Wke

Hur banta med enkla övningar

Alla vill gå ner i vikt, men vissa människor helt enkelt inte har tid att förbereda specialkost eller gå till gymmet. Nedan finns några enkla övningar som bara tar cirka tio minuter av din tid, men definitivt göra en skillnad. Du behöver inte nödvändigtvis använda dem alla, och kan använda dem i valfri ordning.

Steg

Hur banta med enkla övningar. Gå och springa uppför trappan.
Hur banta med enkla övningar. Gå och springa uppför trappan.
 1. 1
  Gå och springa uppför trappan. Trappor är ett bra sätt att gå ner i vikt. Det bränner kalorier, minskar fett överallt, och hjälper benmusklerna. Värm upp genom att gå upp och ned en flygning. Sedan sprint upp så fort du kan, och jogga ner. Upprepa detta tills du har gått upp och ner tio gånger. Gör ungefär tre uppsättningar av tio. Vara säkra med hjälp av handledaren och titta på andra människor.
 2. 2
  Hoppa rep. Jump-rep är ett underbart sätt att bränna vikt. Tiden själv som du hoppar i en minut så fort du kan. Vila och sedan upprepa tills du har hoppat i fem minuter.
 3. 3
  Gör styrketräning. Body building är ett bra sätt att banta eftersom muskeln är den enda typ av vävnad i kroppen att bränna kalorier i vila. Använd vikter för att bygga upp muskler i armar, ben, höfter och bål.
 4. 4
  Gör knäböj övningar. Knäböj är ett fantastiskt sätt att gå ner i vikt och bygga ben muskler. Från en stående position, helt enkelt sänka dig själv så att låren är parallella med golvet och samtidigt hålla ryggen rak, titta rakt fram. Sedan räta på benen och stå upp. Upprepa.
 5. 5
  Do cartwheels. Cartwheels är ett annat bra sätt att gå ner i vikt eftersom de bränner kalorier och stärka dina armar, ben och muskler kärna. Denna övning kräver lite skicklighet och praxis, så om de är svåra, gå vidare till en annan övning.: Se till att du gör lika många på höger och vänster sida så att du inte blir obalanserade.
 6. 6
  Walk. Det är så enkelt. När du går, ta längre steg och svinga armarna. Detta engagerar dig benmuskler mer och bränner fler kalorier. Promenader är också lika effektivt som att köra, ta en lätt promenad först och sedan snabbare.

Tips

 • Kom ihåg att träna varannan dag, i minst trettio minuter. Men börja med tio-minuters sessioner, om du har varit stillasittande.
 • När du åta sig ett mål, inte förlorar ur sikte det.
 • Förbättra din kost. Utövar konsekvent utan att äta rätt mat kommer inte att vara lika effektiva..
 • Aldrig blir avskräckta.

Varningar

 • Kontrollera alltid med din läkare innan du påbörjar ett träningsprogram, beroende på vilken ålder och / eller hälsofrågor.

Saker du behöver

 • Bekväma kläder och skor.