Wke

Hur backflip på en studsmatta

En ganska enkel, men riskabelt om den inte utförs korrekt, antenn manöver, läs nedan och utför med försiktighet! För att vara ännu säkrare, hitta en lokal studsmatta klubb där utbildade tränare kan hjälpa dig att lära sig rätt sätt att göra en back flip (du kommer troligtvis också att kunna lära dem på OS-klass trampoliner).

Steg

Hur backflip på en studsmatta. Kontrollera att du har någon med dig när du tränar detta, eftersom allvarliga skador är mycket möjligt om saker går fel.
Hur backflip på en studsmatta. Kontrollera att du har någon med dig när du tränar detta, eftersom allvarliga skador är mycket möjligt om saker går fel.
 1. 1
  Kontrollera att du har någon med dig när du tränar detta, eftersom allvarliga skador är mycket möjligt om saker går fel.
 2. 2
  Börja med att värma upp på studsmattan för att få din kropp redo för utmaningen. För första försöket, hjälper det att ha en vän att titta på. Låt din vän gör rösträkningen (1, 2, 3, Go). Vanligtvis hjälper räkningen av en annan person att övervinna din tveka och får dig att gå. När du har värmt upp, börja med att rulla bakåt och poppar till dina fötter.
 3. 3
  När du känner dig bekväm nog, prova back-drop och kasta benen över.
 4. 4
  Prova att göra en back handspring samtidigt tittar över axeln när du är bekväm med stegen ovan. Vänd på sidan och vänja sig vid att gå baklänges. Försök inte att hoppa över de kommande stegen och försöker göra en back flip, eftersom du antagligen kommer att bli sårad. Träna din rygg för att bli mer flexibla, i princip.
 5. 5
  Håll upprepa steg 3 tills du kan landa på händerna. Utmana dig själv genom att snabba upp saker, saktar ner saker, och kanske, ska du göra så småningom en semi-flip på händerna.
 6. 6
  Tänk goda tankar, motivera dig själv. Om du är entusiastiska och tycker att den bakre luckan är spännande att göra, är svaret för dig ja, är det! Kom ihåg övning ger färdighet, och tålamod är en färdighet som du kan lära dig. Du vill inte att bryta nacken! Håll dig till att falla baklänges och landa på din hand. Träna och förbered dig!
 7. 7
  Håll hoppa och öva, tills du känner dig fysiskt och mentalt övertygade om att tvinga dig själv att göra en back flip. Kom ihåg, att titta uppåt, inte nedåt! Titta inte över axeln heller. Du gör något av detta, och du kan hamna skada. Se till att du stoppa in dina ben och armar. Gå inte för hårt, men! Precis där din bekväma.
 8. 8
  Öva hoppa högre varje gång. När du tror att du känner för det, ta ett djupt andetag och gå för det. Medan du är i luften trycka så hårt du kan och luta dig tillbaka och böj knäna, ser tillbaka som om du tittar på himlen för att hitta studsmattan. Du kanske över snurra första par gånger men det är okej. Ge inte upp om du inte får det de första gångerna, men också komma ihåg att göra detta med försiktighet!
 9. 9
  Placera dig själv när du går för att hoppa och se bakåt. När du hittar det, kommer dina instinkter tar över. Fortsätt att öva och du kan hitta dig själv att göra back flip en dag!
 10. 10
  Glöm inte att det inte kommer att hjälpa i början, kommer dina instinkter håller du rädd tills du får över dem.
 11. 11
  Lycka till!

Tips

 • Om du vrider, eller tappa en axel, sluta träna. Detta är en rädsla för att gå över och du kompensera genom vridning. Gå tillbaka till back-drop och kasta benen över att förbereda din hjärna. Öva och ha tålamod!
 • Var inte rädd, bara medvetna! Oavsett vad du tycker, har din kropp en automatisk reaktion att undvika dig landa på ditt huvud, om du inte tvinga den att med skräck!
 • För första försöket, hjälper det att ha en vän att titta på. Låt din vän "inräkning" ditt försök. 1... 2... 3 och GO. Vanligtvis hjälper räkningen av en annan person att övervinna din tveka och får dig att gå!
 • Försök inte alltför många mer komplicerade trick om du inte är väldigt bra på att använda din. Kom ihåg att ju mer komplicerade trick, desto mer luft tid du behöver för att dra bort det! Ett enkelt sätt att back flip är att få en hel del höjd och knappt tuck alls! Detta är i särklass den mildaste sättet att göra det, men du kommer att landa med större kraft, och kan gå flyga av studsmattan.
 • Gör varma ups! Sträck eller ta en promenad i 10 minuter, och när du börjar, hoppa upp och ner på studsmattan tills du känner att fötterna får kläm på det.
 • Också prova på det första paret vänder tillbaka för att ha någon att hålla din t shirt med ena handen så när du vänder de kan hålla dig upp.
 • Har aldrig stoppa för hårt för du över kan snurra och tätare du tuck skrämmande kommer det att verka! Så stoppa något, kommer du att känna det när du har en tuck bra för dig. Du kommer inte att känna sig illa till mods men motiverad! Ut ur tuck när du ser studsmattan!
 • När du har bemästrat back flip försök behärska de andra fantastiska stunts och utmaningar som den främre luckan, twist, dubbel backflip och mycket mer på en trampolin. Visa dina vänner hur bra du är på en trampolin och få dem prova det för sig själva. Detta är ett bra sätt att ha kul och njuta av dig själv på en trampolin. Detta är också ett bra sätt att hålla kroppen i bra form.
 • Få hjälp från en vän som vet hur.

Varningar

 • Om du landar fel, lägga armarna bakom dig själv i ett försök att stoppa nedgången. Det kan resultera i att bryta armarna eller dislocating din axel.
 • Om du kyckling ut efter att du har tagit bort du kommer att landa på huvudet. Om du är villig att göra det, gör det utan ånger eller tvekan!
 • Börja med att värma upp så att du pumpas upp och redo att göra en back flip.
 • Inte hoppa för nära kanten på studsmattan, orsakar det en bakåt dragkraft och du kommer att skada dig själv
 • ALDRIG flip ensam. Bara bläddra med någon du litar på eller en annan person som kan vända och kommer inte att lämna dig där om du blir skadad!
 • Kasta inte huvudet bakåt. Håll huvudet centrerat.
 • Det är bättre att börja i hoppning och eller gymnastik eller annat utan den grundläggande strukturen eller stiftelse får konsekvenser eller skador uppstå.
 • Huvud och hals / ryggmärgsskada kan uppstå, så var försiktig.
 • Gör inga stunts om på droger eller mediciner som kan försämra ditt omdöme.
 • En back flip är fysiskt lättare än en front flip, men betydligt svårare psykiskt att övervinna. Du hjärna säger "nej" till något som kan innebära att landa på ditt huvud, och att något som också innebär att du inte ser vart du ska. En back flip kräver absolut förtroende. Om du inte vill göra det, kommer du hjärnan låter inte dig.