Wke

Hur kan man vara en airsoft spanar krypskytt laget

En prickskytt kan vända på en air soft krig utan endast genom disciplin, utbildning och praktik. Air soft prickskytte är verkligen en konst. Många nya luft softers börja säga, "Åh jag vill vara en sniper!" förväntar sig att varje sekund kommer att spenderas bränning rundor som aldrig missar och att det kommer att ta någon praxis att vara expert. Sanningen om att vara en prickskytt är du är enuppskattad tillgång som får två dödar ett spel beroende på vilken typ av match. Nu om detta inte låter som din typ av roll i en match då vi föreslår att du sluta läsa nu. Men om du är en av de få som kan inse att du inte behöver erkänna att må bra om det jobb du gjorde då är det här artikeln för dig.

Innehåll

 • 1 steg
  • 1.1 Sniper utbildningsprogram
  • 1.2 Vad en prickskytt behöver för att lyckas
   • 1.2.1 Hur man tränar för noggrannhet
   • 1.2.2 Hur man tränar för stealth
   • 1.2.3 Hur får god uthållighet
   • 1.2.4 Hur du lär kommunikationen mellan en prickskytt och en spotter
 • 2 tips
 • 3 Varningar
 • 4 Saker du behöver
 • 5 Relaterad Googles

Steg

Hur kan man vara en airsoft spanar krypskytt laget. En krypskytt är inte en ensamvarg.
Hur kan man vara en airsoft spanar krypskytt laget. En krypskytt är inte en ensamvarg.

Sniper utbildningsprogram

 1. 1
  En krypskytt är inte en ensamvarg. Det tål att upprepas: en prickskytt är inte en ensamvarg. Han ska alltid ha en spotter som täcker ryggen redo att ringa ett mål, skydda prickskytt, eller ens radio information tillbaka till befälhavaren.
 2. 2
  Din spotters jobb är att upptäcka mål för sin partner. När vi tittar på en film eller spela ett spel som vi inte behöver oroa sig för hur kulan färdas. Detta är mycket orealistiskt. BBs som du kommer att använda i ditt gevär påverkas av allt från tyngdkraften till vind och du som spotter måste kunna bedöma hur dessa och andra faktorer kommer att påverka en sniper skott. Detta visar än en gång är vi den urgamla motto, "ett skott, man dödar." Det enda sättet för dig som en spotter att förutsäga hur förhållandena kommer att påverka en sniper skott är genom praktik. # En krypskytt lag måste ständigt arbeta för att behålla sina förmågor. Och detta inkluderar spotter observera skotten även när de är bara att öva. Vissa observatörer visa tiden när deras partner är verksam som fri tid att spendera bara umgås, men detta kunde inte vara längre falskt. En spotter och sniper måste alltid arbeta tillsammans för att säkerställa de bästa bilderna.
 3. 3
  Bortsett från ghillie dräkten att spotter ska bära matcha en sniper ghillie spotter bör ha flera delar av utrustning som prickskytten inte. En av de viktigaste delar av utrustning en spotter har är antingen kikare eller någon typ av tubkikare. Den tubkikare han väljer bör vara av liknande förstoringen till optiken på sniper gevär. Han bör också vara beväpnade med något slags karbin gevär. Den spotter sekundära uppgift är att ge nära kvartal skydd för sniper och han kan inte göra det med en bult-action gevär. Vad spotter måste inse är att om de inte är engagerade, kommer spotter sällan avfyra en runda. Låt oss inse det, det är inte hans jobb att vara triggerman.
 4. 4
  Nu ska vi titta på den sniper jobb. Han måste kunna dra av ett skott som vanligt infanteri kan inte. Det är vad det innebär att vara en krypskytt. Han måste ha ett bra gevär som upprätthålls och har ett fps (fot per sekund) av minst 450. Han behöver optik (tillämpningsområde) som har liknande förstoringen till det av hans spotter kikare eller tubkikare. Bortsett från den normala gevär en prickskytt måste ha en sidoarm som kan skydda honom i de flesta situationer. Jag rekommenderar inte någon automatik bara en enkel, pålitlig, pistol. Om på off chans att du upptäckt att du inte kan bara sitta där medan din spotter försöker hålla fienden av med sitt gevär, och du absolut inte kan göra det med din prickskyttegevär så du måste vara en bra skott med att pistol och har gott om ammunition för det.
 5. 5
  Du måste vara en bra skytt. Och det kommer från tråkiga ändlösa timmar av praktiken. Så långt är det bästa är att slösa bort en massa tid avfyra dina vapen. Både pistol och primära vapen. Så för att hjälpa dig att bli den sniper av dina drömmar jag inkluderat några tips om hur man blir bra.

Vad en prickskytt behöver för att lyckas

 1. 1
  Noggrannhet
 2. 2
  Stealth
 3. 3
  God uthållighet
 4. 4
  God kommunikation mellan krypskytt och spotter

Hur man tränar för noggrannhet

 1. 1
  Skjuta mål på olika områden
 2. 2
  Rörliga mål
 3. 3
  Skjuta på mänskliga silhuetter
 4. 4
  Shoot "fienden målet" bland "civila mål"

Hur man tränar för stealth

 1. 1
  Stalking Prismatestet. Position sniper laget borta från ett mål och ge laget en timme för att skjuta mål utan att upptäckas av spotters. Sniper laget kan inte skjuta fienden spotters men fienden spotters kan skjuta sniper laget.
 2. 2
  Flytta under locket
 3. 3
  Alltid anta att ett område är under observation
 4. 4
  Flytta fram och tillbaka är mindre detekterbar än från sida till sida

Hur får man bra kondition

 1. 1
  Gå till går varje morgon
 2. 2
  Sprintar
 3. 3
  Simning
 4. 4
  Jumping jacks
 5. 5
  Springa upp och ner för trappor kontinuerligt

Hur du lär kommunikationen mellan en prickskytt och en spotter

 1. 1
  Handsignaler är avgörande
 2. 2
  Praktiserande till den punkt där nödvändiga bränning förfaranden är instinkt
 3. 3
  Båda är utbildade prickskyttar
 4. 4
  Öva, öva, och ännu mer träning

Tips

 • Förvänta dig inte att bli bra över en natt, det tar praxis

Varningar

 • Kom ihåg att det är en lek!

Saker du behöver

 • Ett team.
 • Ghillie Suit
 • Airsoft utrustning
 • Kikare eller tubkikare
 • En legitim Vapen (Omkring 450 FPS)