Wke

Hur man bär en blöja

Om du alltid behövde blöjor eller du har alltid burit en blöja, behandla dig förmodligen och acceptera blöjan som alla andra plagg. Om du behöver bära dem efter någon fysisk olycka eller medicinska problem, kommer de att ta en bit för att få användning för eftersom vi var utbildade som barn inte behöver blöjor efter potta utbildning och du kommer sannolikt att känna sig självmedveten om att behöva bära dem. Om du är intresserad av blöjor eftersom det finns en psykologisk längtan efter dem, det finns mycket variation och experimenterande för att komma fram till din behövde nivå tillfredsställelse. Den allmänna inriktningen här är för blöjor som är en nödvändighet.

Steg

Hur man bär en blöja. Tänk vilken typ av stängning metod du vill.
Hur man bär en blöja. Tänk vilken typ av stängning metod du vill.
 1. 1
  Bestäm din vikt. Att försöka hitta rätt blöjor som passar, kommer att bero på din vikt. Om blöjan är för stor (för de som är medelhög vikt), kommer de tenderar att falla av dig, medan, om blöjan är för liten, bra, inte försöka blöjbyte dig själv i dem.
 2. 2
  Tänk vilken typ av stängning metod du vill. Medan vissa företag har beslutat att sälja baby-liknande (tejpliknande stängning), det finns några där ute som är pull-up som. Om du verkligen inte behöver mycket skydd, men ändå vill ha något lika absorberande, det finns flera kuddar du kan bära i samma blöja-liknande företag.
  • Flera olika avslutande metoder finns också, liksom de med elastiska band, som även kan köpas.
  • För de av en mindre kaliber (och därmed en mindre midja), kanske du vill tänka på att köpa dem av baby-och / eller småbarn som storlekar. Några blöjor (särskilt de betytt för bedwetters) passar upp till människor som väger 125 pounds. Men inte passerar linjen, om du brukar väga på det gränsfall.
 3. 3
  Överväg att köpa för kvalitet. Aldrig köpa billiga blöjor. Gör din forskning. Ring företaget. Få prover. Prova dem hemma för test-prövningar. Exempel på ett utmärkt blöja företag: Abena, Molicare, beror Attends, Tena, och Bambino. Kom ihåg blöjor mäts av höft eller midja beroende på vilket som är större.
 4. 4
  Betrakta absorptionsförmågan hos blöjan. Montera nivån av behov för produkten. Inte en produkt kommer att göra allt. Du kommer att behöva bedöma var du kommer att bära blöjan.
  • Kommer det att vara för användning nattetid eller dagtid? Kommer det att vara i ett varmt eller kallt klimat?
  • Hur mycket tid kommer du att vara i blöjan innan du kan förändras?
  • Är du blåsa och / eller tarm inkontinens?
 5. 5
  Tänk på vem kommer att ändra din blöja. Kommer du att byta dem själv?
  • Om du kommer att vara själv-blöjbyte själv, kommer följande beskriver montering av kort eller baby stil blöja.
 6. 6
  Försök att förstå stegen för att byta en blöja på dig själv, utan någon hjälp, innan du faktiskt börja bära en. Du kan stå, eller. Se till att alla kläder är ur vägen.
 7. 7
  Överväg får hjälp av någon. Detta är mycket mindre arbete för bäraren, men inte erbjuder en känsla av själv-förmåga. Naturligtvis finns det många fall där en vårdgivare skulle vara föredraget eller nödvändigt. Alla steg som ovan följs, men man måste vara uppmärksam att inte fästa blöjan för hårt runt benen. Också ta tid att se till att grenen är så torrt som möjligt innan du diapering. Om möjligt, försök blöjbyte medan bäraren står, står bakom bäraren. Bäraren kan också prova framåtlutad stödja vikten på en högre stol eller hög pall. Denna position skapar en ökad självkänsla för bäraren av blöjan i motsats till passivt fastställa. Denna position sparar också baksidan av vårdgivaren.
 8. 8
  Tänk på vad du ska göra för att ändra på det blöja, om du är ute och omkring. De flesta vanliga gångkläder passa över blöjor. I motsats till idén att baggier kläder är alltid nödvändigt, tättsittande tunga vävda byxor som jeans gör väl att komprimera blöjan och hålla den från slapp när det är vått. Kvinnor gör klokt i att bära klänningar och kjolar. Leggings och strumpor som underkläder hjälp komprimera blöjan och hålla prasslande av blöjan är märkbara. Prova att bära längre skjorta svansar antingen undangömt eller slitna, kommer de att dölja den höga midjan på en blöja. En bodystocking, eller body (en t-shirt med knäppning i grenen) är en bra investering, men det måste passa bra eftersom dess huvudsakliga funktion är att hålla upp en blöt eller smutsig blöja förutom det döljer en blöja. Plysch tyger som manchester, sammet, sammet är bra att bära som oavsiktliga läckor inte kommer att visa. Naturligtvis mörka färger är önskvärda, svart, brun, marin och dessutom har de en bantning effekt. Leta efter snabbtorkande sport tyger som om de råkar bli blöt de torkar mycket snabbare än bomull.
 9. 9
  Tänk på svaret på frågan "kommer någon att märka din blöja?" kommer att vara "Ja och Nej". Oftare är svaret nej, om du slutar tänka på bär din blöja och beter sig som om du bär en blöja, kommer du inte dra uppmärksamhet till den. För dem som gör det märker du i en blöja offentligt, fråga dig själv frågan: Har de följa dig hem? Troligtvis inte. Bara le med tillförsikt.
 10. 10
  Ta del att ha allvarliga vänner. Bara säga till dem som gillar dig tillräckligt (och bryr sig om ditt välbefinnande) om din fascination för att bära blöjor. Att ha goda vänner, familj och vårdgivare som älskar dig för att du är viktig - ge dig själv en stor kram och älska dig själv också!

