Wke

Hur du öka din energinivå på eftermiddagen

Arbetsdagar är långa nog utan att behöva handskas med eftermiddags tröghet. Det finns sätt att du kan öka din energinivå på eftermiddagen så att resten av din dag inte släpar. Kom bara ihåg att vissa åtgärder kräver en förändring i din dagliga vanor för att vara effektiv.

Steg

Hur du öka din energinivå på eftermiddagen. Vakna upp dig på eftermiddagen med några energiska musik och sjunga tillsammans.
Hur du öka din energinivå på eftermiddagen. Vakna upp dig på eftermiddagen med några energiska musik och sjunga tillsammans.
 1. 1
  Vakna upp dig på eftermiddagen med några energiska musik och sjunga tillsammans. Om 80-talet var din favoritmusik eran, spela låtarna som jublade upp dig och du fick gunga tillsammans. Om du inte kan ha det högt på jobbet, anser hörlurar och märker din motivation ökar.
 2. 2
  Undvik mat Comas som orsakar tröghet genom att äta mindre måltider och lägga snacks. Detta skulle innebära att du skulle äta runt 6 gånger om dagen. Ät en större frukost för att ta dig igenom din dag, men välja en lätt lunch och middag. Undvik hög carb och socker lastat luncher, eftersom de kommer att göra dig mindre produktiv för resten av din dag.
 3. 3
  Skaffa ett mellanmål på eftermiddagen som är låg sockerhalt och högt i nutrition, såsom fettfri yoghurt, trail mix, skivat äpple med jordnötssmör, eller en granola bar. Färska bär är en stor middagstid energi booster.
 4. 4
  Unna dig en bit eller två av mörk choklad för den eftermiddagen skjuten av koffein. Mörk choklad är också hög i flavonoider, en naturlig hälsofrämjande ämne. Kom bara ihåg att äta med måtta.
 5. 5
  Dodge middagstid tröghet genom att dricka mycket vatten under hela dagen. När din kropp är släckt är det mer energi. Begränsa mängden koffein du dricker, som kommer att arbeta mot hydratiseringsprocessen, och hålla sig borta från energidrycker eftersom de bara erbjuda en tillfällig ökning som resulterar i en krasch.
 6. 6
  Häll själv en kopp svart te för en eftermiddag energikick. Studier visar att te hjälper till att minska stressen genom att påskynda kroppens återhämtning process.
 7. 7
  Tvätta dagens stress från ditt sinne genom att stänka kallt vatten på ansiktet och halsen.
 8. 8
  Ta en stund för att sträcka ut och andas. Det tar bara ett par sekunder, och känslan av en sträcka kan förvånansvärt vitalisering.
 9. 9
  Paus från jobbet för en stund och spendera dem skratta med vänner. Umgås är ett bra sätt att känna sig utvilad, även för bara ett ögonblick. Det tar dig från stress och skrattar plockar upp ditt humör.
 10. 10
  Gå en promenad utanför, speciellt om det är en vacker dag. Den friska luften kommer att ge dig en bra boost av energi och motivation. En rask promenad kommer att få ditt hjärta att pumpa och din kropp och själ kommer inte längre att känna trög, och med en regelbunden motion regim i din eftermiddag bryter upp dagen. Överväga att gå ett gym på morgonen för att ge dig mer energi under hela dagen. En konditionsträning eller en lugnande yoga session kommer hjälpa till att bygga din kondition och uthållighet, samtidigt lindra stress.

Tips

 • Få den sömn du behöver för att känna sig utvilad när du vaknar på morgonen. Detta kan vara omkring 7 timmar. Vissa människor behöver mer sömn än andra, men du kommer att veta om du behöver mer sömn om du har svårt att komma upp på morgonen och du somnar nästan genast på natten. Försök att stanna kvar på samma sömn schema varje natt så att din kropp vet vad som väntar.
 • Ta dina vitaminer, särskilt C-vitamin för att öka energi och absorbera näringsämnen i livsmedel, och vitamin B för dess fördelar i att omvandla blodsocker till energi.