Wke

Hur kan man vara bekväm i din egen hud

Att vara bekväm i din egen hud är en resa. Du måste vara beredd att kliva ur din vanliga rutin om det inte fungerar för dig och göra saker utöver det vanliga för att lära känna sig själv och vara bekväm med dig själv.

Komma ihåg att när du är bekväm med dig själv, kan du vara bekväm med andra och därmed att lyckas i livet. Sant, kommer långvarig självförtroende när du är bekväm i din egen skin.Being bekväm med dig själv är ett sinne / kropp / själ och process:

Steg

Hur kan man vara bekväm i din egen hud. Förbered dig för vad du vill göra-planera och utvärdera var du står till att börja med.
Hur kan man vara bekväm i din egen hud. Förbered dig för vad du vill göra-planera och utvärdera var du står till att börja med.
 1. 1
  Förbered dig för vad du vill göra-planera och utvärdera var du står till att börja med. Först, gör en lista på var du är nu och vart du vill åka. Gör små rimliga mål om var du hjälpa dig växa. Gör en lista på dina svagheter och vet att du inte är ett offer för brister. De kan övervinnas med tid och tålamod.
  • Kom ihåg, är det viktigaste du kan göra vara positiv. Hantera och underhålla en rationell, positiva utsikter är viktigt för vad du vill uppnå. Och kom ihåg att du måste göra ett löfte till dig själv att du absolut har åtagit sig att dina mål och du kommer att göra allt i din makt för att uppnå det. Om du gör det, du hittar tvivel uppstår skriva ner dem och utmana dem lugnt och rationellt punkt för punkt. Låt inte dina mål överväldiga dig!
 2. 2
  Sluta prata om att göra något och lägga den till handling och faktiskt göra något åt det. Kom ihåg att inte pressa dig själv förbi vad du kan hantera eller prova att hantera mer än du klarar. Detta kommer bara att bränna ut dig och gör att du mår sämre än tidigare. Så satt små, genomförbart mål-ja de kan vara en utmaning. Men se till att du realistiskt kan se dig kliva ut ur din norm att göra det, kommer det att göra dig stark för trying.No är perfekt. Alla gör misstag och ibland kommer det att ta ett par försök att komma dit du vill vara-ge inte upp! Dess en resa. Upprätthålla en positiv mentalitet. Det är viktigt i ditt mål möte.
 3. 3
  Känn tillväxten. När du börjar känna dig uppnå och uppfylla de mål du har satt ut för att möta, sitta ner och analysera dina styrkor och svagheter igen.
  • När du ser att vad som en gång var en svaghet för dig på en punkt är inte längre och du har träffat mål du kommer att fyllas med självbelåtenhet och bli bekväm i din egen hud, som i sin tur kommer att ha en långvarig byggnad effekt på ditt självförtroende.

Tips

 • Håll dig själv och dina mål realistiska och genomförbart-det är där människor tenderar att bli övermodiga och över-sträcka sig. Och se till att du inte börja njuta duktighet för dess egen skull...
 • Få ett stödsystem... vänner eller familj som kan vet vad du försöker göra och kan vara där för att säkra i om du har en hård tid med dina mål.
 • Din stödsystem kan också hjälpa dig att nå dina mål genom att kunna erbjuda råd till dig som kan hjälpa dig att nå dina mål.

Varningar

 • Om du är realistisk, kommer ni att ändra (men till det bättre).
 • Du kommer att behöva kliva ur en normal rutin som kan göra dig orolig men lita på dig själv och vet att det är värt det!