Wke

Hur man gör en bro

Någonsin försökt att göra en bro men armarna beslutat att inte gå med resten av kroppen? Ända kollapsade på ryggen utmattad? Här är några tips så att du kan göra en bro efter bara ett par försök. Fortsätta arbeta på det och dina vänner kommer att bli riktigt imponerad!

Steg

Hur man gör en bro. Vet att du inte behöver ha super-starka armar för att göra detta.
Hur man gör en bro. Vet att du inte behöver ha super-starka armar för att göra detta.
 1. 1
  Vet att du inte behöver ha super-starka armar för att göra detta.
 2. 2
  Försiktigt sträcka ut dina armar och rygg. Detta är en ganska ansträngande "skolgymnastiken" övning.
 3. 3
  Ligg på rygg med benen uppdragna till din rumpa och fötterna på marken. Om du har långt hår lägga den i en ponny.
 4. 4
  Böj armarna bekvämt så att händerna är ovanför axlarna. Höj armbågarna så de pekar rakt upp och placera handflatorna på marken. Botten av handflatorna bör bredvid dina öron.
 5. 5
  Om du har långt hår, skjut den bort från kroppen (gör detta innan steg 4) så att du inte drar ditt hår smärtsamt när du går in i en bro.
 6. 6
  Nu för riktiga grejer! Använd dina ben, skjut höfterna från golvet. Sedan, med hjälp av armarna, skjut resten av kroppen från golvet. Detta bör vara en flytande rörelse.
 7. 7
  Luta huvudet bakåt så att du tittar på dina händer. Om du fortfarande lära sig att göra en bro, lyfter hälarna så du är balanserade på bollar av dina fötter. Om du vill ha mer av en sträcka, lämnar fötterna på golvet.
 8. 8
  Bra, du gör en bro! Håll den så länge du kan. När du är redo att komma tillbaka...
 9. 9
  Böj knäna så att baksidan av huvudet nuddar golvet. Sänk resten av kroppen genom att böja knäna hela vägen. Rulla försiktigt armarna ut av bron.
 10. 10
  När du kan pressa dig in i en bro, försöka förbättra det. Räta benen och pressa axlarna över dina händer.
 11. 11
  Denna sträcka kan vara lätt eller svårt, beroende på vem du är, och det kan vara mycket obehagligt för din kärna och nacken. Kom ihåg, fortsätt att öva och du kommer så småningom att behärska det. Sedan kan du gå in på rygg böjar, handsprings, walkovers etc.
  • Alltid komma ihåg att innan du gör din bro du måste sträcka om du inte sedan kan du dra en muskel.
 12. 12
  Färdigt.

Tips

 • Practice! Detta kan ta ett tag för fler oflexibla människor och det finns ingen anledning att visa upp för dina vänner tills du kan hålla en bro läge i minst 5 sekunder!
 • Ta ett djupt andetag innan du hämtar på plats och låt den långsamt ut samtidigt i en bro. Eftersom de flesta människor inte kan andas normalt på en bro, med en lungful av luft att andas kan du bo i en bro längre.
 • Om du vill imponera på dina kamrater, försöker lyfta upp ena benet.
 • Om du har långt hår, öva detta med lös hår först. När du lyckas, prova med en hästsvans i nacken på nacken. Om du är den typen som bär en medelhög till hög hästsvans varje dag, måste du lära dig att balansera vikten av huvudet på din scrunchie eller hår slips. Om du älskar höga hästsvansar och du kan göra en bro, prova med en hög hästsvans först efter att du provat det med ett medium. Om du bär medelhög eller hög hästsvansar medan du gör broar, vara medveten om att det kan lossna.
 • När du väl fått kläm på det, prova att flytta fötterna närmare händerna. Detta kommer dubbelt imponera på dina kamrater!

Varningar

 • Vila några minuter om du blir trött. Detta är en nybörjare gymnastik motion och värma upp som kan kräva en hel del av din kropp. Ta det lugnt!
 • Bli inte frustrerad. Det verkar svårt i början, men när du får det, det är enkelt!
 • Gör rörelserna långsamt. Rusar genom stegen kan sträcka magmusklerna obehagligt, speciellt om det är första gången du försöker en bro.