Wke

Hur man blir en MMA mästare

Är du ute efter att ta dina Mixed Martial Arts färdigheter till deras fulla potential? Vill du bli en mästare en dag? Om så är fallet, kommer dessa steg hjälpa till att få dig dit.

Steg

Hur man blir en MMA mästare. Få motiverade och vara motiverad.
Hur man blir en MMA mästare. Få motiverade och vara motiverad.
 1. 1
  Hitta ett bra lag. Delta i en bra MMA team är en av de viktigaste sakerna någon fighter kan göra. Om du inte har bra utbildning partner och en bra tränare, då du inte kommer att få mycket långt i den här sporten. Hitta en coach och team som har producerat de resultat du söker i din egen träning och hålla fast vid dem. När du letar efter rätt team, bör du titta på vad de har gjort i det förflutna:
  • Har de producerat champions?
  • Har tränaren ledde laget medlemmarna att bli väl rundade mixed martial konstnärer?
 2. 2
  Få motiverade och vara motiverad. Tänk på alla MMA storheter. Män som Randy Couture, Matt Hughes, Dan Hardy och Georges St Pierre. Vad har de alla gemensamt? En odödlig motivation att bli det bästa de kan möjligen vara. Att ta sin skicklighet till sin absoluta topp och bli en mästare. Så, hur vill du bli motiverad? Tja om du läser den här artikeln så mest troligt att du redan har lite motivation, någon enhet att nå din potential. Så det är egentligen bara en fråga om att odla den och inte låta någonting hindra dess tillväxt. Det finns hundratals sätt att göra detta, men för den här artikeln, låt oss bara ta en:
  • Företaget du behålla. Det är enkelt men kraftfullt. Om du hänga runt människor som är på samma väg som du och är motiverade själva, då du kommer att bli motiverad. Och likaså, om du hänga nejsägare och folk som inte stöttar vad du gör, då din motivation kommer att vara borta på nolltid.
 3. 3
  Träna som en mästare. Om du tränar som en B-nivå fighter då du kommer att bli just det. Likaså om du tränar med samma och engagemang av en mästare, då dina chanser att bli ett avsevärt förbättrar. Träning på denna nivå kommer att innehålla trycka din konditionering till sina gränser, att lära alla de färdigheter som behövs för att ha väl rundade teknik, äta en bra kost och att göra dessa saker konsekvent.
  • Med detta sagt, ett varningens ord till detta: Ta det inte överbord! Det kommer en punkt där din kropp behöver vila och återhämta sig. Om du väljer att skjuta dig själv bortom den punkten, så kommer det att negativt påverka din prestation. Lär dig att känna igen denna punkt och när du får det, ge din kropp den vila den behöver.
 4. 4
  Tänk erfarenhet, erfarenhet, erfarenhet. Att få ringen erfarenhet är avgörande för att kunna kämpa för att din fulla potential. En mycket vanlig sak för fighters går in i ett slagsmål, och på grund av, inte utföra upp till sin potential. Även om det inte finns någon bot för nerverna, kan du motverka de effekter de har på dig. Hur gör du det? Hur fungerar er med alla de galna känslan som kommer upp inom dig? Det finns bara ett sätt. Genom att bli vana vid dem. Genom att gå igenom dessa känslor och om igen, kommer du att lära dig att fungera även i mitt ibland dem. Så, när du är klar, gå vidare och kliva in i ringen och låta upplevelsen lär dig.
 5. 5
  Var anmärkningsvärt. Vilka fighters gör initiativtagarna älskar att ha slagsmål? Vilka vill de ge en titel skott till? Vilka får fansen ber att se slåss för bältet? Du gissade nog det nu. Den, underhållande, och anmärkningsvärda fighters är de. Om du blir det som alla talar om, då du kommer att ha lättare att få den chans på titeln. Hur blir man den typ av samtal fighter alla om? Här är några sätt:
  • Försök att alltid avsluta din motståndare. Spännande knockouts eller inlagor är mycket roligare att titta på än beslut.
  • Visa din personlighet. Om du har en stor av minnesvärda personlighet då du kommer att få mycket mer exponering. Vad händer om du inte har personlighet? Tja, sedan bara göra allt annat föreslog hela artikeln och du kommer definitivt fortfarande har en chans.
 6. 6
  Ta alltid möjlighet att öva teknik.

När allt du tränar aldrig missar ett tillfälle. Säg att du gör väska borrar (60 sekunder på 20 off) inte bara svinga som en galning, använd dina tekniker. Om du kan hålla god ton när armarna är redo att släppa, så har du en mycket bättre chans att utföra på toppen av ditt spel när du i buren. Oavsett var du är eller vad du gör rörelserna av kampsporter är i allt, ta dessa möjligheter att fullända din teknik.

Varningar

 • Tro aldrig att du är bäst, medan en liten ego är okej, ingen gillar ett stort huvud. Det kommer att göra din undergång mycket värre och mycket mer välförtjänt.