Wke

Hur kan man vara kul att vara med


De flesta människor gillar att vara runt roliga individer. Det är bara den mänskliga naturen. Människor som är kul är oftast ganska populär bland sina goda sociala liv och sällan uttråkad. Vill du vara en rolig person? Om så, läs vidare.

Steg

Hur kan man vara kul att vara med. Bry dig om dig själv.
Hur kan man vara kul att vara med. Bry dig om dig själv.
 1. 1
  Lyssna. Roliga människor inte sköta snacket när det gäller samtal. Bra samtal är avgörande när man vill vara en like-stånd personen, och ibland är det bara att vara tyst och lyssna. Inse också, är att lyssnandet en learn-stånd färdighet som kräver övning, och det är svårare än många tror. Så starta en konversation om ett ämne / föremål du vill prata om, och sedan lyssna på hans / hennes åsikt om det, eller låta dem starta ett ämne för en konversation.
 2. 2
  Le och skratta. skratta eftersom folk gillar människor som skrattar med dem (inte på dem). Detta gör människor glada och ljusare sätt de tänker på dig. Det gör du verkar som du verkligen älskar livet och du kan ta itu med eventuella problem som du ställs inför. Vara en glad person, inte ditsy och likgiltig, men tänk om de människor du mest tycker om att vara med-brukar de alltid är på upp och upp. Och även om det finns tider att vara ledsen, borde de inte ta upp en majoritet av din tid.
 3. 3
  Gör ögonkontakt. Detta är mycket viktigt eftersom det gör människor känner att de har all din uppmärksamhet. Det visar att du lyssnar och intresserade av vad de har att säga, och det ger dem möjlighet att få den uppmärksamhet de förtjänar. Det gör också att du verkar mer trovärdig, ärlig och öppen. Om du alltid flytta dina ögon runt och titta på allt, men den person du pratar med, kommer folk tro att du inte bryr dig vad de har att säga eller om du har något att dölja.
 4. 4
  Var aktiv. Har du kul när du sitter på en bänk, titta ner och inte göra något alls? För att vara kul att vara med, måste du vara aktiv, att stå upp, att vara kreativa. Kanske göra en "happy dance" när något bra händer, ta upp en eller snurra runt för att muntra upp någon. Det fungerar!
 5. 5
  Var nyfiken. Vet du vad du ska göra senare. Om du får avslag eller avvisas, gå vidare. Du vet aldrig vad som kommer att hända förrän du försöker. Försök alltid att söka mer kunskap eller färdighet inom ett område som intresserar dig. Det kommer verkligen förbättra din karaktär. Gå cykla förbi den lokala parken eller gå till närmaste lokala tillhåll plats eftersom du vet aldrig vem du möter.
 6. 6
  Bry dig om dig själv. För att vara en rolig person, måste du vara säker på. Även fysiskt ta hand om dig själv - Ät hälsosamt för livet, och.
 7. 7
  Var sällskaplig och vänlig. För att vara kul att vara med, måste du bygga några nya relationer så att folk börjar märka dig. Var vänlig mot alla - människor som betyder för dig, att killen som sitter bredvid dig i matematik klass, ditt lagkapten - alla. Behandla dina nya vänner också. Beröm dem, muntra upp dem när de är nere. Skämta med dem (inte på dem), hjälpa dem, bjuda in dem till partier, etc. Bara vara dig själv, och vara en person som människor. Var vänlig, snäll, ge, omtänksam, generös, lära sig om dem, och göra dem vill veta mer om dig. Vara mystisk och spännande! Det fungerar helt.
 8. 8
  Var spontan. Alla gillar en person som kan hålla saker intressant. Ha kul med saker, att vara lättsam. Ingen gillar tristess, eller för att känna sig som något nytt händer någonsin. Byt upp det! Istället för att gå till köpcentret, bowla. Gå till nya platser, göra nya saker. Folk kommer att uppskatta förändringen, och de vet att gå till dig nästa gång de vill göra något kul.
 9. 9
  Var inte rädd för att verkligen gå ut där! Om du är rädd för att människor tror att du är konstig, konstigt, osv, tänk bara på den ljusa sidan. Du behöver inte dem, och hey, du försöker att träffa nya människor ändå, så det kommer att ta dig bort de negativa. Plus, vem bryr sig om vad någon annan tycker? Låt inte någon etikett dig. Var vem du vill vara och inte vara rädd för att vara sig själv. Människor hatar phonies! Så gå ut och rocka den verkliga.
 10. 10
  Tro att du är rolig. Verkligen tro på dig själv och alltid intala dig att du är rolig. Tänk på dina vänner, även vänner som kanske inte är så kul, titta på vad de gör som du vill se dem göra... sedan göra det själv. Affären är, när du säger själv här kommer du börja agera som det, efter allt du är vad du tror att du är.

Tips

 • Bara vara säker på, lita på dig själv och vad du gör, tro på dig själv och andra kommer att tro på dig.
 • Behandla människor hur du vill bli behandlad.
 • Säg "Hej" till de nya vänner som du gör så de vet att du är deras vän.
 • Var alltid dig själv och vara glad!
 • Alltid vara pålitliga och ärliga. Vara äkta och inte skvallra om andra.
 • Var inte rädd för att vara sig själv, oavsett om den överlappar eller inte överlappar med andra människors intressen. Vara intresserade.
 • Vet dina gränser, och låta andra människor veta dessa gränser också.
 • Spara lite tid varje dag för dina egna behov.
 • Alltid fullfölja kunskap. Att känna en hel del kommer att hjälpa dig att bli wittier.
 • Tänk på saker du skulle göra om det här är din sista veckan och planera det med dig vänner, se till att det är lika roligt som kan vara.
 • Vara lite konstigt-fnissa metallbit occasionaly eller brast ut i slumpmässiga låtar eller snurra glatt att få andra att skratta!

Varningar

 • Skratta inte åt folk. Skratt med dem. Det är bra att skratta åt dig själv, dock. Du måste för att hålla sig lycklig genom dina misstag och misslyckanden.
 • Inte bara uppmärksamma att vara roligt. Du måste hålla en mer seriös sida och låt den visa vid lämpliga tidpunkter också. Om din vän ber dig om stöd genom svåra tider, måste du ta det som ditt ansvar och visa dem att du är en vän värd att behålla. Samma sak gäller med dina föräldrar - visa dem att du förtjänar mer frihet genom att lita på vad de säger och att vara ansvarig.
 • Om du är riktigt nära, är uppenbart flirtig retas okej. Men om du bara är att lära känna någon, börja artig.
 • Försök inte att folk att tro att du är rolig. Det kommer ut som falska och påträngande.
 • Inte fjärma inte din nuvarande vänner eftersom de är de bästa du har. Förvara dem i ditt liv också eller kommer de att bli förolämpad.
 • Var medveten om att den typ av roliga du har är friskt, lagligt, och inte orsaka någon skada, inklusive dig själv.