Wke

Hur att sprida skratt

Att sprida skratt är det näst bästa att skratta själv. När du ställer ut för att sprida skratt, du sprider också glädje, lycka och kärlek till andra människor. Länge ansett "den bästa medicinen", har skratt makt, det kan lätta upp stämningen, ta en grupp människor tillsammans, hjälpa människor att må bra om sig själva, och göra en utmanande dag så mycket lättare att möta. Även tårar ändras genom ett gott skratt, förvandlas till tårar av glädje och munterhet.

Skratt lättar spänningar och ger en bro att gå vidare under konfrontationer. Om du kan injicera skratt i andra människors liv, kommer du att ge en gåva som är ovärderlig, en som tillåter människor att fokusera tillbaka på glädjen av att leva istället för att alltid se de svårigheter och utmaningar i livet.

Att kunna sprida skratt börjar med skrattar på insidan och ser värdet av att vara lycklig mitt i dysterhet. Eftersom skratt är smittsamt, förutsatt att du är beredd att utlösa det, kommer det spred sig snart till andra.

Steg

Hur att sprida skratt. Njut av de saker som händer runt omkring dig och passera kommentar på hur du uppfattar saker antingen via skämt eller humoristiska uttalanden.
Hur att sprida skratt. Njut av de saker som händer runt omkring dig och passera kommentar på hur du uppfattar saker antingen via skämt eller humoristiska uttalanden.
 1. 1
  Förbered dig. För att hjälpa till att sprida skratt, bör du mjukar upp din egen känsla av det kuliga och hjälper frigöra skratt. Även om det kanske låter enkelt nog, är det inte alltid om du känner dig särskilt pressad, stressad, eller nedåt. Så ge dig själv lite tid att koppla av, varva ner och tänka vackra, lyckliga tankar. Och medan du ändå håller på, följande föreskrifter gälla även:
  • . När du ler, det gör andra människor känner sig lyckliga. Och i sin tur gör att du känner dig lycklig. Medan ler och skrattar är olika aktiviteter, är de båda kan leda till slutet för att engagera andra att må bättre och gladare. Ett leende ansikte väcker lycka och öppnar dörren för ett skratt. De flesta människor tycker att det är svårt att inte återvända ett leende, så det här är en riktigt bra start.
  • Tänk på roliga saker. Skratt behöver bubbla upp från någonstans och roliga saker är det bästa alternativet. Och det är verkligen viktigt att undvika över-analysera humor - om du spenderar för mycket tid på att fråga dig själv om något är roligt eller inte, kommer nu att gå förlorade och du glömmer att skratta. Efter allt, sade Mark Twain en gång att "förklara humor är väldigt lik dissekera en groda, du lär dig en hel del i processen, men i slutändan, du dödar den." Istället stanna i ögonblicket, reagera på roliga tankar och situationer och låt dig skratta.
  • Tänk optimistiskt om din nuvarande situation. Även i tuffa tider, är det möjligt att hitta något att skratta åt. Och vad är egentligen viktigt när du syftar till att sprida skratt är att din kan vara så smittsam som negativitet verkar vara ibland, förutsatt att du är långlivade och försöka dra andra i att ta reda på vad som är värt att skratta åt också.
  • . När de andra runt omkring dig ser markerna faller ned, se dig själv att hitta sätt att ösa dem alla tillbaka igen och bygga något nytt.
 2. 2
  Njut av de saker som händer runt omkring dig och passera kommentar på hur du uppfattar saker antingen via skämt eller humoristiska uttalanden. Även det vardagliga har sin humoristiska sida, dela dina humoristiska tankar med andra. Tänk på hur människor har lyckats höja ett skratt från ämnen som bred som cubicleliv att leva på prärien och hur mycket roligare det är att skratta om de ironier om vad vi människor gör mot oss själva för att komma in i de situationer som vi gör än att gnälla och klaga vårt öde.
  • Minns den roligaste och berättelser du någonsin fått höra och dela dem med andra. Om du inte kan komma på något, titta på nätet eller kolla in en av de många, många skämt böcker runt. Du kan även vara smart nog att borsta upp några mycket gamla skämt från en antik skämt bok och ge dem en modern lack som gör att du anspråk på dem som dina egna kuliga!
  • I stället för att vidarebefordra e-skämt, varför inte återberätta dem med gusto nästa teaavbrott? Har alla i stygn på din prestation och funniness av skämtet.
  • Rita fåniga mustascher på folk i tidningen, tidskrifter, eller ens i personalen anslagstavla och lämnar det för andra att hitta och få en fnissa åt.
  • Vara ett exempel på.
  • Undvik humor som har en "butt" eller nedsättande humor. Även om dessa kan vara roligt, och även lämpligt att använda dem sparsamt.
 3. 3
  Uppmuntra andra att se den roliga sidan av livet. Det finns en hel del seriösa människor där ute, väldigt mycket. Det finns en konvention i vårt samhälle att "ta saker på allvar" markerar oss ut för att vara smart, intellektuell, fokuserad och målmedveten person, medan den person som skojar om tenderar att lägga ner för att inte ta saker på allvar tillräckligt, och underförstått, inte sätta möda på vardagen i livet.
  Och ändå är det en ödets ironi att psykologin studie efter psykologi studie håller på att avslöja vad vi alla vet innerst inne ändå, och det är att folk som ser den roliga sidan av livet ofta lever längre, de får inte sina trosor i en knut över trivial saker, och de är faktiskt mer benägna att ta rätt saker på allvar medan varje alltför seriös person tar egna jaget snarare alltför seriöst istället! Mycket klokt, konstaterade Robert Frost en gång att "om vi inte kunde skratta vi alla skulle gå galet."
  Hjälp alltför allvarligt ser att vara rolig inte buckla deras image och bara kan ge dem den flexibla kanten behövde verkligen komma framåt i den här världen.
