Wke

Hur förutsättning för rugby

Rugby är en fantastisk sport som kräver en mängd kunskap, skicklighet, och konditionering. Detta är en allmän översikt över hur man börja förbereda sig för "hedniska sport som spelas av gentlemän".

Steg

Hur förutsättning för rugby. Forskning allt du kan om den position du vill spela.
Hur förutsättning för rugby. Forskning allt du kan om den position du vill spela.
 1. 1
  Forskning allt du kan om den position du vill spela. De flesta positioner har specifika kroppstyper som passar dem.
  • Till exempel, om du är hög och bred du kommer att spela en andra rad, kort och tjock du kommer att bli en prop, liten och snabb att du skulle spela en back position. Räkna ut vad du skulle spela och skräddarsy din konditionering till den positionen.
 2. 2
  Kör spurter och intervaller! Detta är en av de bästa sakerna du kan göra - oavsett vad din plats på fältet. Det som skiljer Rugby från europeisk fotboll är alla går non-stop, nästan som fotboll (men värre eftersom alla utom hela ryggen rör sig med bollen hela tiden). Även om du är en prop eller en andra rad kommer du fortfarande behöver vara igång så att du kan göra tacklingar. Löpning är förmodligen den enskilt bästa sättet att förbättra ditt spel. Jogging, kommer dock inte att klippa det.
 3. 3
  Gör upp / nedgångar. Vad är upp downs du säga? De är som knäböj stötar. De är användbara eftersom du ständigt bli träffad i Rugby, eller slå någon annan, och du behöver få upp snabbt. Du behöver också dyka på bollen, ta itu med, och i allmänhet dra din vikt runt. Se till att du pressar dig själv bortom den punkt där du tror att du inte kan göra något mer, och vid slutet av ett spel du är så trött att du inte kan flytta ditt lillfinger, men du måste hålla igång. Upp / nedgångar visar dig hur betingad du verkligen are.There finns 2 sätt att närma sig upp / nedskrivningar:
  • Som ett lag: Alla ställer upp på fältet (jag föredrar att göra dem i en sprängd scrum formation) och tränaren blåser i visselpipan. På ljudet laget får på marken så fort de kan - nedåt. På nästa blast alla får upp så fort de kan. Upprepa. Detta bör börja långsamt, vilket ger tid att få upp och ner, och ökar i intensitet tills den är konstant.
  • Gör det solo / i en liten grupp: bara får du din rumpa upp och ner så fort du kan och så länge du kan.
 4. 4
  Börja lyfta vikter. Gå till gymmet och få någon i ditt team för att visa dig ett lyft rutin och sedan göra dig själv göra det. Pack spelare bör vara ute efter att öka muskelmassan, medan ryggen bör vara ute efter att öka tonen. Skräddarsy din rutin därefter. Var noga med att ha någon plats för dig och samtidigt lyfta vikter. De bästa hissar att utföra är front knäböj, overhead knäböj och makt rensar. Rugby är en stor kärna och explosiv höft makt.

Tips

 • Få bra löparskor. Dina rugby boots görs inte för utbildning i och det kommer att göra all skillnad i världen.
 • Träna med en kompis och lagkamrat - det kommer att göra dig arbeta hårdare och träningen roligare.
 • Gör dig själv en rugby träning spellista - det ska hålla dig peppat och fokuserad.

Varningar

 • Något viktigt du behöver veta om Rugby - alla tror att det är så farligt... rugby är bara farligt när någon på fältet inte vet vad de ska göra - och för det mesta att personen slutar att skada någon annan. Se till att du är utbildad på rätt sätt att ta itu med, scrum, ruck, och lyft. Om du inte vet, berätta för din ref så att de kan hjälpa dig. Kom ihåg att du bara vill kräm det andra laget på planen, vill du inte att lemlästa dem för livet och skicka hem dem i en ambulans... eller en likbil!
 • Se till att du kolla formen för lyft och löpning. Du kan skada dig själv om du inte gör det rätt.
 • Börja långsamt - du vill inte skada dig själv genom blästring ut till hårt och bränner ut dig.
 • Aldrig någonsin får ett sjukhus pass (dvs. ett pass över bröstet) från dina teammates.As detta kommer att ge dina motståndare allt utrymme i världen för att möta dig.

Saker du behöver

 • Rugby stövlar
 • Munskydd (ett måste för alla borrar med lagkamrater)
 • Löparskor
 • Whistle (tillval)
 • Kläder