Wke

Hur inte bli arresterad medan skateboard

Liksom att skateboard på offentliga platser? Dessa åtgärder kommer att bidra till att förhindra dig från att arresteras.

Steg

Hur inte bli arresterad medan skateboard. Respektera folks egendom.
Hur inte bli arresterad medan skateboard. Respektera folks egendom.
 1. 1
  Respektera folks egendom.
 1. 1
  Var medveten om någon stad förordningar i ditt samhälle som reglerar användningen av skateboards och inlines i vissa områden.
 2. 2
  Leta efter en "nej skateboarding" tecken, om du ser en - Gå någon annanstans.
  • Om du inte kan hitta en skylt, be någon som bor / arbetar i närheten om de vet.
 3. 3
  Om polisen kommer, vara artig och bara berätta för dem att du inte var medveten om att du inte kunde skateboard där.
 4. 4
  Om fastighetsägaren, affärer anställd, eller polisen ber dig att lämna, så gör det.
 5. 5
  Under inga omständigheter argumentera med polisen eller auktoritet

Tips

 • Se till att inte komma tillbaka nästa gång att åka skridskor, eller du kan få in mer problem.
 • Om du ombeds att lämna, ta det inte personligt. Många fastighetsägare tillåter inte skateboarding eftersom de är oroliga för att åkarna kommer att bli sårad och stämma dem eller försöka samla från sitt försäkringsbolag. Även om du kanske lovar att inte stämma, du ofta inte har kontroll över detta. Om du är sårad på någon annans egendom - din hälsa försäkringsbolag kan stämma fastighetsägaren att återställa vad de betalade för att täcka dina medicinska räkningar.
 • Försök att hitta platser där det är lagligt och ändå säkert att åka skridskor i stället för platser som kan vara farligt för dig eller andra runt området. När du hittar den platsen försöka hålla det rent och du kommer att vara mindre benägna att sparkas ut i framtiden.

Varningar

 • Se upp för att berätta tale tecken på polis är en "Callahan" cop. Denna typ av polisen kommer att titta för att starta problem och det är bäst att svara med "sir" och hålla en respektfull ton. Om möjligt be att flytta till en plats där andra vuxna kan bevittna händelser som de skulle kunna hjälpa dig i fall officeren börjar missbruka dina rättigheter.
 • Vax konkreta avsatser kan orsaka svarta märken om vaxet smälter in i betongen. Om tillåtna försök att spraya ett lager klar sprayfärg på kanten för att förhindra att detta händer.
 • Grinds kan orsaka lackskador på rails / räcken. Försök att komma ihåg att många människor använder skenor för att hjälpa dem uppför trapporna och att de inte vill ta en slick vaxartad yta. Samt metall spiror som kan minska sina händer som en promenad uppför trapporna.
 • Kom ihåg, kommer att vara oförskämd du ingenvart!

Saker du behöver

 • Skateboard
 • Hjälm