  • Livet är fyllt av motsägelser och absurditeter. Antag att det är bättre att skratta åt denna verklighet än att gråta om det och uppmuntra andra att känna på samma sätt. Det gör en del av det lite lättare att bära, och humoristiska attityder kan ofta avvärja hårdföra svar på situationer där människor känner sig hotade. Skratt lindrar spänningar, minskar hoten, och skapar utrymme för att se att även saker kanske inte hur folk vill att de ska vara, är situationen hanterbar trots allt och att det inte finns något behov av att känslomässigt blåsa saker.
 4. 4
  Hjälp dina vänner och familj för att ha ett gott skratt. Audrey Hepburn sa en gång: "Jag älskar människor som får mig att skratta Jag tror ärligt talat att det är det jag gillar mest, att skratta Det botar en mängd sjukdomar Det är nog det viktigaste i en människa...." Bevisa din vikt till din älskade och omhuldade och kära genom att hjälpa dem att skratta lite mer. Shout dem till en filmisk eller teatralisk komedi, läsa roliga historier till dem, eller berätta skämt. Påminn dem om ni delar tillsammans, även de gånger när saker inte riktigt var på väg som man hoppats, men visade sig okej - och roliga - i slutändan. Hjälp de människor du bryr dig om i livet att ha ett gott skratt och känna glädjen av att dela goda stunder med varandra.
 5. 5
  Var en rolig chef, ledare, lärare, eller företagare. Om du är ansvarig för människor, underlätta deras dag med skratt. Presentera saker till arbetsplatsen eller plats för lärande som kommer att lätta upp vardagen på roliga sätt. Det behöver inte ta en stor del av dagen eller veckan, men när du gör implementera något roligt, se till att det är bra. Saker att tänka på att göra inkluderar:
  • Bjud in en clown trupp i allemansrätten salarna en dag och sprida glädje genom kontoren, arbetsplatser, och duschkabiner.
  • Bjud in alla att komma till jobbet klädd som en favorit TV-karaktär. Gör det ännu roligare genom att ange en exakt seriefigur, så att det finns en hel del Homer Simpsons kommer att arbeta för dagen.
  • Ha ett papper plan tävling, för att se vem som kan kasta deras längre än någon annan.
  • Be alla att ta in sina barn bilder för "gissa vem" dag.
  • Boka din personal eller elever i en improvisation show på den lokala teatern, eller har de improvisatörer besöka dig. I ingen tid alls, kommer din personal eller studerande vara rullande på golvet skrattande sina hjärtan. Nu är det den anda som är definitivt värt att föra tillbaka till arbete eller skola - surr kommer att pågå i flera dagar och det kommer aldrig att bli helt glömt!
 6. 6
  Försök skratt yoga. Skratt yoga har visat sig vara en fantastisk källa till hälsa och andliga välbefinnande, med de effekter som varar upp till 45 minuter efter en session. Eftersom det sker inom en koncern inställning, är det inte lång tid innan ditt skratt är kvittning någon annans skratt, medan någon kvittning ditt skratt, och så vidare i en kedjereaktion. Om du vill veta mer kan du läsa Hur man gör skratt yoga för hela berättelsen.
 7. 7
  Gör ett skratt switch för en arg ögonblick. Detta kan vara en fantastisk övning i att minska nivån av en konfrontation med en annan person. Säg att du argumenterar med någon om något trivialt men uppenbarligen ingen av er vill ge marken. Du kan känna ilskan väller upp inom dig. Istället för att ge efter för den känslan, växla i skratt läget istället. Hitta något roligt om din alltmer frustrerande och argumenterande situation, uttrycka rolig tanke, och sedan växla till skrattar på ditt eget beteende i situationen. Det är ungefär som att fånga dig själv, och göra ett medvetet val för att varva ner spolen försiktigt, låta det unfurl genom skratt och låta den andra personen ser att du är cool med vad har gått mellan dig och att det är över nu. Förhoppningsvis kommer skratten delas när den arga händelsen passerar helt.
 8. 8
  Skratta åt dig själv när andra är runt. Det gör människor gott att se någon goofing om att använda sina egna personliga svagheter som foder för skämt. Det hjälper människor att slappna av och att se dummare sidan av vår stolthet, ego, och territorialprincipen som ofta komma i vägen för goda relationer mellan människor. Var inte rädd för att skratta åt dig själv, se bara till att du verkligen ska vara rolig och inte sätta dig ner av desperation - en sund känsla för humor visar skillnaden mellan narr av sig själv lekfullt och förnedrande själv. När du slutar att ta alla triviala saker i livet så allvarligt, det är verkligen en rolig värld där ute och dina egna handlingar är ofta bidrar till det hela.
 9. 9
  Skratta högt även när det finns ingen att skratta med. Skrockar på en tidningsartikel eller hitta något lustiga i bokhandeln hyllan kan ha folk undrar vad som är så roligt att de går miste om. Öppna roliga gratulationskort och ha en skratta högt, dela några rader med en förbipasserande främling eller två för att sätta ett leende på läpparna. Naturligtvis, se till att inte skrämma folk med din KÄNSLOSVALL men försöka dra in människor som verkar vara i den allmänna närhet genom att vara genuint glad och skrattar fritt.
 10. 10
  Ge en improviserad prestanda på en offentlig plats. Om du har en dramatisk eller en artist bakgrund, eller din inre artist är helt enkelt väntar på att brista ut, varför inte sätta på en kort rolig eller underhållande improvisation på en offentlig plats som det lokala caféet du ofta frekvent, eller i gallerian. Försök att relatera det till något som alla tänker på den tiden, som en säsongsbetonad semester, något som händer i den offentliga arenan, eller ens bara relatera det till de dagliga händelserna runt omkring dig. Om du är riktigt bra, får medlemmarna i din improviserad publik att gå in och hjälpa till!
 11. 11
  Besök ett lokalt sjukhus och hjälpa patienter att skratta. Att vara fast i ett sjukhus illamående hela dagen kan vara svårt, och ibland dem som besöker sjuka människor inte känner så mycket som skrattar. Och allt det brist på skratt kan få en person ner och kan även hämmas läkningsprocessen. Se sprider skratt som ett sätt att ge healing, om du vill veta mer, kan du inte gå fel checkar ut Patch Adams och Gesundheit Institute, där skratt, humor och glädje är ett recept för behandling av patienter.

