Wke

Hur du älska ditt liv

Ditt liv kan vara stor. Sitt inte där och titta på det försvinna, leva det! Livet är inte kort, är det så länge du gör det!

Steg

Hur du älska ditt liv. Skäm bort dig själv.
Hur du älska ditt liv. Skäm bort dig själv.
 1. 1
  Skäm bort dig själv. Få en ansiktsbehandling, en manikyr, en massage eller en frisyr.
 2. 2
  Försök att inte uppehålla mig i självömkan.
 3. 3
  Ta en extra lång dusch eller en aromterapi bad.
 4. 4
  Lyssna på din favoritmusik. (Om det är deprimerande överväga att lyssna på något lycklig)
 5. 5
  Krypa upp med en bok som du har tänkt att läsa, medan du njuter av en favorit förfriskning eller mellanmål.
 6. 6
  Gå en promenad. Få utanför. Andas lite frisk luft. Flytta runt.
 7. 7
  Gör en lista över saker du är tacksam för. Räkna din blessings.Consider de saker som du tycker om i ditt liv och som gör dig lycklig, som solrosor, tittade på en gammal film, leka med din hund / katt, etc.
 8. 8
  Älska dig själv.
 9. 9
  Uppskatta de små sakerna i livet som du älskar. Följ inte vad någon annan tycker, de kommer aldrig att göra dig lycklig. Gör vad du tror och vad som gör dig lycklig-det spelar ingen roll vad andra tycker. Även om detta är sant, försök att hålla sig till en viss moralisk standard. Det kommer att göra dig lyckligare i längden.
 10. 10
  Om du inte gillar något om dig själv, gör det till en vana att antingen arbeta på det eller acceptera det. Moping genom livet kommer aldrig att göra något mer uthärdlig.
 11. 11
  Reparera trasiga vänskapsband. Prata med den syster (minns henne?) I Kanada. Förlåt dem som har sårat dig-det kommer att göra dig till en bättre människa och göra dig mer behaglig ändå. Lyckan är en annan bonus.
 12. 12
  Omge dig med människor du älskar, och älskar dig. Bry dig inte med människor som sätter dig ner-vara trevlig och artig, men inte slösa alltför mycket av din tid. Koncentrera dig på de bra sakerna.

Tips

 • Fokusera på de saker du gillar mest om dig själv. Om du har vacker hud på armarna eller har de perfekta fötterna, sedan fokusera på det.
 • Komplimanger gör oss alla att må bra. Säg "Verkligen? Tack!" till de människor som ger dem till dig och mer kommer säkert komma din väg!
 • Bär kläder och försöka vara med människor som gör dig att må bra om dig själv.