Wke

Hur man fyller i en perfekt sving i golf

Om du vill veta hur man utför en golfsving eller letar efter sätt att förbättra din golf prestanda - detta är för dig. Detta kommer att bidra till att förhindra att "hook" eller "slice" från tee!

Steg

Hur man fyller i en perfekt sving i golf. Placera dig själv i linje med flaggan - När du närmar dig din boll, håll utkik efter en närliggande blad, liten sten eller trasiga tee som är i en direkt linje mellan flaggan du siktar på, och din boll.
Hur man fyller i en perfekt sving i golf. Placera dig själv i linje med flaggan - När du närmar dig din boll, håll utkik efter en närliggande blad, liten sten eller trasiga tee som är i en direkt linje mellan flaggan du siktar på, och din boll.
 1. 1
  Placera dig själv i linje med flaggan - När du närmar dig din boll, håll utkik efter en närliggande blad, liten sten eller trasiga tee som är i en direkt linje mellan flaggan du siktar på, och din boll. Tänk dig en linje mellan dessa två referenspunkter och sätta ditt fyrkantiga träffytan till det. Nu står parallellt med denna tänkta linjen. Du är rätt orienterad för att påbörja den perfekta golfsvingen.
 2. 2
  Greppa din vänstra hand på rätt sätt - Att se din klubb är naturligtvis på marken bakom bollen, placera den i vänster hand så att axeln ligger tvärs toppen av pekfingret. Det bör passa under hälen på handflatan, för att göra plats för stabiliteten i klubben. Kontrollera att lillfingret är runt greppet, så att det inte finns utrymme för klubban att röra sig. TIPS - Se till att tummen är rakt på toppen av axeln med ett naturligt grepp. Du bör kunna se 2 eller 3 knogar på handen. Detta är den korrekta vänstra grepp.
 3. 3
  Greppa din högra hand på rätt sätt - med din högra arm hängande naturligt, skaka hand med klubben och bosätta sig i greppet. Vik höger hand över vänster tumme. Den tummen på höger hand på förening skall ha pekar till höger skuldra.
 4. 4
  Grepp på baksidan av klubben korrekt - Det finns tre olika sätt att greppa baksidan av en golfklubba - välja vilket känns bättre för dig. Den Vardon eller överlappande Grip är den i särklass vanligaste metoden som används i golf. Placera lillfingret på höger hand mellan pekfingret och långfingret på vänster hand. Blockeringsprogrammet Grip är där den högra lillfinger och vänster pekfinger låses samman. Det är mycket lättare för dem med små händer som det låter fingrarna runt greppet. Detta är den näst vanligaste greppet. Slutligen baseball Grip används av personer och barn med mycket små händer för att få alla fingrarna runt klubban.
 5. 5
  Anta rätt hållning - Korrekt hållning låter perfekt balans och balans i hela svingen. För att starta, bör fötterna vara ifrån varandra vid samma bredd på axlarna för en mid järn skott. Fötterna, knäna, höfterna och skuldrorna bör alla vara parallell till målet. Höger fot bör placeras rakt framåt från kroppen, i en rät vinkel mot linjen av flyg, så att när du svinga vikten kommer på insidan av foten för att kunna skjuta bort och göra fullfölja. Den vänstra foten är lite öppen, eftersom detta gör det lättare för kroppen att följa via golfsvingen. Den övre delen av bålen ska luta lite framåt från midjan och knäna lätt böjas för att tillåta flexibilitet. Denna position kommer att göra dina armar hänga bekvämt framför kroppen, för att kunna svänga mer fritt. Det bör vara ungefär en hands bredd mellan kroppen och klubben. Vikten av kroppen bör vara på bollarna på fötterna - inte på hälarna. Adressera bollen, båda armarna är raka men avslappnad, och vänster axel är högre än den högra på grund av läget i händerna. För att säkerställa att dina axlar är i rätt läge, första klubben i mitten av bröstet och luta dig framåt från midjan, frigöra och böja knäna. Nu doppa din högra axel något tills klubben vidrör insidan av vänster ben. Detta är den korrekta axelhöjd.
 6. 6
  Utför den slutliga swing - Nu har vi rätt orientering, grepp och hållning är vi redo att äntligen göra svingen. Du kanske tycker att det är lämpligt att utföra vifta på denna punkt. Denna rörelse kan vara en viktig del av svingen som det kommer att se till att din vikt är jämnt fördelad på fötterna. Under waggle bör överkroppen och axlarna rör sig inte. Alla har sitt eget sätt att använda waggle - viktigast kommer att slappna av din kropp i väntan på själva skottet. Ryggen swing börjar nu med rotation - inte med händerna. Verkan av armarna börjar med rotation av kroppen, händerna bibehållande av samma grepp tryck under hela. Öva denna rotation rörelse genom att hålla klubben över antingen framsidan eller baksidan av axlarna i set-up läget. Rotera hela kroppen - mage och allt - till höger och vänster som i en gunga. Observera att ryggen fortfarande stannar i rätt vinkel. Den back-swing börjar nu med den initiala rotation - axlar, höfter, händer och armar - en nästan samtidig rörelse. Skuldrorna skall vända helt, lämnar ryggen vänd mot målet och din vikt på insidan av höger fot. Nedgången börjar med att trycka din vikt från höger till vänster och vrida kroppen och höfter. Detta gör nu axlar, armar och händer för att följa, driva klubben genom träffen. Vid nedslaget höfterna vrids med axlarna parallella med bollen. Rörelsen fortsätter tills hela kroppen är vänd målet. Rörelsen ska vara obruten från början av nedgången till målgång i fullfölja. Den enda gången som din högra fot kommer att flytta kommer omedelbart efter stöten - annars kommer du inte att kunna svinga igenom. I själva verket borde hela svingen från början till slut vara en obruten rörelse. Kom ihåg att det är en gunga och inte en hit. Din kropp ska vara avslappnad hela. Mer makt kommer från snabbare rotation. Höfterna bör leda axlarna hela vägen fram till slutet av svingen.

Saker du behöver

 • En Golf Club