Wke

Hur du handskas med känsla ensam på natten


Det är tufft när det inte finns någon där för att hålla dig på natten eller hålla dig sällskap med skratt eller komfort. Så eftersom den andra sidan av din säng eller soffa är tomt eller andra rum i ditt hem är ledig, kan det lämna dig att känna sig ensam. Men det finns ett sätt att handskas med.

Många av oss är vana att förlita sig på andra för att hålla oss sällskap eller underhöll. Efter ett tag vi glömmer vad vi har haft om oss själva eller glömmer hur man använder vår fantasi. Övergripande vi glömmer hur att hålla oss sällskap. Som barn vi skulle göra många saker för att hålla oss hyste. Låt oss gå tillbaka till de dagar med att använda vår fantasi. Nej vi behöver inte knyta en plåt runt våra halsar och försöka flyga som en superhjälte, men vi kan hitta andra saker att hålla oss sysselsatta tills att särskilda en kommer tillsammans för att hålla oss sällskap för en liten stund eller för alltid.

Steg

Hur du handskas med känsla ensam på natten. Kalla upp en nära vän som du vet att du kan prata med.
Hur du handskas med känsla ensam på natten. Kalla upp en nära vän som du vet att du kan prata med.
 1. 1
  Använd din fantasi. Tänk på allt som ger dig glädje. Föreställ dig din dröm karriär eller drömliv. Det kommer att ge dig hopp för morgondagen. Föreställ dig att drömmen skulle du älska att ligga bredvid dig på natten är rätt där.
 2. 2
  Kalla upp en nära vän som du vet att du kan prata med. Be dem att prata med dig tills du äntligen slappna av tillräckligt för att somna. Kanske de kan även övernatta en natt. Alternativt göra en vän på nätet (e-buddy). Även vara försiktig och förnuftig om du bestämmer dig för att möta upp.
 3. 3
  Läs en bra bok. Din personliga relation med dig själv kommer att förbättras när du anger en annan värld genom ord en bra bok. Gå till biblioteket eller starta din egen samling av en favorit författare, gå med i en bokklubb där du kan diskutera mer i detalj vad du har läst. Samtidigt kommer du att känna en känsla av tillhörighet och prestation.

Tips

 • Skapa ett mål för dig själv att jobba på. Använd din ensam tid på natten för att fastna i att arbeta på det. Det kan vara vad som helst. Varje färdighet man lär sig kan ge glädje till ditt liv och gör dig till en mer intressant person.
 • Läs om ett nytt ämne har du aldrig lära dig om speciellt ett ämne som traditionellt skys av ditt eget kön.. t.ex.: hur man ansöker eyeliner eller reglerna för cricket. Då du kommer att ha mer att prata om. Erfarna människor älskar alltid en nybörjare. Nästa gång du är med det motsatta könet. påpeka att du lär dig om ditt nya ämne. "Tja.. Jag lärde mig allt om cricket kväll! Dess en konstig sport" och se hur det motsatta könet lockas till att prata med dig.
 • Undvik romaner och romantiska filmer. Dessa har en tendens att öka känslan av ensamhet.
 • Om du kan, obligation med ett husdjur.
 • Distrahera dig. Håll upptagen med saker du gillar.
 • Om du inte har fått ett jobb, få en eftersom folk kommer att vara snäll mot dig där och du kan, bli distraherad, prata, ha kul, spendera pengar på dig själv och du kommer att vara glad att ha någon fred på natten själv!
 • Göra en del dans, sång eller praxis en hobby att underhålla dig eller kanske du kan ringa några vänner eller göra en del arbete.
 • Alone-tiden på natten är ett tillfälle att förbereda sig så många saker som möjligt som du kan göra följande dag för att maximera träffa och få nya vänner. Använda tiden till att läsa upp de senaste nyheterna, eller ett ämne som intresserar dig så att du kan göra konversation eller lära sig en ny färdighet, t.ex.: ett magiskt trick. Tänk på ditt mål "Du ställer dig upp med mer kompetens / verktyg för att bli mer effektiva på att skaffa nya vänner. Du kommer att använda dessa nya kunskaper i morgon vid varje tillfälle du får."
 • Gå med så många sociala grupper du kan så att du maximera dina chanser att träffa någon som du "klick" med. Var vänlig när du går, även om du inte känner för det. Uppfinn en intro fras du känner dig bekväm med (t.ex. "Hej, mitt namn Gertrud, det är min första dag här.") Och sedan göra en deal med dig själv att du kommer att använda denna fras 5 gånger med 5 separata personer.
 • Gå till några grupplektioner i yoga eller tai chi och presentera dig respektfullt till instruktören efteråt och tacka dem. Sedan skaffa dig några DVD-skivor och öva hemma på natten. Detta kommer att ge dig frid och hjälpa dig att inse att du är en del av en större grupp. Bara för att de inte är här just nu betyder inte att de inte är ute, fortfarande är ansluten till dig. Praktisera yoga eller tai chi med din grupp i åtanke. Var glada, kommer du att se dem snart igen.
 • Minns hur irriterande med andra runt kan vara.
 • Be familj och vänner för att hjälpa dig och prata med dem om hur du känner eftersom de inte kan hjälpa dig om du inte berätta för dem!
 • Möt upp med familjen, fråga om du kan bo där ett par nätter.

Varningar

 • Låt inte din ensamhet att förvandlas till depression. Eftersom det kommer. Följ den angivna förslag ovan och du kommer att få igenom detta.