Wke

Hur man håller en livsförändrande upplösning

I början av varje år, många människor gör ett beslut att söka en nystart. Det nya året är en bra tid att engagera sig i ett livsförändrande beslut, såsom att bli friskare, att hitta en ny karriär, betala mer akt på dina nära relationer, och så vidare. Ändå gör upplösningen är en sak - att hålla sig till det är en helt annan och många människor misslyckas med att fullfölja det åtagande slut. För att öka dina chanser att hålla ditt liv förändras upplösning, här är några enkla sätt att öka dina chanser.

Steg

Hur man håller en livsförändrande upplösning. Återuppväcka din inre imp.
Hur man håller en livsförändrande upplösning. Återuppväcka din inre imp.
 1. 1
  Återuppväcka din inre imp. Vem säger det "bättre" du är din stuffy själv allt prydligt och korrekt? Med så många påbud att uppföra dig, ibland finns det en risk att du kommer att jämställa bli bättre med uppfyller vissa mycket orealistisk standard planterats i huvudet med förvirrade mediabudskap. Ja, är det viktigt att äta sunt, motionera och sluta "dåliga" vanor. Men lika, kräver moderering att du accepterar dig själv och släppa någon utskällning förhållningssätt till självförbättring. När du släpper ut den fåniga, sassy, ​​lekfullt busig, och djärva person inom, avslöjar du dina sanna färger. Du kan uträtta något - så länge du släpper felsökning och leta efter allt som är rätt med dig.
 2. 2
  Vara icke-förpliktande. Spela med fantastiska idéer för lite. Hälften av de saker vi säger att vi ska göra, vi aldrig faktiskt planerar egentligen gör. Alla de löften man känner sig tvungen att göra kommer att vara helt skrotade inom den första veckan eftersom du ogillar dem. Snarare än att behandla din resolutioner som absoluta åtaganden, prova något nytt - betrakta dem som försök. Prova dem på för storlek för att se om de passar. Du kanske upptäcker att det hårda träningspass är faktiskt fel för din kropp typ, medan avstå dessa choklad är ett säkert sätt att sluta äta mer av dem. Ge dig själv den slingra utrymme att underlätta i förändring, bit för bit. Gradvis förändring är sannolikt att pågå lång sikt, eftersom du köper in den. Och kom ihåg - du kan göra något ställa dig till när du verkligen vill - tiden, spela tills du känner att tiden är rätt.
  • Mycket råd om att göra resolutioner föreslår att du begår offentligt. Även om detta kan skämma dig till att göra förändringar, det är verkligen inte en bra grund för att göra en förändring. Du måste vilja flytta din gamla själv i en ny själv och avslöja dina avsikter att andra människor kan öppna dig upp till nejsägare, få plockas på när dina framsteg verkar långsammare än förväntat eller med människor ger en ton av oönskade råd. Ju bättre metod är att zip det, visar en gåtfull leende om någon ifrågasätter dina avsikter och helt enkelt låta det interna engagemanget motivera dig på sitt eget sätt i stället.
 3. 3
  Erkänn att du är komplex. Det finns en tendens att känna att den gamla du måste visas dörren och den nya kommer du mirakulöst bli mycket bättre. Ändå är det både orealistiskt att förvänta sig en sådan dramatisk förändring och det är ett förnekande av verkligheten som du redan är komplex varelse med många fasetter. Vilken del av dig själv är du en utmaning att ändra? Du måste tänka på de utlösande situationer eller personer som tar fram de aspekter av dig själv som du inte är så stolt över, snarare än att anta en one-size-lösning kommer att skapa förändring. Därför kan en berömd diet låter bra men om du möter anledningen till att du äter för mycket, äter fel sorts mat eller underlåter att utöva, är att kosten upplösning dömd. Bara du vet själv tillräckligt väl för att möta de djupare sanningarna.
 4. 4
