Wke

Hur man gör en sågas av hagelgevär

Ett avsågat hagelgevär är ett dödligt vapen, och beroende på lokala juridiska parametrar, kan det vara olagligt.

"Avsågat hagelgevär", något vapen från ett hagelgevär gjorts, antingen genom ändring, modifiering eller på annat sätt, om ett sådant vapen som modifierade har en eller flera fat mindre än 18 inches i längd eller som ändrats har en total längd på mindre än 26 inches.

"Shotgun", ett vapen som har en slät insida med ett fat längd är lika med eller större än 18 inches med en längd lika med eller större än 26 inches, och förutsättningar att infria ett skott eller kula för varje dragning av avtryckaren.

En modifierad hagelgevär är mer lättmanövrerad och lättare än en full storlek hagelgevär samtidigt behålla mycket av den destruktiva kraften. Minskning av längden kommer emellertid att minska noggrannheten och öka rekylen.

Denna guide gäller endast medborgare i Europa Europa. Vänligen kontrollera lagar i ditt land medborgarskap före ändra ditt hagelgevär.

Steg

Hur man gör en sågas av hagelgevär. "Avsågat hagelgevär".
Hur man gör en sågas av hagelgevär. "Avsågat hagelgevär".
 1. 1
  Välj hagelgeväret du vill ändra. Enkla och dubbla barreled hagelgevär är ofta billigare, men pump-åtgärder och semi-auto hagelgevär har högre kapacitet.
 2. 2
  Bestäm på längden av pipan. Tunnan måste vara minst 18 inches om du fyller i lämpliga Livsmedelsverkets blanketter och betala 150€ skatt (vid denna punkt, efter att få godkännande från ATF, kan pipan vara valfri längd), medan den totala längden skall vara minst av 26 inches. Det rekommenderas att missta sig på sidan av legalitetsprincipen genom att ha ett fat längd på 18 1/2 inches. Noggrannheten bara allvarligt påverkas när över 50% av cylindern avlägsnas. Ofta det bästa stället att stanna är någonstans efter hand-guard eller tidningen slutar röret. Mindre längd är lika med mindre vikt och något ökad rekyl.
 3. 3
  Kapa pipan till din valda längden. Metallen är inte härdat stål och kommer att skära lätt. Du kan använda en bågfil, bandsåg eller en cirkelsåg utrustade med en lämplig kniv.
 4. 4
  Sätt ditt hagelgevär i ett skruvstäd är mycket noga med att skydda pipan från vice. Mät pipan till önskad längd och vira lite maskeringstejp runt pipan. Mät igen och göra flera markeringar på bandet. Anslut varumärkena, vilket gör en linje runt hela tunnan. Skär försiktigt tunnan använder linjen som en guide.
 5. 5
  Arkiv eventuella brister görs genom att skära pipan. Med hjälp av en slang cutter kommer att resultera i en ås på insidan av pipan bör denna ås göras slät.
 6. 6
  Klä upp snittet med emory trasa.
 7. 7
  Bestäm en längd av beståndet. Ett lager tillåter ökade rekyl att styras enklare. Tänk på att den totala längden på din modifierade hagelgevär får inte vara mindre än 26 inches.

Tips

 • Applicera med det amerikanska justitiedepartementet, Bureau of Alcohol, Tobacco, skjutvapen och sprängämnen innan modifiera ditt hagelgevär, är det bara om du skapar ett kort hagelgevär (SBS) eller annat vapen (AOW), nämligen ett hagelgevär mindre än 26 "OAL, eller 18" pipa.
 • SBS: s kan vara en hel del kul! Gör din forskning, och med några enkla pappersarbete med BATFE, kan du också gå med i NFA världen för en liten avgift. Inte lyssna på alla nejsägare, eller den hel del desinformation sprids över Internet. Gör din forskning direkt med BATFE, kalla dem när det behövs, fyll i enkel form, vänta 60ish dagar, och du är på god väg att ha en kraftfull, kompakt, sågas av hagelgevär!
 • Försök inte att använda hagelgevär med en hand utan att åtminstone lära sig att kontrollera rekylen.
 • Det är inte rekommenderat att använda ett dyrt eller älskade hagelgevär för detta eftersom det kommer att förstöra andrahandsvärde och du kan inte ångra det här.

Varningar

 • Följ alltid grundläggande säkerhetsregler vid hantering av skjutvapen.
 • Modifierade hagelgevär kan vara olagligt på vissa ställen. Som nämnts ovan lokala och federala lagar gäller. Besök BATFE hemsida för mer info, eller ringa dem och be att få tala med en NFA specialist. De är mycket hjälpsamma och kommer att svara på några svåra eller dunkla frågor.

Saker du behöver

 • Ett hagelgevär
 • En bågfil eller annan skäranordning.
 • En fil
 • Kunskap om lokala lagar