Wke

Hur att intervjua för ett jobb när du känner dig oattraktiv

Vissa tror att anställningsintervju framgång består av 90 procent förtroende och 10 procent erfarenhet och det har visat gång på gång att de inledande första sekunderna av intryck ange tonen för resten intervjun. Tyvärr kan samhällsvetenskapen inte vara på din sida heller om du inte anses vara attraktiva genom nuvarande samhälleliga normer, enligt en studie, oattraktiva människor faktiskt tjänar 10 till 15 procent mindre per år jämfört med sina attraktiva motsvarigheter och detta kan också påverka intervju framgång.

Om du är en arbetssökande som inte känner attraktivt, kan du vara omedvetet dödar ditt eget självförtroende, förstör alla möjligheter att få på den korta listan. Men medan du inte får känna sig attraktiv, betyder det inte att man empiriskt är inte, och det kan mycket väl vara så att du har underlåtit att delta att göra det mesta av dig själv, inklusive god grooming. Nyckeln till att lyckas när du ansöker om ett jobb är att övertyga dig själv att du är inte bara attraktiva, men är högt kvalificerad kandidat som förtjänar positionen. Ju mer du känner inåt som om du ser den delen och vet att du kan göra jobbet, desto mer troligt att du kommer att vara att övertyga din potentiella arbetsgivare.