Tips

 • Plast byxor över blöjan erbjuder sekundärt skydd när du är ute.
 • Placering av nedre band på bäraren med en uppåtriktad vinkel, möjliggör en bättre passform på höften. Likaså bästa band på en nedåtriktad vinkel passar midjan.
 • Man måste vara försiktig att inte fästa blöjan för hårt runt benen. Också ta tid att se till att grenen är så torrt som möjligt innan du diapering.
 • Trial-kör händelse av att bära blöjor igen. Om inga problem är uppenbara medicinskt, fortsätta bära blöjor.
 • I motsats till idén att baggier kläder är alltid nödvändigt, tättsittande tunga vävda byxor som jeans gör väl att komprimera blöjan och hålla den från slapp när det är vått. Kvinnor gör klokt i att bära klänningar och kjolar. Leggings och strumpor som underkläder hjälp komprimera blöjan och hålla prasslande av blöjan är märkbara. Prova att bära längre skjorta svansar antingen undangömt eller slitna, kommer de att dölja den höga midjan på en blöja. En bodystocking, eller body (en t-shirt med knäppning i grenen) är en bra investering, men det måste passa bra eftersom dess huvudsakliga funktion är att hålla upp en blöt eller smutsig blöja förutom det döljer en blöja. Plysch tyger som manchester, sammet, sammet är bra att bära som oavsiktliga läckor inte kommer att visa. Naturligtvis mörka färger är önskvärda, svart, brun, marin och dessutom har de en bantning effekt. Leta efter snabbtorkande sport tyger som om de råkar bli blöt de torkar mycket snabbare än bomull.
 • Bra blöjor bör möjliggöra förmågan att refasten och omplacera band. De bästa band, fästs tätt, men de är inte lika kritisk som den nedre benet band som ska säkerställa en god tätning som kommer att undvika läckage. Kör fingret runt benrynkor att se till att det är inte bara en perfekt passform, men till Vik något material som är hoptryckt inåt.
 • De flesta butiker säljer offline engångsblöjor för vuxna. Inte många offline, sälj tygblöjor för vuxna. Plan för shopping på nätet, om din hud är flyktigt att de kemikalier som används i engångsblöjor.
 • Om, efter att ha påbörjat regimen att bära en, du får utslag som inte försvinner, kan detta vara effekten av att bära en blöja som orsakar ett utslag på kroppen. Antingen ändrar blöjan bolaget, eller, om detta fortfarande inte hjälper, avsluta användningen.
  • Om utsättning av användningen fortfarande inte förbättrar utslag, kontakta din läkare, och berätta för honom om dina skäl till varför du bar dessa blöjor.

Varningar

 • Alltid hålla huden torr och ren så mycket som möjligt. De bästa blöjorna gör ett bra jobb med att suga bort fukt och oftast inga extra krämer eller pulver är nödvändiga. Men genom val eller behov, kanske en fuktspärr kräm, vaselin eller en zink kräm (t.ex. Desitin) vara användbart! Om du behöver pulver, använd majsstärkelse istället för talk eftersom den inte irriterar huden. När det är möjligt, låt huden luft ut (ge din hud samma respekt du ger din torka huden efter en dusch-inte bära en blöja hela tiden). Beroende på om du är blöt eller smutsig (eller ibland båda, kan våtservetter eller vuxna våtservetter ens nödvändigt. Särskild försiktighet måste iakttas för kvinnor att inte infektera slidan med avföring.
 • Bära blöjor tenderar att skicka upp en seriös addiction "meddelande" i allas hjärna. Överdriv inte, om du inte förstår att kan bli beroende ganska snabbt, eller en läkare säger att du måste ha en konsekvent.

Saker du behöver

 • en god kvalitet blöja (disponibel eller trasa-det spelar ingen roll)
 • en uppsjö summa pengar, om du har valt att fortsätta under lång tid
 • brist på känslan av att du kommer en dag, vill bli beroende bära blöjor