Wke

Hur inline skate

Inlines är en ung sport, men en som har utvecklats mycket snabbt sedan dess ursprung. Det omfattar nu inline speed skating, inline hockey, inline ramp och vertikal skridskoåkning, inline street skating, inline slalom skridskor, inline dans och inline konståkning. Med alla dessa val, kan en nybörjare bli förlåtna för undrar var man ska börja! Den här artikeln innehåller några alternativ för nybörjaren inline skater.

Steg

Hur inline skate. Bestäm var du ska börja lära sig att åka skridskor.
Hur inline skate. Bestäm var du ska börja lära sig att åka skridskor.
 1. 1
  Få rätt växel. Innan du börjar åka skridskor, måste du vara rustad ordentligt för att garantera både säkerhet och sund passform. Förutom inlines (diskuteras i följande steg), till de saker får innehålla:
  • . Detta kommer att skydda huvudet från faller. Lägg några reflexband och det kommer också varna förare att din närvaro när det är dålig sikt. Få en hjälm med en säkerhetsstandard märke på den.
  • Handledsskydd. Standard vakter kommer att täcka den övre delen av din hand och med några handledsskydd kan du också få en "skid pad" som täcker handflatan. Syftet med dessa är att göra det möjligt för dig att lägga ner dina händer om du faller på marken.
  • Armbågsskydd. Montering runt området på armbågen, dessa skyddar den ömtåliga armbågen regionen från faller.
  • Knäskydd. Se till att dessa passar tätt runt och kan fästas snabbt för att förhindra rörelse medan du skatar.
  • Kläder. Dina kläder ska vara bekväma och täcker en hel del av din kropp för att skydda din hud från faller. Eftersom inlines kommer att hålla dig varm, bära kläder som andas bra och välja kläder som rör sig lätt och inte alltför tung.
  • Bär denna skyddsutrustning såväl som nybörjare och bortom. Skyddsutrustning är viktigt att förebygga brott och andra problem från faller på hårda ytor. Försök inte att vara tuff och gå utan dem, du riskerar allvarliga skador.
 2. 2
  Få monteras. De inlines du väljer ska passa dig väl, med det viktigaste är att inte köpa något som är för stor för dig. När du väljer inlines, gå för kvalitet framför fyndpriser. Inlines finns i olika typer: multi-användning för rekreation fitness och hockey, speed skridskor, street och stunt skridskor samt specialkemikalier terränglöpning skridskor. Föredrar flera användningsområden skridskor när du just har börjat, och de bör vara tillräckligt för allt du försöker göra. Prova på olika par för att se vilka känner bäst.
  • Stå upp i skridskon. Hälarna bör passa fast och inte glider i bagageutrymmet och du bör kunna vicka på tårna.
  • Kontrollera att det inre fodret är tjock och har extra stoppning runt tån.
  • Kontrollera att du bära när man försöker på stövlar. Friktionen orsakas mellan dig och dina skridskor kan orsaka en smärtsam rött märke på din vrist.
  • Leta efter modifieringar tillgängliga för skridskor. Det finns olika möjligheter, t.ex. att ändra de mittersta hjulen etc.
  • Titta på tillverkarens garanti för att säkerställa att det täcker skridskorna för en anständig tid.
 3. 3
  Bestäm var du ska börja lära sig att åka skridskor. Vid köp av skridskor, fråga i butiken där de rekommenderar en nybörjare skater börja träna. Fråga dem där det inte är okej att åka skridskor också, eftersom vissa områden är out of bounds enligt lag för att skydda fotgängare och personer som utför andra aktiviteter. Några av de bästa valen för en nybörjare inline skater inkluderar:
  • Särskilda skridsko parker, arenor, områden som reserverats för inlines. Dessa utsedda utrymmen är bra eftersom du vet att de är gjorda speciellt för inlines och du kommer inte att ha någon bli irriterad om du använder utrymmet.
