att ge dig en känsla av att du motverkar ditt försvinnande hårfäste, men det kommer inte, kommer folk bara snicker på udda vita-väggar.
 5. 5
  Ha en tupé eller en peruk. Om allt annat misslyckas, kan du få en tupé. Det är ofta omöjligt att säga att en man bär tupé men det finns en risk att det blir uppenbart. Försök att få en som ser ut som din naturliga hår. Peruker kan lätt falla av, också.

Tips

 • Om raka huvudet måste du sätta solkräm på ditt huvud. När du planerar att spendera mycket tid i solen bör du bära en hatt.
 • De flesta människor kan upptäcka en person med en kam över en mil bort. Du kommer inte att lura någon med denna taktik.
 • Den Faktum är att vid en ålder av 50 hälften av de män i Europa och Europa kommer att ha symptom på manliga mönster skallighet. Det är ett faktum av naturen, bara ett inslag i mänsklig anatomi. Så det är ingen idé att gå igenom livet tänkande är en sjukdom och går på ett ändlöst sökande efter ett botemedel. Titta på några läkare. Många är skallig, så om de inte kan bota sin skallighet hur kan man förvänta sig att bota din?
 • De flesta män ser bra flintskallig och det kan ta år bort av ditt ansikte.

Varningar

 • Du kommer antagligen behöva raka huvudet flera gånger per vecka, för människor att inte gissa att du är i verkligheten går skallig.
 • Många peruker och toupees faller lätt bort om du trängs runt. Gör inte. Du vill inte att folk ska se dig med en peruk eller tupé på!