Wke

Hur man gör hängslen ser mindre märkbara

Vissa människor kanske vill göra sina hängslen visas mindre märkbar.

Steg

Hur man gör hängslen ser mindre märkbara. Börja med god stag hygien.
Hur man gör hängslen ser mindre märkbara. Börja med god stag hygien.
 1. 1
  Börja med god stag hygien. Ingenting är mer märkbar än en oren stag. Var noga med att följa alla rengöring instruktioner du fått från ortodontist, och kontrollera din stag efter varje måltid. Om det är löstagbart, aldrig äta med den i.
 2. 2
  Om du har tåg-spår, som har ett urval av färger, se till att inte välja en som kommer att belysa det faktum att de är där. Jag hittade vita för att göra mina tänder ser tråkigt, svart alltför svår, såg gröna orena, såg apelsin ovanligt. Jag hittade blå den bästa färgen (för båda könen) för att det är trendigt. Dessutom är blått inte en naturlig färg, så det kommer inte se ut som om du har något fel med din mun, bara att du har tandställning.
 3. 3
  Om din ortodontist erbjuder dem, försöka få tydliga tåg spår, eller en ren hållare.
 4. 4
  Öva stag leende. Många gör misstaget att le med munnen helt stängd, använda musklerna på deras yttre kinder. Däremot kan ett mer naturligt leende kan uppnås genom att le helt, och sedan stänga dina läppar. Detta kommer att behålla en äkta leende. Jag tyckte också att visa bara de un-stagade bottnar av dina bästa tänder gör ditt leende ser verkliga.
 5. 5
  Försök att inte vara självmedvetna. Detta är förmodligen den svåraste tips att följa, men ingenting gör tandställning mer uppenbart än människor som oroar sig sina hängslen. Människor som används för att gratulera mig för mina, och jag såg dem bara som ett tillbehör.
 6. 6
  Kvinnor, fokusera din make-up på ögonen. Genom att spela upp en annan funktion, kommer mindre uppmärksamhet ägnas munnen.
 7. 7
  Håll upp din läpp vård. Nariga läppar ser smärtsamt, speciellt med hängslen. Sätt på läppglans / balsam gnugga sedan socker på läpparna varje dag för att hålla bort död hud, för att minska sprickbildning och narig. Plus, kommer dina läppar känns mjukt och luktar bra!
 8. 8
  Skrapning håret bakåt i en hästsvans eller har mycket kort hår kan ofta göra hängslen den mest framträdande. Det är bra att ha en frisyr som inkräktar på ditt ansikte, och distraherar från stag, såsom en frans (smällar).
 9. 9
  Hängslen kan se ganska hårda, så en frisyr med mjukare linjer kan bidra till att ge en mer skonsam over-all look.
 10. 10
  Försök att hålla din totala utseende snyggt, tvättat och städad.
 11. 11
  Hög hals toppar, kommer liksom sköldpaddan halsar och rund hals t-tröjor uppmärksamma botten av ditt ansikte, jag. E. Ditt stag, så dessa bör undvikas om du vill göra din stag mindre märkbar.

Tips

 • Appear övertygad om dina hängslen.
 • Fokus makeup bort från läpparna.
 • Rengör tänderna ordentligt.
 • Försök att välja smickrande stag färger.
 • Om du låtsas att det är naturligt att ha hängslen, kommer du inte känna något annorlunda.
 • Undvik kläder som uppmärksammar dina hängslen.
 • Valde en smickrande frisyr.

Varningar

 • Använd alltid ditt stag enligt anvisningarna. Detta är det bästa sättet att få ett perfekt leende, vilket är en ännu bättre tillbehör än ditt stag. Dra aldrig ut dem, eftersom detta kan skada dina tänder.