Wke

Hur kan man vara sprallig

Här är några idéer för att hjälpa dig att älska vem du är och att vara mer sprallig och klädstil. En sprallig och klädstil personlighet är någon som alltid är kul att vara runt, som lättar stämningen med en vänlig, happy-go-lucky humor och vem bryr sig om alla i sin närhet.

Steg

Hur kan man vara sprallig. Försök att lyssna på positiv musik.
Hur kan man vara sprallig. Försök att lyssna på positiv musik.
 1. 1
  Försök att lyssna på positiv musik. Håll dig borta från deprimerande eller sorglig musik. Du siktar för toppar i optimism!
 2. 2
  Smile! Studier visar att le mycket bygger upp ditt humör som endorfiner utsläpp och lyckan blir ett normalt tillstånd av att vara för dig. Prova på för storlek och börjar bli van vid det. Det kommer att bidra till att förstärka din positiva bilden, och det kommer att liva stämningar alla runt omkring dig. Behåll de pärlvita tänder rena, så att du har ett vackert leende.
 3. 3
  Plaska i på ett roligt och lyckligt sätt. Gör något dumt men söt på tillfällen, utan någon uppenbar anledning. Du kanske på toppen av din röst så att andra kan höra dig eller börja dansa ett boppie litet antal väntan på busshållplatsen. Inte bara kommer detta att du har kul och skratta, det ska få andra att skratta också, speciellt om du är riktigt dålig på dessa saker och få en komedi effekt går.
 4. 4
  Utnyttja en nära grupp av vänner till dig. Var och nöjda med dem och vara en källa till intressanta samtal, från slumpmässiga godbitar till otroligt djupa insikter i hur mycket du värdesätter deras vänskap. Detta gör att du känner super speciell, kommer det att göra dina vänner känner sig uppskattade och du kommer att bli den cement som lim din lilla grupp av goda vänner tillsammans.
 5. 5
  Vara att alla runt omkring dig. Hjälpa människor att komma på en buss, bära väskor för de behövande, öppnar en dörr och låt andra genom först. Små bitar av godhet som kommer att göra din karma alltid bra när den studsar tillbaka på ditt sätt.

Tips

 • Kom ihåg att även de mest skumpa och optimistiska människor kommer att få ner dagarna. Även om du inte ska mope om, bör du fortfarande kunna uttrycka dina känslor till dina närmare vänner. Och kom ihåg att inte knäppa på människor på grund av ditt humör, som kommer att få folk att hålla sig borta från dig och bara tror att du är en bluff.
 • Försök att tänka på roliga saker. Det kommer att få dig att le.
 • Bära saker som luktar gott kommer att göra dig lyckligare.
 • Försök att göra massor av vänner. Starta en konversation med minst en (Ny!) personen en dag. Börja med någon i en av dina klasser. Om du inte kan bestämma, dra en ur en hatt!
 • Uppnå olika utseende för olika spännande / glada tillfällen. En lätt storögt, öppen mun leta efter spännande nyheter är ett måste!

Varningar

 • Kom ihåg - inte alla särskilt bryr sig om glada och sprallig människor. Vissa människor kan finna detta irriterande. Men håller du huvudet upp och stanna söt.