Wke

Hur du använder trollhassel för att minska hemorrojder

Visste du att du kan göra din egen hemgjorda hemorrojder Pads med trollhassel och våtservetter? Trollhassel har använts av Native européer för sina medicinska egenskaper, så det är en naturlig anti-inflammatorisk som lätt kan användas för att minska hemorrojder.

Steg

Hur du använder trollhassel för att minska hemorrojder. Köp trollhassel i flytande sammandragande form tillsammans med en tub av våtservetter.
Hur du använder trollhassel för att minska hemorrojder. Köp trollhassel i flytande sammandragande form tillsammans med en tub av våtservetter.

För regelbunden användning

 1. 1
  Köp trollhassel i flytande sammandragande form tillsammans med en tub av våtservetter. Om du vill spara pengar och du behöver en hel del hemorrojder kuddar, kan du köpa en multi-pack refill av våtservetter.
 2. 2
  Häll innehållet i trollhassel flaska till en helt ny bebis torka behållaren. För att säkerställa full mättnad av våtservetter, skilja sektionerna och häll lite på varje enskild avdelning. Det bör vara en tum eller två extra i botten om du använder hela 12-oz flaska.
 3. 3
  Torka det drabbade området med våtservetter trollhassel. Du bör göra samma slags rörelse med hassel torka som när du använder papper vävnad. Fortsätt att använda hazel våtservetter regelbundet tills dina hemorrojder härdas

Under graviditeten

 1. 1
  Följ samma steg som ovan, med några ytterligare överväganden. Till exempel vill du dubbelkolla med din läkare om att trollhassel inte kan ha någon form av negativ effekt på graviditeten.
 2. 2
  Investera i ett par andra hemorrhoid förebyggande taktik. Eftersom dina hemorrojder är bundna att vara återkommande under graviditeten, bör du ha mer än en tillgänglig metod för att bli av med dem, såsom en föreskriven bedövningssalva.
 3. 3
  Om din smärta ökar eller om du upplever kraftig blödning, kontakta din läkare så snart som möjligt. Du vill vara så försiktig som möjligt i termer av ditt barn, även om du tycker det är mindre eller tillfälligt, kan en professionell medicinsk uppfattning inte ont.

Tips

 • Om du har en hel del irritation, försök att sluta använda torra våtservetter mjukpapper helt tills dina hemorrojder bli bättre.
 • Se till att ditt septisk rymmer våtservetter så att du inte befinner dig på fel ände av en enorm VVS proposition.
 • Tvätta händerna före och efter användning av toaletten.

Varningar

 • För att undvika kontamination, inte krama någon av överflödig vätska tillbaka in i badkaret med våtservetter.
 • Typiska flaskor trollhassel är 14% alkohol, så om du är känslig för alkohol bör du konsultera en läkare innan du försöker denna metod.
 • Se till att läsa varningarna på behållarna för både trollhassel och våtservetter, som vissa människor kan uppleva irritation eller ens allergiska reaktioner på grund av ingredienserna.

Saker du behöver

 • 12-oz flaska trollhassel
 • Tub av våtservetter