Wke

Hur kan man vara en catcher i baseball


Med denna information kommer du att kunna kasta fler löpare ute, fånga och blockerar platser i smutsen och fånga foul bollar mer effektivt!

Steg

Hur kan man vara en catcher i baseball. Håll ögonen på bollen.
Hur kan man vara en catcher i baseball. Håll ögonen på bollen.
 1. 1
  Håll ögonen på bollen. Öppna din handske och det kommer naturligtvis att anpassas med bollen.
 2. 2
  Du måste agera snabbt för att kasta löpare ut på en bas. När bollen är i handskfacket, kasta den snabbt och så rak som möjligt. Var noga med att inte träffa kannan, diskutera scenariot förväg med kannan, shortstopen och andra MLB för att vara säker på att alla vet sin rätta placering. Korrekt placering för att kasta ner till andra är i området av kanna axel, till höger om kannan med en högerhänt catcher och till vänster med en vänsterhänt catcher. En bra pitcher "borde" veta för att komma ur vägen när han ser catcher redo att "kasta ner".
 3. 3
  Att blockera platser i smutsen, gå ner på knä och sätta din handske mellan benen. Titta ner mot mitt, det kommer att hålla ögonen på bollen och hålla den från att studsa upp och slå nacken. När den träffar ditt skydd, greppa bollen. Också vara redo att blockera åt vänster eller åt höger om det är en dålig tonhöjd. En bra stoppare håller bollen framför honom så mycket som möjligt.
 4. 4
  Att fånga pop ups och fouls måste du först ta bort din hjälm. Öva att göra detta snabbt innan spel. Håll ögonen på bollen, springa under den och låt den falla i din handske.
 5. 5
  Det finns två återhämtningsåtgärder ämnen. Stance 1 används när det inte finns någon på basen. Få lite och vila på ben, fötterna axelbrett. Stance 2 används när du har en löpare på och behöver få upp snabbt för att kasta en löpare ut eller snabbt återgå till kannan. Fötterna ska vara lite längre ifrån varandra än axelbrett och din bakom bör vara upp i luften. Om du har problem med att få bollen till andra basen på en kasta ner, satte ena foten lite mer framåt än den andra. Detta gör att du kan kasta utan att ta ett steg, och möjliggöra snabbare kast till andra basen.
 6. 6
  Godkända bollar kommer att hända, de är en del av spelet. När en boll får förbi dig utan löpare, inte galen. Men om det finns män på, se till att få bollen snabbt och vara redo att kasta ut en stjäla löpare. Om en boll får förbi dig med en man på tredje, springa till anslaget. Inte ta bort hjälmen, slösar det värdefull tid. Sjunka till knäna och plocka upp bollen. Kannan ska vakta plattan, väntar på ditt kast. Se till att ditt kast är korrekt, eller fler körningar kan göra mål.

Tips

 • Se till att du har bra tänder "på din knapar. Dina klossar hjälper dig gräva i marken och bidra till att förhindra att falla när hasta att få bollen.
 • Ett dåligt kast är värre än ingen kast. Coachen kan skrika en minut om du inte gör någon kasta, men ett dåligt kast kan orsaka springer gör mål och förlusten av matchen. Inte kasta bollen kan snabbt glömd, medan 1 eller fler körningar görs av ett störtande till en av baserna kommer att bli ihågkommen för en lång tid, särskilt om spelet är förlorat på grund av det. Få ett bra grepp om gängorna på bollen och målet för den andra spelarens bröst.
 • Håll utkik med en löpare på första. Du kan få en välbehövlig plocka bort om du kan fånga en ledande löpare glider tillbaka till först. Du kan också göra detta på tredje ibland.
 • Om du skickar en kanna en signal och han skakar bort det, ge inte honom samma signal mer än två gånger. Det irriterar pitcher och han kan kasta en dålig tonhöjd. Om han ständigt skakar av din signal, ringa tid och prata med honom. Han kanske inte vet vad du ringer. Kommunikation är nyckeln till en bra pitcher / catcher relation.
 • Kom ihåg var smeten gillar hans grader. Till exempel, om smeten upprepade gungor och missar höga platser, ring planen högt för att få en strejk. Om smeten inte kan slå en kurva boll, ringa i en kurva boll. En bra catcher minns vad som slår en smet ut.
 • En bra catcher kan göra en dålig kanna ser bra och en dålig catcher kan göra en bra pitcher ser dåligt. Baseball är en lagsport och pitcher och catcher måste fungera bra tillsammans och vara i synk.
 • De nya hockey stil fiskare hjälmar möjliggöra större sida vision. Om du kan spela upp bollen utan att ta bort din hjälm, göra det. Ta bort hjälmen adderar värdefulla sekunder till din svarstid.
 • När du försöker kasta ut en löpare på andra basen, se till att använda korrekt fotarbete. Du ska fånga bollen och kråka hop på plats. Fånga bollen och sedan ta ett steg och kastar ger löparen en extra sekund.
 • Snabba återgår till kannan är kritiska och kan fånga en bas löpare off guard.
 • När löparen stjäl alltid hålla ögonen på löparen och bollen och vara redo att göra kasta. Linda inte upp lika mycket som vanligt, eftersom detta tar dyrbara sekunder. Kom från sidan av örat och skjuta bollen snabbt framåt, hålla den relativt låga och guidad till rätt MLB.
 • Medan överföra bollen från handsken till att kasta handen, se till att inte ta med din handske hela vägen tillbaka till din axel. Du ska fånga bollen, gör ett kvarts varv och ta ut bollen. Om du tar med handsken hela vägen tillbaka det gör överföringen mycket svårare och du ofta måste dubbelkoppling.
 • Ha en bra rapport med dina kannor. Att veta hur en pitcher kastar och där hans stigning kommer i hjälper dig att bli en bättre catcher.
 • Stick planen. Håll din handske så stilla som möjligt från gång bollen träffar din handske tills domaren gör samtalet. Flytta handsken ännu något kan orsaka en bra strejk ska vara en boll. Dessutom kan en bra catcher "pull" planen, som rör sig eller vrida handsken något mot strejken zonen, vilket resulterar i en boll som kallas en strejk.
 • Prova ditt bästa. Du kommer inte att fånga varje boll i första, men i ett par år med en hel del övning, kanske du är spelar som ett proffs, eller vara ett proffs.

Varningar

 • Om en löpare är på väg hem och du har bollen, vara redo för en 1 på 1 med honom. Hans mål är att slå bollen ur din handske. Förvara den på ett säkert i handskfacket och se till att tagga löpare när han närmar! Använd två händer för att göra etiketten så att bollen inte kommer ut lika lätt. Också, peka din tå mot löparen när blockering påsen. Om han glider in i benet, kommer din benböj naturligtvis tillbaka på ditt knä. Om du pekar tån mot fältet och löparen glider in i ditt ben det kommer att böjas mot knäet och kan orsaka benet att bli skadad eller trasig.
 • Bli inte för nära smeten. Drabbas med slagträet är smärtsamt och kan leda till allvarliga skador. Det kommer också att leda ett samtal om catcher inblandning och en fri bas för smeten. För att avgöra om du är tillräckligt långt tillbaka, borde du kunna helt sträcka ut armen och röra på baksidan av smeten skon (vänster arm för högerhänta smet, höger arm för vänsterhänta smet).
 • Var redo för foul-tips som kommit tillbaka på dig med ökad hastighet. Håll planteras och medvetna om bollens läge så att du inte tillåter bas löpare att avancera. Se till att din färdiga orsak ibland kommer rätt på din mask och det kan göra ont!

Saker du behöver

 • catcher utrustning