Steg

Hur att intervjua för ett jobb när du känner dig oattraktiv. Undersök ditt utseende.
Hur att intervjua för ett jobb när du känner dig oattraktiv. Undersök ditt utseende.
 1. 1
  Undersök ditt utseende. Är du verkligen ointressant eller är du bara vara hård mot dig själv? Intervjua för ett jobb åberopar sökanden i ett utsatt läge - du behöver ett jobb och företaget kan avgöra om du kan få det. Denna ojämlika ställning kan orsaka många en person att sätta sig ner ett hack av ångest eller rädsla för att inte lyckas. Gräv ner djupt inne att avgöra om dina känslor är mer rotade i kalla fötter och dålig uppskattning av dig själv innan du överväger själv ointressant.
 2. 2
  Kolla in dina funktioner. De flesta människor har funktioner som de vill förbättra och funktioner som de hellre skulle spela ner. Attraktivitet handlar ofta om intryck och leka med dina goda egenskaper medan tona ner de som inte är så attraktiva. Ja, även de betalt för att vara påståendet att det finns funktioner som de inte tycker om sig själva, men de lär sig konsten att täcka upp, stå annorlunda, med frisyrer och andra sätt att jämna ut dessa mindre önskvärda aspekter av sig själva. Och verkligheten är att ingen är perfekt, det finns alltid skavanker. Men, det finns aldrig ett behov av att framhäva dessa genom lutade, slumping, bär baggy kläder eller att inte få en bra frisyr. Några av de saker att göra för att förbättra dina funktioner inkluderar:
  • Make-up kan hjälpa om du tror att dina ögon är för långt ifrån varandra eller din näsa är för stor. Även män kan använda smink tekniker för att göra sina drag verkar större eller mindre. Rådgör med en professionell make-up artist eller läsa en bra, up-to-date make-up bok skriven av en välkänd make-up artist för lärande vilka tekniker kommer att hjälpa dig.
  • Undersök ditt hår. Hair är en av de enklaste saker du kan ändra. Även om du har en vikande, gallring hår linje du kan fortfarande göra ditt hår ser bättre ut. I själva verket vet Donald Trump, för allt hans brist på hår, att den sida du del håret gör en omedelbar skillnad på hur mjuka eller hårda ansiktet kommer över, så även den sidan din del är på frågor! Prova båda hållen och se vilka härdar och mjukar upp ditt ansikte, du kan bli överraskad av effekten. Och istället för en DIY gör uppdatering, bege dig till en salong och låt ett proffs ta hand om dig. Var noga med att ställa frågor om hur man kan upprätthålla det utseende de ger dig, så att du känner dig säker på att replikera det. Se nedan för mer grooming tips.
  • Granska din intervju garderob. Är den sista kostymen du köpte från 1983 eller äger du nya, rena kostymer eller intervju klädsel? Uppdaterad kläder eller uppfräschade och väl omhändertagna kläder visar att du bryr dig om ditt utseende och som räknas för en hel del. Du vill inte någon av din intervju eller företag kläder att ha hål, fläckar, revor eller saknas knappar heller. Skrynkliga kläder fungerar aldrig, det står "Jag orkar inte" och intervjuaren kommer att oroa sig för att det passerar in i ditt dagliga arbete etik också.
  • Ta inventering av dina skor. Enligt älskade fiktiv karaktär Forrest Gump, "Det finns väldigt mycket man kan berätta om en person genom sina skor.. Vart de ska, var de har varit." I själva verket kommer många stil mavens och gurus etikett säger att tillståndet i dina skor säger mycket om dig. Vad säger dina skor säger om dig? Trygga och smart eller slarviga och föråldrad? Få ett nytt par om det behövs eller putsa upp det gamla paret. Folk ser.
  • Smile. Människor som ler ofta och verkligen alltid klassas som mer attraktiva än människor som bister uppsyn och rynka pannan hela tiden. Kolla in människor runt omkring dig och du kommer att märka denna effekt omedelbart.
 3. 3
  Undersök företaget. Halva slaget att bygga ditt självförtroende är att veta om företagets stil och kopiera den. Är detta företag som IBM, där en skarp, blå kostym är standard fråga eller någonstans som Apple där hippie dräkt kan vara acceptabelt? Du vill träffa intervjun ser delen så spika ner bilden räknar företaget anställda att projektera och kopiera den. Återspeglar den förväntade utseendet är en stor del av att vinna över intervjuaren som kommer att söka ett samband med någon av samma sort.
  • Vissa jobb verkar ha en uppsjö av mycket snygga människor. De får inte öppet uppger att de har en policy att anställa bara snygga människor, men vara realistiska, vissa jobb som flygvärdinnor och flygbolagets personal, modellering, reception service till vissa typer av gästfrihet, pole dancing, etc. tenderar att missta sig på sidan av att välja personer vars utseende är mer ovanligt än normen. Du kommer inte nödvändigtvis att hitta detta i sina platsannonser, det är en oskriven uttalande, men om du siktar på udda eller glad karaktär som ler hela tiden, etc. inom sådana branscher, kan det vara svårare för dig att bryta in om din attraktionskraft har fått betyget lägre än vanligt. Hellre än att kämpa de politiskt inkorrekta men verkliga fakta, anser de miljontals andra jobb där ute som inte hängde på utseende. Eller tror sidled, kanske du inte modell material, men du kan vara en stor mode assistent, sömmerska, hårstylist, rådgivare, etc. på baksidan rummet (den person som gör allt "händer", utan vilka det vackra folket skulle störta och fade).
 4. 4
  Gå för polerad grooming. Om ditt hår och hud ser trist och tråkig, chef till salongen för lite pre-intervju grooming. Berätta stylist eller hudterapeut om ditt jobb intervju och dina mål. Medan en kemisk peeling eller en speciell mask kan vara i ordning, undvika att göra något extremt för att ditt utseende innan en intervju som Botox eller någon typ av plastikkirurgi, dåliga resultat eller hud med utslag är inte en bra look. Du kan vinna den här intervjun med ditt eget utseende - du bara vill putsa och förfina den.
  • Fråga frisör för att ta bort eventuella grått och skär återvändsgränder. Fråga honom eller henne det bästa sättet att styla håret utifrån dess typ. Till exempel hår som verkar halta och livlöst eftersom det är fint kan kraftigt förbättras genom att vara skiktad eller genom att skära stil så att det är kortare i ryggen och gradvis förlänger framåt. Undvik att låta dig själv att hålla fast i tankar om att ha en längd på håret, det kan i högsta grad förstöra dina chanser ser polerad och mer attraktiv.
  • Leta efter en professionell, men uppdaterad frisyr. Dock vara vägen att gå för något som är alltför långt borta från en look du för närvarande bekväm att bära. En extrem ny frisyr kan ta ett tag att vänja sig, vilket kan bråka med ditt självförtroende. Å andra sidan kan en radikal förändring vara precis vad du behöver för att få en makeover hiss. Fråga frisör om de har en datorgenererad program som kan visa en ny frisyr med ansiktet innan du går vidare med någon radikal förändring.
  • Begär din specialist hudvård för att ge dig en behandling som kommer att lindra skador och märken ålder. Gör detta besök några dagar innan intervjun eftersom det kan ta så lång tid för röda fläckar eller ojämn pigmentering orsakad av åldrandet att försvinna.
 5. 5
  Skaffa en klassisk, elegant garderob. Bege dig till ett stort namn varuhus för att söka efter intervju klädsel. Ofta affärer kläder avdelningar erbjuder en speciell stil samordnare som kan hjälpa dig att sätta ihop rätt outfit för din intervju. Han eller hon kommer att ta din kropp typ, budget och hudton i beaktande för att välja en rad garderob alternativ som kommer att arbeta till din fördel. Alternativt, om du har ett lokalt litet företag som specialiserat sig på kostymer eller business slitage, söka individuell uppmärksamhet från denna person som deras kunskap är sannolikt att vara utmärkt.
 6. 6
  Tryck in ditt ilar. Kom ihåg - du bör hyras för vad du kan göra, inte hur du ser ut. Så även om du behöver för att sköta ditt utseende för att vinna förtroende, glöm inte att du är rätt för jobbet eftersom du är den bästa personen för positionen. Om det behövs, gå tillbaka genom ditt CV eller portfolio som en påminnelse om dina talanger.
  • Kom ihåg att utseendet inte sist men kompetens, kunskap och färdighet bara fortsätta bli bättre när du mognar. Den supermodell som en gång var på höjden av sin karriär är att kasta fisk överbord vid 40, bedrövad och möjligen förbittrad om hon inte umgås ludd hennes karriär boet genom att lära andra färdigheter på sidan.
  • Unattractive är ett sinnestillstånd, övervinna enkelt genom att vara en äkta, skicklig och vänlig person. Håll dina kunskaper finslipat, din vänlighet i framkant och din tro på dig själv stark.
 7. 7
  Öva och slappna av. Sätt denna anställningsintervju i perspektiv - vad är det värsta som kan hända om du inte får jobbet? Du går vidare. Det är ett jobb där ute för dig, så om detta inte fungerar, vara beredd att fortsätta sökningen. Granska dina samtalsämnen innan intervjun och hur du kommer att svara på intervjuarens frågor. Gör en lista på frågor du räknar får och sedan stå framför spegeln och svara. Andas djupt och försök att slappna av - intala dig att du har vad som krävs!
  • Kom ihåg att varje person kan se bra ut genom att klä och grooming väl, vara artig, båda övertygade om, att veta intervjumaterialet insidan ut och ha respekt för intervjuaren och företaget.

