Wke

Hur bli av med en förkylning naturligt snabb

Ingen gillar en lång kall och ett faktum är att när man tar mediciner du bara sänker immunförsvaret vilket gör dig mer benägna att en förkylning. Om du inte vill att drabbas av förkylningar under en lång tid och vill göra ditt immunförsvar starkare samtidigt! Kolla in den här artikeln.

Det finns 4 stadier av en förkylning.. Början, uprise, undergång, efter symptom. Jag kommer att lära dig hur man behandlar varje steg ordentligt.

Steg

Hur bli av med en förkylning naturligt snabb. Gör dagliga hals och andningsövningar som hjälper dig att hålla näsgångarna från att bli blockerad.
Hur bli av med en förkylning naturligt snabb. Gör dagliga hals och andningsövningar som hjälper dig att hålla näsgångarna från att bli blockerad.
 1. 1
  Etapp 0: Förhindra början en kall attack. Om inte helt förhindra en förkylning, dessa följande steg hjälpa till att minska frekvensen av attacker, och, hålla intensiteten av attackerna till ett minimum (t.ex. om du fånga en förkylning, kan du slippa tortyren av en uppstoppad näsa).
 2. 2
  Gör dagliga hals och andningsövningar som hjälper dig att hålla näsgångarna från att bli blockerad. Ta reda på vilka dessa är genom att surfa på internet, men lära sig tekniken för att göra dessa övningar ENDAST av en utbildad sjukvårdspersonal.
 3. 3
  Diet: Om du upplever täta förkylningar, överväga möjligheten att din kost är bristfällig i vitamin C. Om så, medvetet öka andelen frukt och grönsaker i din kost. Glöm inte den mängd vatten du dricker dagligen (2,5 - 3,0 liter per dag). Drick vatten en halvtimme före måltid, och aldrig mer än en klunk 2 - 3 timmar före sänggåendet.
 4. 4
  Under en period av 6 månader, om dessa vanor inte bidra till att förhindra förkylningar, följ stegen nedan:
 5. 5
  BÖRJAN. I början av din förkylning du kommer att uppleva mindre symptom som rinnande näsa, kli i halsen, och mindre trötthet. Att behandla dessa symtom jag kommer att berätta hur man håller dessa symptom från att fortskrida till "uprise" stadiet.
  • För rinnande näsa får först en pott, handduk, spis och vatten och sedan koka vattnet i grytan. När kokande lägga locket på den och låt den koka i 5 minuter. Efter 5 minuter ta bort locket. Placera huvudet över ångan och sedan drapera en handduk över huvudet och potten så att ångan stannar där du vill ha den. Andas in djupt och andas ut försiktigt. Gör detta i ca 15 minuter varje dag ca 7 gånger om dagen och även omfatta minst 2 duschar. 1 för morgnar och 1 för nätter.
 6. 6
  Om möjligt gör detta med hjälp av en inhalator. Det är en enkel vattenkokare för kokande vatten, med ett hål i locket, så att ånga kan andas medan vattnet kokar. Det är säkrare än böjd över en spis, huvud täckt med en handduk. Att hålla handduken bort från lågan (om du använder en gasspis) kan vara en utmaning om du är fokuserad på inandning.
  • För kli i halsen köpa några club soda (även känd som mousserande vatten) och drick så mycket du kan. Också gurgla med saltvatten 2 till 3 gånger per dag (rekommenderat att dess gargled med efter varje måltid om dagen)
  • För den mindre trötthet försöka få minst 12 timmars sömn för natten och dricka svart te. Svart te är det te som oftast har den mest koffein är det fortfarande ljust men och dess fortfarande hälsosamt för dig. Det behöver Inte lika mycket som KAFFE.
  • även om svart te är otillgänglig dricka grönt te. Också prova att dricka något varmt vätska i allmänhet samt dricka mycket apelsinjuice och naturligtvis ton vatten.
 7. 7
  Uprise. uprise är aldrig roligt. För ett par dagar symptomen kan öka göra livet skit. Följ stegen för att behandla uprise symtom. Om du följde början behandlingen korrekt dina symtom bör vara: trötthet, förlust av rösten, yrsel. Om du inte följer dem korrekt dina symtom bör vara: trötthet, förlust av röst, yrsel, feber, svaghet, hosta. Om du behandlade dem korrekt och dina symptom är lite som det visade exemplet för rätt behandling sedan hoppa till undergång. Om inte fortsätta läsa.
  • För trötthet ta tupplurar och bara gå med strömmen. Om du tvingar det, kan du göra de kalla värst. Försök att bara sova mycket och dricka te och ton vatten.
  • För förlust av röst tar halstabletter eller om du vill göra det på gammaldags sätt. Ta ren citronsaft och vatten och häll det i en (mikrovågssäker kopp) och mikrovågsugn. För bättre hjälpa lägga honung till mixen. Du kan också hålla dricka club soda! den fizziness av drycken hjälper din röst komma tillbaka till dig.
  • För yrsel: det finns inget beprövat sätt att bli av med yrsel, i själva verket du oftast bara bli yr från en kall när du antingen har en mycket dålig feber eller om du driver det. För att hjälpa yrsel hålla avkopplande och undvika datorn. Apelsinjuice kan hjälpa på grund av citronsyra men överdosering på Vitamin C är onödigt och kan inte hjälpa.
  • För feber låg i sängen och satte en hink med iskallt vatten bredvid. Ta en trasa och doppa den i iskallt vatten, ringa den och placera den på din panna. Sedan få iskallt vatten och hålla dricka tonvis av det för febern minst dricka 2 liter minst och dricka 4 på mest.
  • För svaghet hålla aktiv (men inte alltför aktiv) till den punkt där ni kan stå ut med det. När vi är sjuka vi är oftast på datorn eller i sängen för det mesta och det får oss att känna svag och inaktiv. För att undvika den känslan, bara hålla sig i rörelse runt då och då. Föreslå städa ditt rum!
  • För hosta gör allt som sägs i "förlust av röst avsnittet"
 8. 8
  DOWNFALL. Slutligen kylan går bort, men hur ska du undvika att få det tillbaka? Jo, fortsätta att upprepa stegen från "uprise" sektionen och upprätthålla god personlig hygien. Detta innebär att hålla en flaska desinfektionsmedel händig och tvätta händerna vid varje ögonblick du får. Och alltid oavsett vilken tid på året öppna ditt fönster då och då för att låta dina fångade bakterier komma ut. Använd en ren trasa, använd en ny tandborste att borsta tänderna och ta duschar ofta.
 9. 9
  Sent symptom. De efter-symptom är konstigt. Kylan är över men det kan vara något kvardröjande. Sent symptom kan inkludera trötthet, förlust av intresse, öroninfektioner, eller en sjukdom i en annan del av kroppen, såsom magen sjukdom.
 10. 10
  Du läsa tipsen till viktig information att ta hand om din förkylning naturligt och snabbt.