  • Titta på de icke-utsedda möjligheter i lokala parker. Vägar och lekplatser kan vara lämplig för inlines, bara vara säker på att det inte är förbjudet och att du inte kommer att vara i vägen för andra park användare.
  • Leta efter oanvända parkeringar. Parkeringsplatser inte används på kvällarna eller under helgen kan vara ett bra val, förutsatt att de är säkra och helt öppen för användning.
  • Var du än väljer att träna, se till att det är säkert och lagligt.
 4. 4
  Vara uppmärksamma. Det är ditt ansvar som en skridskoåkare att vara uppmärksam på andra runt omkring dig, inte tvärtom. Visa andra användare av gångvägar, parker och dylikt som din skridskoåkning inte hotar deras njutning heller. Saker att tänka på är:
  • Håll alltid ett öga ut för fotgängare,, små barn, människor som inte har märkt din närvaro, ryttare cykel och några plötsliga förändringar omkring dig.
  • Alltid vara uppmärksam på vart du ska. Ta inte blicken din väg.
  • Inte skridskor inte för fort eller ras om du inte vet att det är säkert att göra så och du är kapabel att göra det.
  • Ge vika för fotgängare och trafikanter. Fotgängare certifikatutfärdaren lätt sårad av din, när du ska komma ut näst bäst med någon dispyt med en bil.
 5. 5
  Välj en torr dag att börja lära inlines. Skridskor halka på våta marken, även för erfarna åkare, så börja på helt torra marken på en torr dag. Om det börjar regna eller om det finns is omkring på trottoaren, stoppa skridskoåkning.
 6. 6
  Ta det lugnt till att börja med. Inlines kräver mycket energi och uthållighet och även om du verkligen passar, det är ett nytt sätt att utöva, så att inte pressa dig själv för mycket i början. Ta dig tid att bygga upp dina kunskaper, särskilt balansera och uthållighet.
  • Värm upp innan du börjar att förbättra din flexibilitet.
 7. 7
  Lär nybörjaren skridskoåkning positionen. Stå nära en vägg eller annat stöd för denna övning. Den första positionen som du behöver för att anta är "klar ståndpunkt". Detta uppnås genom att stå med fötterna ca 6 till 10 inches eller 15 till 25 centimeter från varandra, med böjda knän och skjutas framåt. Luta dig lite framåt från midjan och lägga armarna ut framför dig. Titta rakt fram. Öva balansering i denna position initialt att få en känsla för den positionen och skridskor.
  • Om du känner dig nog, helt enkelt skjuta ut från väggen eller stödjer du använder som försäkring samtidigt lära denna hållning och tillåt dig att försiktigt glida utan att flytta fötterna. Har någon redo att stoppa dig om du inte känner att du kan stoppa dig själv ännu.
 8. 8
  Börja ta några steg. Inledningsvis, kanske du vill prova att vänja sig vid känslan av dina skridskor genom att gå runt lite på gräset. Gå sedan tillbaka till en slät yta och anta den färdiga positionen. Nu, peka tårna utåt och ta några små steg. Du kommer förmodligen hitta dina fötter rör sig längre ifrån varandra som du försöker hålla balansen, det är att vänta, så bara gå med det tills det känns mer normalt och du kan sätta fötterna tillbaka närmare varandra.
 9. 9
  Håll dina knän böjda och lära något framåt. Denna hållning kommer att hjälpa dig att undvika att falla över som du lär. Balans kan återfås genom att föra händerna i knäna när du känner dig obalanserad.
 10. 10
  Fortsätt att försöka, att uppmärksamma balansen och se till att din vikt är på bollar av dina fötter. Varje gång du gör ett steg, flytta vikten till steg framåt och balansera den över foten som är i kontakt med marken. Detta kommer verkligen bara vettigt när du fortsätta att öva och känna hur tyngden skiftar när du rör dig.
  • När du tränar, prova att gå lite snabbare varje gång för att uppmuntra ditt balanssinne med rörelse. Gå inte för fort men men!
