Wke

Hur man blir en bättre människa

Alla av oss vill leva med frihet, glädje och kärlek och kunna lösa problem lätt. Detta är det skede att bli lätt som en ängel. Så hur kan vi göra detta?

Steg

Hur man blir en bättre människa. Andas in och ut djupt samtidigt inbillar du låter ny energi att komma in i dig, och låt all tyngd och trötthet gå ut.
Hur man blir en bättre människa. Andas in och ut djupt samtidigt inbillar du låter ny energi att komma in i dig, och låt all tyngd och trötthet gå ut.
 1. 1
  Sluta vara arg. Bli inte undertryckas, men inte uttrycka ilska. Båda sätten föra tunga utfall. Bara vara påstridig.
 2. 2
  Bada. Du kan ta bort allt damm och negativa vibrationer på detta sätt. Det är också mycket avkopplande. Avkoppling får dig att tänka klarare.
 3. 3
  Andas in och ut djupt samtidigt inbillar du låter ny energi att komma in i dig, och låt all tyngd och trötthet gå ut.
 4. 4
  Spela en massa positiva tankar i ditt sinne. Då kommer du att se ditt positiva liv uttrycka sig! Om det är något dåligt händer i ditt liv, prova och se guldkant.
 5. 5
  Alltid hålla iver och entusiasm för dig själv. Detta tar dig till den flygande scenen.
 6. 6
  Meditera eller använda avslappningstekniker. Alla kommer till en punkt där de känner att de inte kan ta det längre, allt blir för mycket, ta ett steg tillbaka och ta det lugnt. det är helt ok att ha en paus. Du är mänsklig.
 7. 7
  Gör de 3 rs att bli 3 CS... om du känner för något blir för mycket, ta ett steg tillbaka och koppla av (ta djupa andetag, ta det lugnt), Refresh, (torka alla negativa tankar, rengöra skiffer, marken själv) och Recharge (återförstärkande din energi och börja om igen.) Nu kan du vara den 3 C: s, cool, lugn och samlad. Dessa gör varje situation lättare att klara av, gör du känns som en bättre, mer i-control personen.
 8. 8
  Hjälp andra. Ibland hjälpa andra får dig att inse vad du har kanske tagit för givet.
 9. 9
  Var medveten. Ha kännedom om vad du uppnå.
 10. 10
  Ät på rätt sätt. Välj hälsosam mat, som pasta och tomatsås, jordnötssmör och gelé, och kyckling smörgåsar. Dessa måltider kommer att förbättra din hälsa och få dig att må bättre.
 11. 11
  Sjung! Skratta! Vara humoristisk! Gör något som gör ditt hjärta glad och gör du känner för att dansa.
 12. 12
  Njut positiva medier. Lyssna på vacker musik och läsa glada böcker.
 13. 13
  Inse att grunden till att bli en bättre människa är att hjälpa dem omkring dig. Införliva dina egna mål och drömmar i mixen när de kommer till dig, men oroa dig inte om du inte vet vad de är, inser inte alla deras önskemål och behov och är en del av livet att försöka lista vad dessa mål och drömmar är (Vissa går hela livet utan att inse dem! Men oroa dig inte, det är inte onormal på något sätt).
 14. 14
  Övning tankeväckande handling med en ultimat temat måtta. Vi är människor av vana, och ofta de saker som vi finner mest avskyvärda om oss själva är saker som vi inte kan låta bli att göra. När man står inför en situation som kräver din talan, fundera på vad som behöver göras och det bästa sättet det kan göras. Detta blir ofta överväger andra människors känslor och det större goda, och det kan vara ganska svårt, särskilt om du inte har mycket tid. De slutgiltiga besluten vi fattar i vardagen, dock borde styras av en känsla av måttfullhet. Måttlighet innebär att vi inte tar mer än vi behöver, men precis rätt mängd.

Tips

 • När det gäller andra människor, behandla alla med respekt tills de har visat att de inte längre förtjänar det. Vara den typ av person du skulle vilja vara med eller vara stolta över att ha som vän.
 • Ibland fokuserar vi så mycket på problemet: Tänkande på detta sätt är mycket arbetskrävande och fällor oss i träldom. Så, ha en bred intellekt, försöka se hela bilden, och du kan passera över bergen i problem lätt.
 • Inse att du inte kommer att uppnå det du föresatt sig att göra. Kom ihåg, "Livet är vad som händer dig medan du är upptagen med att göra andra planer". Gå med flödet.
 • Tycker inte att dina vänliga handlingar inte gör en skillnad. Att hjälpa en äldre kvinna bära henne in till hennes hem kommer att föra lycka till världen precis som någon som hjälper till att bygga skyddsrum för de behövande. Det enkla faktum att du försöker göra världen till en bättre plats genom att hjälpa andra är ett meningsfullt handling, och det kommer alltid att finnas människor där för att tacka, stödja och uppskattar dina ansträngningar.
 • Gör det mesta av dina tillgångar, det finns inget bättre än att veta din bra på något och arbeta dem till din fördel. Flaunt de saker du är bra på och använda dem för att hjälpa och gynna andra människor, till exempel, om du är en god lyssnare, vara ett stöd för en vän i nöd, om du är bubblig och full av liv, hjälpa muntra upp någon, om du är väldigt ärlig och öppen, hjälpa till att lösa ett argument eller berätta någon som du känner att de borde veta.
 • I tider av brist på förtroende, tror på dig själv det värsta scenariot. Tänk sedan på de chanser som kommer att hända. Chansen finns att det är nästan obefintliga, så oroa dig inte. Och även om inte, skulle hur illa det är och hur svårt det skulle vara att återhämta sig.
 • Ta ett steg tillbaka och granska ditt liv, skulle du ha gjort saker bättre? Tja oroa dig inte om det är fallet eftersom det är sant för nästan alla, att inse att man kunde gjort bättre är ett steg mot att bli en bättre person i det själv. Människor är kända för att lära av sina misstag (Och inte) och den enkla reflektion att du känner att du kan göra bättre är en bra sak! Istället för att känna negativt om dessa saker, agera!
 • Om du inte vet hur man ska börja, börja i liten skala. Plantera några blommor runt din lokala stadsdel att lysa upp platsen upp, kanske plantera ett träd för att hjälpa naturen blomstra. Du kan också hjälpa till att rensa upp ditt område genom att städa upp allt skräp. Ingen förväntas gå till ett land i tredje världen och börja hjälpa de behövande genom att bygga skyddsrum, är ett bättre sätt att börja donera lite pengar till en välgörenhetsorganisation som kan göra det istället, som du vet att du har sätta en hand i konstruktionen utan att se över ditt liv.

Varningar

 • Det finns inget sådant som får transporteras bort när hjälpa människor (Såvida människor inte gillar du inkräktar i deras liv), men ta det lugnt. Inte känna att du måste helt ändra för att bli en bättre människa. Det är trevligt att bli uppskattad av andra, men det viktigaste är att uppskatta dig själv. Detta kan uppnås genom att göra små saker när så är möjligt. Det enkla faktum att du försöker är nyckeln till den dörr som öppnas till ett bättre du!