Wke

Hur man ger en bild av testosteron

Testosteron är en mycket tjock lösning och kan vara mycket farligt, så se till att du följer doserings anvisningarna på medicinering flaska. Exempelvis innebär 100mg/cc att det finns 100 mg av läkemedlet i en cc. många doser av testosteron kräver 200mg eller 2 ccs av ​​medicineringen. De sprutor som du får kommer att mätas med CCS. För att upprätta denna med, behöver du en mycket stor nål som en 20 gauge, eller det kommer att ta dig för evigt

Steg

Hur man ger en bild av testosteron. Att utarbeta, mäta mängden ccs du vill rita upp genom att dra så mycket luft i sprutan.
Hur man ger en bild av testosteron. Att utarbeta, mäta mängden ccs du vill rita upp genom att dra så mycket luft i sprutan.
 1. 1
  Att utarbeta, mäta mängden ccs du vill rita upp genom att dra så mycket luft i sprutan. Torka sedan upp den med flaskan med alkohol, och tryck ut luften från sprutan in i medicin flaskan. Vänd sedan flaskan upp och ner för att dra ut den mängd Meds önskas.
 2. 2
  Med testosteron, vill du injicera i största muskeln som du kan hitta, såsom vastus laterus (toppen av benet) eller överflödet (låret) ta en alkohol pad och torka det område som du tänker injicera in. Detta säkerställer sterilitet av området.
 3. 3
  Nästa, ta din laddade sprutan, fäst med 23 till 18 gauge kanyl, och snabbt kasta den i önskat område se till att du drar tillbaka lite i kolven för att kontrollera att du inte är i en ven... Om du ser blod retur, dra ut nålen och börja om på en ny plats. Injicera långsamt medicinering....... du kan känna press eller en bit av brinnande.... detta är normalt. när du har all medicin i, långsamt dra ut nålen, bedöma för blödning, och tillämpa ett plåster om det behövs. Kassera den använda inrättats i en riktig avfallsbehållare. Om någon rodnad eller svullnad uppstå på platsen, kontakta din läkare

Tips

 • Det finns också olika längder av nålar. Vanligast är en tum och en och en halv tum i längd. Om du är större, använder 1 1/2 tum, om du inte har en hel del kött, använd en 1 tum.
 • Se till att du använder en stor nål för att dra medicinering upp. Du kan byta till en mindre nål för att faktiskt injicera testosteron.
 • Ju mindre mätare av en nål, desto större är det... till exempel, är en 18 gauge nål större än en 25.
 • Använd inte mindre än en 23 gauge nål för att injicera. Om du försöker använda mindre, kommer medicineringen inte komma ut ur sprutan, och kunde även "spränga" under huden No Fun!

Varningar

 • Naturligtvis, hålla alla dina meds utom räckhåll för små händer......
 • Förvara alltid din medicin vid rekommenderad temperatur, och alltid kontrollera utgångsdatumet på flaskan. Om det har gått ut, inte använda det!
 • Inte någonsin ändra dosen utan att rådfråga din leverantör