Wke

Hur man har viljestyrka

Viljestyrka är ingenting annat än förmågan att välja. När du börjar att se de val i alla de beslut som du gör, och börja att medvetet välja vad du bestämmer dig, kommer du att utveckla en bra mängd viljestyrka!

Steg

Hur man har viljestyrka. Bli medveten om situationer där du känner att du saknar ett val (med andra ord, där man saknar viljestyrka).
Hur man har viljestyrka. Bli medveten om situationer där du känner att du saknar ett val (med andra ord, där man saknar viljestyrka).
 1. 1
  Bli medveten om situationer där du känner att du saknar ett val (med andra ord, där man saknar viljestyrka). Om det behövs, skriva ned det.
 2. 2
  Identifiera ett sätt på vilket du kan göra vad du känner att du är tvungen att göra, men på ett sätt som du kommer att njuta av det. Ge dig själv en belöning varje gång du gör något som du inte gillar (saknade viljestyrka att göra tidigare) bokstavligen du mutar dig själv.
 3. 3
  Om du är en långsam elev, tvinga dig själv att agera på små beslut, som att ta ut soporna. När du är klar med uppgiften, se tillbaka och må bra för att ha erövrat en liten bit av en stor uppgift.
 4. 4
  Flytta den till stora beslut när du hittar dig själv att få mer och mer framgångsrika med små uppgifter. Det är viktigt att du tänka tillbaka på din uppgift och må bra för att ha erövrat en uppgift.
 5. 5
  Bli medveten om det faktum att utan viljestyrka vi är inget annat än veklingar som inte har någon entusiasm.
 6. 6
  Vägra vara lata. Övervinna vanliga förhalning genom att besluta rätt denna minut som du är hårt arbetande och kunna göra något som du ställa dig till.
 7. 7
  Fokus på den långsiktiga nyttan av att använda viljestyrka och disciplin för att nå ditt mål. Bara detta borde motivera dig att fortsätta oavsett vad.
 8. 8
  Skjut dig själv att göra det nästa rätt mot ditt mål. Mental styrka kommer från att övervinna utmaningar och hinder. Vad är obekväm idag blir en vana i morgon om du trycker hårt genom obehag av något nytt och annorlunda.
 9. 9
  Kompletta uppgifter gjort som de presenterar sig själva. Väntar på att något ska hända att befria dig från en uppgift ytterligare försvagar din hjärna att tro att du inte kan göra vad du behöver göra.
 10. 10
  Ställ små dagliga mål och få dem gjort oavsett vad. Öva självdisciplin dagligen stärker din viljestyrka.
 11. 11
  Starta ett träningsprogram eller en hälsosam kost plan och satsa på den för en angiven tidsperiod.
 12. 12
  Motivera dig själv att utöva viljestyrka genom att belöna dig själv för dina prestationer. Ställ in dina belöningar i förväg så att du vet vad du arbetar mot.

Tips

 • Om du saknar tålamod, identifiera några av de stora sakerna där du känner att du saknar viljestyrka, och gå och vidta omfattande åtgärder inom detta område. Ex: Om du inte gör din uppsats i tid, gör det i början av terminen i stället. En viktig del i denna strategi är att vidta omfattande åtgärder inom så många områden som möjligt (med massor av beslut). Hjärnan lär sig antingen genom tillvänjning eller genom massiva insatser.
 • Att ha roligt medan du gör det, om möjligt. Detta är kanske det bästa sättet att lära sig något nytt.
 • Skriv själv ett brev som du ser varje dag säga "du kan göra det här."
 • Det är viktigt att må bra samtidigt som åtgärder eller efter intag av åtgärder. Hjärnan är hedonistic i naturen. Den gillar att må bra. Även om du inte gillar att göra något, gör det oavsett, och sedan må bra för att ha erövrat.
 • Försök göra saker du normalt inte gör (dvs. göra rätter eller ge din plats borta).

Varningar

 • Låt dig inte avskräckas av inledande misslyckande, fortsätter ta massiva insatser även när du möter misslyckande.