  Bo i ett land av gåtor. Många resolutioner brukar vara allt eller inget, svart och vitt. Och det brukar vara varför de är inställd på att misslyckas. Så, i stället för uppgift "Jag tänker sluta äta stekt mat forever" och antar att du kommer att hålla sig till denna strikta slutgiltighet, ge dig själv friheten att mixa och matcha lösningar som även varandra och återställa det roliga i livet. Sakta ner och plocka upp takten. Prova yoga och dricka tredubbla lattes. Låt din barnsliga visdom glans. Prova "modern urban rustik" inredning. Vara en modern minimalistisk mångsysslare. Drick alkoholfritt öl. Experimentera med ytterligheterna och se vilka fantastiska stunder du komma med.
 5. 5
  Vara orealistiskt. Vara realistiska begränsar dina möjligheter och tenderar att hålla dig i zon "som kommer aldrig att fungera", en plats de flesta människor bo i. Du kommer inte att ändra när du är alltför investerat i att oroa dig vad som kan gå fel eller vad som kan skada dig. För att komma bortom denna återvändsgränd, tänka större om världen än du någonsin tidigare. Gå utanför din komfortzon. Dröm bortom dina förväntningar. Du har mirakulösa förmåga att åstadkomma allt du önskar så passionerat drömma och drömma lite mer - i levande technicolor om möjligt. Håll drömma tills du har övervägt alla tänkbara möjligheter som förför dig. En del av det kan mycket väl vara alltför fantastiska men inom din drömma, kommer fasta och fungerande idéer och planer bildas. Slutligen, kommer du att känna rätt genom processen.
 6. 6
  Stjäl resurser. Varför återskapa hjulet? Bara hitta alla de människor omkring dig som har uppnått samma eller liknande mål. Ta reda på vad som fungerade för dem - och vad som inte gjorde det. Prova deras lösningar på för storlek. Lägg massor av personliga modifieringar så färg, stil och vanor passar dig som handen i handsken. Efter i fotspåren av andra är ett fantastiskt sätt att förbättra dina egna talanger och idéer, att återuppfinna och göra nya upptäckter från ditt eget perspektiv. Att veta vad andra vet är en investering i dig själv.
  • Aldrig tidigare har så många människor haft så många möjligheter att lära av skickliga, inspirerande, intelligent, intressant och nyskapande människor än i vår tid av internet. Du kan ta reda på om nästan alla offentlig person du beundrar genom video föreläsningar, webbplatser och andra resurser på nätet. Vad väntar du på?
 7. 7
  Få upptagen. Resolutioner saknar ryggrad, om du misslyckas med att agera. De kommer floppen omkring i dina små grå, förvandlas till källor av förbittring när du ignorerar det arbete som krävs för att genomföra dem. Anstränga i det lilla - att komma igång ger er resolution liv och ger dig motivation. Och vara mycket noga med att inte låta resolutioner förvandlas till vaga affirmationer - sitta hela dagen säger själv att det går att förändra och få bättre kommer inte att föra universum till dig. Få upp, komma igång och något kommer att hända i den gör.
 8. 8
  Kasta upp armarna. Ge in och ge upp. Det är stress och påfrestningar som har fått dina trosor i ett gäng. Utan den oro och känsla av brådska som kommer från otålighet, perfektionism och över fastsättning enstaka frågor, kan du göra en del ganska hård grejer. Du har alltid bra resultat i det förflutna när du var fritt flödande, strömförande och i ögonblicket. Släpp nu och se vad som händer.
 9. 9
  Vara självisk. Ge dig själv oförfalskad tillåtelse att tänka på dig och bara dig! Var otroligt påstridig och beslutsam om vad som känns underbart - sedan gå till vad du vill. Tillåt dig att ta kontakt med din sanna önskningar, önskningar och behov. Kasta ut samhällets förväntningar och njut av vad som gör dig!

Tips

 • Och om du vill börja med ett oskrivet blad - Oroa dig inte. Det finns alltid ett nytt år på en kalender någonstans!