Wke

Hur man blir populär på sommarläger

Sommarläger är ett bra ställe att träffa nya vänner och hitta folk att umgås med. Även om du inte har vänner, bara betrakta det en möjlighet att hitta nya människor och kanske starta upp på en av dessa sommarens romanser.

Steg

Hur man blir populär på sommarläger. Trendsättande & följande.
Hur man blir populär på sommarläger. Trendsättande & följande.
 1. 1
  Kläder: Du kommer att vara i öknen, men du ändå vill se bra ut. Packa inte i en söt liten resväska, som du kan gå för långa vildmark vandringar under veckan och rådgivare kanske vill du ta med en ryggsäck att bära en vattenflaska, lunch etc. Du kan ta två duffel påsar eller väskor om det behövs. Packa trendiga men bekväma kläder:
  • Byxor: Några förslag är Lululemon capris och / eller shorts, åtminstone ett par skinny jeans, och några söta shorts denim.
  • Toppar: Gå med vad som passar dig så att folk kan visualisera din personlighet. Förslag är lätta toppar såsom söta linnen eller spaghetti skjortor rem (om ditt läger tillåter dem), t-tröjor, och överdimensionerade grafiska t-skjortor. Det är sommar, så få i mentalitet av ljusa färger och ingjuta din egen personliga stil i mixen.
  • Skor: Prova en skön par lägenheter, Keds, etc. Dressing på ett coolt sätt är bra, men om du klär dig som du är på väg till skolan dans, det kommer du att betala konsekvensen av att vara obekväm. Kom ihåg att du kommer att gå runt en hel del, så bekväma skor är ett måste. Dessutom kommer dina skor får förmodligen smutsiga och kan bli förstört under lägret, så lämna dina dyra skor hemma.
  • Baddräkter: Om ditt läger har en sjö, flod eller en pool där campare ofta bada, men du vill vara med, så ta ett par slitstarka baddräkter. Välj en söt men ändå blygsam baddräkt, inte plocka ett pyttelitet liten avslöjande baddräkt bara för att locka killar. Vissa läger tillåter inte bikinis alls, i vilket fall en i ett stycke eller tankini är bättre. Du kan behöva mer än en baddräkt, så ta en extra du kan bära samtidigt som din första är smutsig. Vissa läger kräver också vissa färger av baddräkter så kolla reglerna lägret enhetliga.
 2. 2
  Hygien: Folk kommer att undvika dig om din andedräkt stinker. Se till att du tar alla nödvändiga produkter: en kam, schampo, balsam, Detangler, munvatten, tandkräm, deodorant, etc. Du kommer förmodligen få smutsigare på lägret än du gör hemma. Ta så många duschar som tillåts utan att vara överdriven. Vistas ren och söt är fantastisk, men försök inte att få OCD om hygien. Tuggummi eller tuggummi kan hjälpa andan en kort stund, men vissa läger tillåter inte tuggummi eller myntverk. Innan en social händelse, se till att du tar en snabb några minuter i studentrummet att borsta håret och tänderna och applicera deodorant.
 3. 3
  Personlighet: Gå upp till folk och presentera dig. Skratta inte för hårt eller prata för högt bara för att synas säker, du verkar osäker och falska. Starta konversationer: be folk att gå och hämta glass med dig eller för att gå till poolen. Gör din sociala grupp så stor som möjligt. Det beror på vilken typ av vänner som du vill, men strävar efter att vara intressant. På lägret finns normalt minst hundra barn, och det kommer att finnas alla olika typer av människor att bekanta sig med - oändliga möjligheter.
 4. 4
  Socialt liv: Folk kommer bara vill umgås med dig om du är både intresserad och intressant. Ställ frågor och vara beredd att svara på dem också. Tänk på att musik är ett bra sätt att föra samman människor, så om du inte är säker på vad jag ska prata om, fråga någon om deras favorit sångare eller band. Vara optimistisk, och om du är naturligt blyg, ta din tid, inte automatiskt driva bort folk.
 5. 5
  Var kreativ: Om det inte finns något att göra, så tänk på något! Gör folk tycker om dig som den som kommer för att ha kul. Runt lägret finns det saker att göra, och du kommer att vara högt respekterad om du kan ta de minsta saker och förvandla dem till en viskning för alla.
 6. 6
  Trendsättande & följande: Var inte exakt en och samma som alla andra bara för att vara populär. Om du planerar att störta en populär tjej, inte agerar precis som henne, folk kommer att tänka på dig som falska och desperat. Försök istället att lugnt komma över henne genom att bara vara dig själv och vara bättre. Du behöver inte vara hennes raka motsatsen heller, om det inte är den typ av person du är. Var bara dig själv, och folk kommer att se att du kanske har några bra egenskaper hon inte och vill umgås med dig istället. Om den flickan har en väl sammansvetsad grupp av "exklusiva" vänner, försök att inkludera olika typer av människor i din grupp. Var inte ett får för den skull popularitet, eftersom det inte kommer att fungera, och du kommer att fastna vara någon du hatar. Kom ihåg att de sociala grupperna i lägret är lite annorlunda än i skolan, så även om det är en populär grupp, är chansen att det inte blir riktigt vad du är van vid.
 7. 7
  Ridning bussen: Ett av de enklaste gånger för att få nya vänner är på bussen. Om du tar en buss, prata med några tjejer innan bussen avgår sedan en gång du går ombord på bussen ber en att sitta bredvid dig. Om hon är upphetsad du frågade och ber dig att sitta med henne på vägen hem, vet du att hon gillar dig. Ta med några kortspel, tidskrifter med frågesporter, eller andra aktiviteter multiplayer att göra på bussen. Chansen är stor att om inte andra människor kom med en vän, de är förmodligen lika uttråkad som du är. Du kanske kan få vänner innan du ens lämna bussen!

Tips

 • Kom ihåg att kontrollera vädret i området innan du packar, eller ta med kläder för olika typer av väder. Det sista du vill är att bara ta med shorts och linnen kläder om det kommer att regna hela veckan.
 • Det skadar aldrig att gå utöver den svalka redan etablerade på ditt läger. Om utövar är i, ta en offentlig jogga varje morgon. Om folk respekterar våghalsar, gör volter bort från trampolinen. Bara inte göra något alltför dumt eller farligt.
 • Bjud barnen över till din sovsal för spel, umgås, mat, etc. faktiskt inte säga "Vill du gå till min stuga för att prata och spela spel, och kanske äta?" eftersom det låter lamt. Bara ta upp det nonchalant i din konversation.

Varningar

 • Bli inte en brat eftersom du är populär.
 • Du kan inte få mycket sömn efter vistas upp och leka sanning eller konsekvens eller prata med din hytt kompisar. Om den saknas ett par timmars sömn gör dig grinig eller alltför trött, prova koffein eller helt enkelt gå till sängs lite tidigare.