Wke

Hur kan man vara lycklig och älska dig själv även när alla sätter dig ner

"Livet är en fest, och mest fattiga suckers svälter ihjäl!" - Auntie Mame

Hitta din egen lycka börjar och slutar med dig. Läs vidare för att ta reda på hur man har mer glädje i livet.

Steg

Hur kan man vara lycklig och älska dig själv även när alla sätter dig ner. Lyssna på lägga ner.
Hur kan man vara lycklig och älska dig själv även när alla sätter dig ner. Lyssna på lägga ner.
 1. 1
  Lyssna på lägga ner. Är det något småaktigt, vilja, "Jag hatar att färgen på dig", eller är en oförskämd kommentar, såsom "Du är lat!"? Petty ogrundade kommentarer är som en fluga sticker en häst, de ska borstas bort, men rude kommentarer behöver mer uppmärksamhet.
 2. 2
  Fråga dig själv om en oförskämd kommentar är sant. "Är jag lat?" Om du vet svaret från toppen av huvudet, sedan borsta bort kommentaren (såvida det upprepade beteendet, då du kanske vill undvika den personen, prata med dem om det eller berätta för din chef / lärare, om det behövs).
 3. 3
  Be en pålitlig vän, om de tror att kommentaren är sant, eller så kan du be personen varför de gjorde den kommentaren, och ge er exempel. En god vän kommer att vara konstruktiva och hjälpa dig så mycket som de kan.
 4. 4
  Arbetet med det om du tror att personen förolämpar du har en poäng. Ingen är perfekt, men genom att vara proaktiv du kommer att förbättra just den aspekt av dig själv. Alltför ödmjuk? Arbetet med det! Ta lite självförtroende eller offentliga tal klasser. Olämplig? Skaffa en träningsoverall och på gymmet. Du behöver inte göra detta för varje liten sak, men arbetar på de stora sakerna som håller dig tillbaka kommer kraftigt förbättra dig själv och din attityd.
 5. 5
  Lär dig att ignorera värdelösa kommentarer. De är åsikter som bara är avsedda att såra dina känslor, och inte alls sanningsenlig. Försök att komma ihåg att människor ofta förolämpa av ilska eller svartsjuka. Vissa människor tar glädjen ur skada andra, och allt de säger bör sättas i bakhuvudet.
 6. 6
  Skratta åt dig själv. Om det inte är en stor sak för dig, bör det inte vara ett problem för andra. Men kom ihåg, skrattar åt något som verkligen skadar din självkänsla är ett nej. Det ger bara andra en känsla av att de också kan göra det till dig.

Tips

 • När du vet vem du är och vad du vill, kommer du att börja locka likasinnade. "Fåglar av en fjäder flock tillsammans" är inte bara ett talesätt.
 • Kom ihåg, det hela börjar med dig att lära känna dig själv och tycka om dig själv. Tills du gör det, inte bli förvånad om några människor som du.
 • Med likasinnade, kommer stödjande vänner hjälper dig ignorera små grejer.
 • Gör en lista över saker du är bra på eller som du tycker om dig själv. Till exempel, "Jag har ett fint leende" eller "jag är en bra löpare". Att ha en lista över alla dina goda egenskaper gör att du känner värdig.
 • Få veta vem du är och vad du vill. När du är bekväm i din egen hud, älska dig själv kommer naturligt.
 • Du kan behöva att spendera mer tid ensam för att lära känna dig själv. Fråga dig själv, "Vad vill du?" Vad gör dig glad? "" Vad tycker du inte? "" Vad är du villig att göra för att behaga dig själv? "Hålla en tidskrift rekommenderas starkt.
 • Lycka till på din resa till glädje!

Varningar

 • Det finns människor som är bara vanlig medelvärdet kniviga. De tenderar att vara avundsjuk på kind hearted, vänlig, och / eller glada människor. Håll dig borta från dem så mycket som möjligt.
 • Det finns människor som finner nöje i att såra andras känslor även bara genom att göra kommentarer som "Du ser hemsk dag". Bara för att du är godhjärtad och kärleksfull betyder inte nödvändigtvis att alla runt omkring dig är too.Learn att skilja mellan dessa två typer av människor och inte behandla alla som din vän. När de skada dig så småningom kommer du att bli besviken eftersom du förväntat något annat, och det kan förstöra din känslomässiga tillstånd. Håll dig borta från dessa människor, och ALDRIG SVAR TILLBAKA vid sådana kommentarer. Du kan sluta argumentera med dem eller ens bryta upp en långsiktig vänskap.