Tips

 • Om folk ger dig konstiga blickar, berätta för dem att du är en humorologist och det är ditt jobb att ljusna folks dag!
 • Om du är naturligt glad, kommer människor fånga den och må bra om sig själva också. Försök att göra dig lycklig först, och sedan prova det på andra.
 • Skratt är en "ärlig social signal" eftersom fejkar det är mycket svårt att göra, de flesta av oss kan se skillnad mellan en falsk skratt och en riktig man bara genom att känna det. Så när någon har ett genuint gott skratt med dig, ni båda är riktigt ansluten.
 • Djupa mullrande skratt är bra för dig. Försök att få dem ofta. Titta på roliga saker om du inte kan komma igång, fördjupa dig i humor och skörda frukterna.
 • Var trevlig. En trevlig person är ofta omtyckt och lämnar lycka vart de än går. Även om det låter banalt, det är faktiskt en av de vackraste sakerna på jorden att vara genuint trevlig.
 • Tänk positivt. Liksom "första steg", säger tänka optimistiskt. "Smile". det är smittsamt. {Dvs action re-action}.

Varningar

 • Om du inte är riktigt bra och ditt minne har inga hål, undviker att berätta alltför komplicerade skämt som går på och på och på. Skratt behöver du för att komma till den punkt, snabbt.
 • Vissa situationer helt enkelt inte borde ha skratt i dem. Se till att du kan se skillnad.
 • Var smart. Veta när det är okej att skratta och när det skulle vara bättre att hålla tyst, sunt förnuft är något som människor med ett sinne för humor är inte brist på.
 • Inte klump sarkasm i överdrivet. Sarkasm är inte nödvändigtvis ett verktyg för skratt, men i de fall där det används på rätt sätt, kan resultatet bli effektiva.