 11. 11
  Öva grundläggande tekniker. I detta skede är det verkligen bra att ha en som redan är bekant med inlines för att hjälpa dig. Det finns flera grundläggande tekniker som du behöver för att behärska för att göra din inlinesåkning arbete väl.
  • A-frame: Detta är en position som liknar den färdiga läget men du måste placera benen längre isär. Sprid dem om borde bredd, längre och du kommer förmodligen att falla ner. Håll pekande framåt och vristerna raka. Denna position placerar dig på insidan kanten av skridskorna. Öva att gå från klar ställning till detta läge när du flyttar längs och du får en grundläggande känsla av hur det är att inline skate.
  • Tryck och. Om du försökte glida tidigare från beredskapsläge, vet du redan lite hur det känns. Denna gång sätter du ena foten i 45 graders vinkel och glider den andra foten framåt längs marken. Ta foten som inte flytta upp till den andra foten och hålla segelflyg.
  • Öva skridskor på en fot. Glida på vänster fot, sedan på höger fot, i svängar, och har den icke-glidande fot från marken.
  • Lär dig att balansera på varje ben när du glider. Överför tyngden från den bakre foten till din främre fot som du gör push och glid rörelse. Gör detta verkligen långsamt till att börja med, tills den börjar kännas normalt.
 12. 12
  Lär dig att sluta. Ditt självförtroende kommer att hoppa när du vet att du kan stanna om det behövs. Det finns flera hållplatser tekniker och du måste lära dig var och en av dem för att säkerställa att du alltid har ett sätt att stoppa. Till att börja med, bara stoppa dig själv med hjälp av ett föremål, såsom en eller en vägg. Placera händerna mot föremålet och faller mot den. Naturligtvis inte gå för fort när man gör detta och ändå vara uppmärksam på möjligheten av att falla.
  • Använda bromsbelägget. Mest rullskridskor är försedda med bromsbelägg baktill. Kontrollera om dessa när man köper dem och om du köpt begagnade sådana, kontrollera att de är i gott skick eftersom de måste bytas ut då och då. För att använda denna broms, satte med bromsen på den framåt ca 4 inches eller 10 centimeter och sätta press på bromsen med hälen. En fot måste vara framför den andra och lyft tån på främre foten samtidigt luta bakåt, för att hjälpa hälen bromsen gnugga på marken för att sakta ner dig. Praktiken vid en mycket låg hastighet för att börja med!
  • Den V-stop eller snöplog. Om du går långsamt, är denna metod annat val öppen för dig. Förvandla dina vrister i eller ut för att bilda en V-form. Hjulen agera som bromsar och sakta ner dig.
  • Den T-stop. Detta är bäst kvar tills du är en mer avancerad åkare eftersom fel i denna kan leda till att du spinna utom kontroll. Dessutom tenderar att stoppet ska bära ner hjulen och bör därför inte åberopas alltför ofta.
 13. 13
  Håll lärande. När du är bekväm med balans, glida fram och stoppa, kan du börja lära dig mer avancerade delarna av inlines, som att göra svängar och sedan redo för ramper, racing, slipning och även tävla.

Tips

 • Om du köper begagnade skridskor, kontrollera att de är i gott skick.
 • Bär runt vatten i fall du blir uttorkad, plus, kan du rengöra din nedskärningar tillräckligt bra för att komma tillbaka hem.
 • När du faller, böjer knäna, lägg ut dina armar och falla framåt, och om du gör det rätt ska du falla rätt på dina knäskydd och armbågsskydd och kunna komma tillbaka och försök igen.
 • Ta vatten när vädret är varmt. Och anser bär solkräm, en hatt och bra kläder lock.
 • Inlines är också kallad av vissa människor som inlines eftersom Rollerblade Inc var det första företaget att tillverka inlines tillbaka på 1970-talet.

Saker du behöver

 • Inline skridskor
 • Redskap
 • Vatten