Tips

 • Försök att äta apelsiner inte bara juice massan är bra också, inte på grund av C-vitamin, eftersom citronsyra hjälper men
 • Viktigaste att göra om du har en förkylning är att få massor av sömn.
 • Drick mycket vatten - ca 4 eller 8 pints per dag.
 • Håll god hygien regim inte bara när symtomen börjar minska, men hela tiden under den kalla. Tvätta din kropp, borsta tänderna med ren tandborste, hålla fönstren öppna, hålla en flaska desinfektionsmedel händig, och tvätta händerna ofta.
 • Byt sängkläder dagligen 2nd medan kylan är i början, upp stiger och undergång stadier. Oroa dig inte om det under de efter-symptom.
 • Gurgla massor med Listerine. Detta hjälper oftast med dålig smak och kli i halsen känsla och bakterier dödar.
 • En hel del vitaminer och kosttillskott är mycket kontroversiellt, men en del människor tror Zink och C-vitamin kan hjälpa till, även om det inte skett någon starkt vetenskapligt bevis som stöder detta påstående.
 • apelsinjuice hjälper till, men inte med halsont eftersom det gör det ännu mer ont på grund av citronsyra i det.
 • För halsont dricka massor av te med honung och kom ihåg att du måste dricka det långsamt.

Varningar

 • Om du har influensaliknande symtom till läkaren omedelbart
 • Använd inte kaminen om du är vuxen eller ha vuxen tillsyn.