Wke

Hur man förbereder sig för en campingtur / sommarläger (för flickor)

När sommaren kommer, så gör solen, simning och den stora utomhus. Här är några saker du behöver, och tips om snygg medan du njuta av din resa.

Steg

Hur man förbereder sig för en campingtur / sommarläger (för flickor). Få en vax innan resan / lägret.
Hur man förbereder sig för en campingtur / sommarläger (för flickor). Få en vax innan resan / lägret.

Grooming och makeup

 1. 1
  Få en vax innan resan / lägret. Få en vax kit och vaxa ben, underarmar, ansikte osv innan du går. Du kommer förmodligen att vara för upptagen för att raka och det tar lite orolig bort från din resa.
 2. 2
  Klipp och fila naglarna och tånaglar, och även sätta på en klarlack av polish. Dina naglar kommer att vara glänsande och välvårdad, men inte långt för camping.
 3. 3
  Tänk enkelt på lägret. De mindre produkterna desto bättre. För ditt ansikte, få lite skummande dukar eller kuddar som du bara måste köras under vatten. Tvätta ansiktet och återfukta med en lätt oljefri fuktkräm med minst SPF 15.
 4. 4
  Lägg till en touch av concealer, lite vattenfast mascara och en klick naken läppglans, detta bör vara allt du behöver för att göra upp under resan. Men kom ihåg att du är camping du inte behöver se ditt bästa!
 5. 5
  Håll dina ögonbryn tränas. En liten klick vaselin och kamma igenom med en gammal tandborste kommer att hålla dem i form. Var försiktig så du inte av misstag använder samma tandborste att borsta tänderna efter!
 6. 6
  Tänk enkelt för ditt hår. Du bör inte vara föning håret under sommaren. Redan värmen torkar ut håret och du vill inte att helt torka ut genom att lägga till mer värme. När du kommer ut ur duschen, spraya håret med en leave-in balsam och kamma, sedan handdukstorka. Gnid in en klick av anti-frizz eller utjämning serum i hela håret, speciellt på ändarna! Dra upp håret i en slarvig knut låt sedan lufttorka.
 7. 7
  Återfukta din kropp. En hel del. När du får ut dusch, slather på en bodylotion berikad med vitamin E. Gnid på lite deodorant eftersom du kommer sannolikt att svettas från värmen och aktiviteter. Solskyddsmedel är ett absolut måste, och vara säker på att återanvända det varje 2 - 4 timmar. Investera i en bra atletisk solskyddsmedel som är svett-och vattentäta. Spray-on solkrämer är enklare att tillämpa och mindre rörigt än vanliga solskyddsmedel.

Health

 1. 1
  Drick mycket vatten och försök att äta hälsosam mat. Det är sommar, så det finns nästan alltid ett överflöd av färsk frukt och grönsaker. Välj din egen - det ska smaka den sötaste du någonsin haft. (Tänk bara på att veta exakt vad du plockar, och inte får något giftiga.)
 2. 2
  Ta menstruationsskydd om du inte är absolut säker på att du inte behöver dem.
 3. 3
  Glöm inte insektsmedel och solskyddsmedel. Insektsbett och solsveda kan göra din resa eländigt.
 4. 4
  Se till att en första hjälpen-kit kommer att finnas tillgängliga. Om detta är en gruppresa, ska sponsorn eller arrangörerna har det täckt, men för en resa med familj eller vänner, kan du behöva lämna din egen. Packa några antibiotisk salva, allergi medicin, plåster, och toalettpapper i det, åtminstone.

KLÄDER

 1. 1
  Titta på vilka aktiviteter som planeras och föra lämpliga kläder för dem. Om du kommer att simma, kan det vara en god idé att ta med en extra färg, så att du kan tillåta en att torka medan du använder den andra på alternerande. Ta med shorts, t tröjor och extra strumpor, speciellt om du kommer att göra någon vandring.
 2. 2
  Ta ett par blå jeans eller andra kraftiga långbyxor i fall det finns aktiviteter på kvällen, när det är svalare. För kallare områden, kan en tröja eller lätt jacka är lämplig för nattliga aktiviteter.
 3. 3
  Ta med en hatt om du planerar att vara ute i solen under långa tidsperioder. En hatt med ett brett brätte skyddar ditt ansikte från solen och att du känner dig lite svalare i dag hetta.
 4. 4
  Ta ett par bekväma promenadskor för verksamheter där gående och stående är normala, och eventuellt flip-flops eller sandaler för promenader till poolen eller sjön för att bada eller båt.

