Wke

Hur du tar en tum av låren

Att lära sig att ta en tum av låren kan vara en av de mest utmanande av alla mål viktminskning. Många upptäcker att detta område är ett av de mest envisa för viktminskning, ranking ännu svårare än att förlora vikt runt buken eller skinkan region. Men det finns många bra övningar som riktar lår för att hjälpa dig se positiva resultat snabbare. Dessutom kosmetiska behandlingar finns tillgängliga idag för att hjälpa dig ta bort envisa fickor av fett runt låren som inte reagerar effektivt utöva.

Steg

Hur du tar en tum av låren. Välj övningar som specifikt riktar låren och åta sig dem flera gånger i veckan för att se positiva resultat.
Hur du tar en tum av låren. Välj övningar som specifikt riktar låren och åta sig dem flera gånger i veckan för att se positiva resultat.
 1. 1
  Välj övningar som specifikt riktar låren och åta sig dem flera gånger i veckan för att se positiva resultat.
  • Några av de bästa låret övningar inkluderar utfall, knäböj och höjningar ben. För att slutföra ett utfall, stå rakt, med fötterna axelbrett isär och armarna längs sidorna. Ta ett steg framåt och sakta sänka din kropp tills det främre benet är i 90-graders vinkel. Håll i några sekunder, och sedan stå upp igen.
  • Knäböj börjar också i en stående position, men med den här övningen, böj båda knäna och höfterna tilt tillbaka som om du sitter i en stol. Håll händerna sträckta rakt framför dig till stöd i balans. Håll positionen i några sekunder, och sedan höja tillbaka upp till stående igen.
  • Benlyft är ett effektivt sätt att trimma ner lår och kan utföras i någon rak stol. Sitt med ryggen rak och knäna böjda i 90-graders vinkel. Sakta höja ett ben tills det sträcks rakt ut framför dig. Håll positionen i några sekunder, och sedan lägre. Upprepa med andra benet.
 2. 2
  Komplettera dina lår övningar med kardiovaskulär träning för att bränna fett snabbare och förbättra resultaten överlag. Den mest effektiva cardio träning för att minska fett lår involverar intervallträning, som kombinerar korta skurar av hög intensitet träning med måttlig aktivitet. Sikta på att fylla 30 minuters intervallträning flesta dagarna i veckan för att trimma låren snabbt.
  • Genom att binda dig till ett dagligt träningsprogram, bör du börja se förbättringar i storleken på låren inom 2 veckor. Det kan dock ta ett antal månader för att nå ditt mål att förlora en hel tum off av låret omkrets. Du kan påskynda processen genom att skära mat med hög fett, socker och kalorier ur din dagliga kost, och samtidigt hålla upp med en daglig motion regim.
 3. 3
  Tänk dig en kosmetisk förfarande. Dessa inkluderar fettsugning eller ett lår hiss, och är användbart om du har fickor av fett runt lår som inte kommer att svara på din träning regim.
  • Fettsugning är ett förfarande som kan ta bort oönskade fickor av fett från nästan varje del av kroppen, inklusive låren. Denna behandling använder en mycket smalt rör, som kallas en kanyl, som är insatt direkt i låret. Kanylen är ansluten till en suganordning, som tar bort fettceller, vilket ger en mjukare, smidigare kontur till låret efteråt. Proceduren utförs vanligtvis på ett polikliniskt, och obehag och återhämtningstiden efter behandlingen är vanligen minimal.
  • Ett lår hiss är ett mer invasivt kirurgiskt ingrepp som omformar låret, ta bort överflödig hud och fett som behövs. Proceduren utförs ofta i kombination med fettsugning, att omforma och jämna låret efter fett tas bort genom fettsugning sessionen. Lår hissar kan också göras på ett polikliniskt, men återhämtningen kan ta en vecka eller mer. De flesta patienterna är tillbaka till alla normala aktiviteter inom några veckor efter operationen.