Tips

 • Le och titta intervjuaren i ögonen när du tar i hand. Upprepa hans eller hennes namn och säga att det är trevligt att träffa honom eller henne.
 • Inse att utseende och attraktionskraft är inte allt. Ja du bör vara klädd och ser lämpligt, men inte vara alltför självmedvetna. Det kommer att visa.
 • Skenet är inte ens framträdanden. Människor reagerar på symboler, kroppsspråk, ansiktsuttryck och förväntningar. De ser inte verkligheten, de ser den sociala verkligheten. Ta en lång kritisk titt på de "vackra folket." De har alla konstiga funktioner och stora brister, ser någon med perfekta egenskaper tråkig och intetsägande, bara vagt snygg. Sedan titta på skådespelare eller skådespelerskor vars funktioner och kroppsform egentligen liknar din. Studera dem på djupet. Lyssna till deras röster och presentation, hur de kommer ut till människor, öva sina linjer lite. Komma över någon blyghet och rollspel intervjun som om du var den berömd person.
 • Charisma fungerar även för tunga personer. Om du tänker på det, det finns några otroligt snygga feta människor där ute - du måste komma med en stil som fungerar och ser bra ut. Kolla operasångare, kockar och andra människor som är kända och snygg samtidigt som fett för stil idéer och presentation.
 • Gå in intervjuer med frågor om företaget, dess politik och arbetsmiljö. Vara sparsmakad. Om du agerar som om du plockar detta företag utanför en kort lista och skulle inte bry komma tillbaka om de inte uppfyller dina förväntningar, som ger intryck av att du har något extra att erbjuda och massor av andra erbjudanden. Nöj dig inte med mindre än ett jobb du skulle njuta och passa in med medarbetare väl.
 • Tror att du ser bra ut och agera som om du gör. Det gör mer skillnad än något annat.
 • Kom ihåg att attraktivitet är huvudsakligen baserad på förtroende och polish. Många människor finner oattraktiva människor övertygande och lockande helt enkelt eftersom de presenterar sig själva som attraktiva. Kolla in videor av kända talare på nätet, du hittar många av dem är inte fantastisk men använder deras förtroende, vänlighet och leende uppträdande att dra i publiken. Du kan kopiera alla dessa egenskaper för att engagera människor och verkar mer attraktiva.

Varningar

 • Oavsett en persons utseende, kommer någon att se eller komma över som ointressant när du gör något av följande: rynkar, bistert, spotta, tugga hela tiden, slouching, gaser i magen hörbart, skäggtorsk, ser och agerar envis, gömmer sig under baggy eller fula kläder, förbannande, trash prata, bär billiga kläder eller bära dina underkläder som ytterkläder, visar rumpa sprickor, rökning, plocka näsan, plocka din rumpa spricka, repa ditt könsorgan, ständigt sniffar eller frustande tillbaka slem (blåsa näsan!), klädd i en orange solbränna, lämnar inget åt fantasin, etc.
 • Även om det är viktigt att bygga upp förtroende, vet skillnaden från självförtroende och kaxighet. Du vill framstå som självsäker, inte en vidrig vet allt.
 • Om bolaget är besatt av utseende, då är det förmodligen en ytlig arbetsplats osannolikt att ge dig ett meningsfullt erfarenhet. Du är väl skjuten av en plats som lägger alltför stor vikt vid utseende och inte tillräckligt på kompetens och social förmåga.