Ytterligare redskap

 1. 1
  Ta med en ficklampa eller handlampa med extra batterier. Ingenting är så eländigt som känner dig runt på natten utan ljus.
 2. 2
  Packa en FM-radio för att lyssna på, eller en CD-spelare eller mp3, för att njuta av när det inte finns något annat att göra.
 3. 3
  Ta med en bra bok att läsa, och kanske en anteckningsbok eller dagbok för att skriva in, om detta intresserar dig. Dessa är särskilt användbart om ditt läger inte tillåter elektroniska enheter.
 4. 4
  Packa din kamera. Camp är ofta fylld med minnesvärda upplevelser som du kanske gillar att bevara och dela med familj och vänner senare.
 5. 5
  Ta reda på om fiske, fågelskådning, eller andra aktiviteter kommer att upplevas, och föra lämpliga leveranser om du vill delta.

Vildmarkscamping (grovbearbetning det)

 1. 1
  Packa en bra, väderbeständig tält. Se till att den har insekt flikar och ställer upp snabbt och enkelt.
 2. 2
  Ta en vandrare liggunderlag. Denna är gjord av mycket lätt skummaterial för att ge dig en mjukare yta att sova på. Ett annat val kan vara en luftmadrass, men blåser man upp kan vara ett ganska tufft jobb.
 3. 3
  Packa din sovsäck. Det bör vara tillräckligt lätt för de villkor du förväntar dig. Gåsdun och thinsulate påsar är för kallt väder och kommer inte att vara bekväm på sommaren utom i klimat där det blir kyliga på natten.
 4. 4
  Se till att din grupp har tillräckligt matlagning utrustning och redskap för matlagning.
 5. 5
  Har nog dricksvatten med dig för att hålla hela resan. För nödsituationer, kanske du vill ta med blekmedel eller jod tabletter att tillhandahålla vatten drickbart om du kör ut.

Tips

 • Om du inte vill använda mascara, curl dina fransar. Det tar bara en minut och kan verkligen göra skillnad. Om du har en uppvärmd ögonfransböjare, great! Men om du inte gör det, kör den under varmt vatten ett par sekunder, sedan torka bort det. Efter allt, det är bättre att hålla det enkelt när camping.
 • Alltid ha hästsvans resår med dig. I värmen, vill du inte hår på nacken, och om du bär en hästsvans resår på din handled, kan du dra ditt hår tillbaka i en bråkdels sekund.
 • Ha en baddräkt under kläderna.
 • För en extra liten glöd, leende och badda lite vaselin på "äpplen" (köttiga delen) av dina kinder. Men använd inte för mycket eller ditt ansikte kommer att kännas fet.

Varningar

 • Kom ihåg att åter tillämpa din solkräm varje 2 - 3 timmar.
 • Aldrig använda samma solskyddsmedel du använde förra sommaren. Sun skärmen förlorar sin effektivitet. Kontrollera också att din solkräm inte innehåller parabener, som misstänks vara cancerframkallande.
 • Om du inte är regelbundna ännu, ska du ta med några extra kuddar / tamponger, bara i fallet.
 • Om du blir uttorkad, sitta ner och dricka en flaska vatten. Tecken på uttorkning är yrsel, illamående, huvudvärk, och blinkar värme.
 • Kom ihåg att de flesta platser där du kommer att camping inte kommer att ha toaletter, så var beredd. Se till att du tar massor av toalettpapper och en plastpåse för att kassera använt toalettpapper och hygienartiklar.

Saker du behöver

 • Genomskinligt nagellack
 • Skummande rengöringsdukar / rondeller
 • Lätt oljefri fuktighetskräm med SPF 15
 • Rosa läppglans eller chapstick
 • Vattenfast mascara
 • Concealer
 • Ögonfransböjare
 • Vaselin
 • Solskyddsmedel (paraben-fri, PABA-fri)
 • Deodorant
 • Hästsvans resårer
 • Ficklampa w / extra batterier
 • Insektsspray
 • Band hjälpmedel
 • Vatten
 • Baddräkt och handduk
 • KLÄDER
 • Pyjamas
 • Extra underkläder
 • Tält
 • Sovsäck