Wke

Hur man kasta en bumerang

Vill du kasta en bumerang runt? Tja, kasta en är lätt, men att det kommer tillbaka är en helt annan historia.

Steg

Hur man kasta en bumerang. Hitta ett stort, öppet område.
Hur man kasta en bumerang. Hitta ett stort, öppet område.
 1. 1
  Få en bumerang. En bumerang är en slumpmässig objekt och är lätt att massproducera billigt. Antag att alla boomerang-ser objekten kommer tillbaka om kastas. Det finns flera billiga varianter på marknaden som kommer att fungera, men kan vara farligt att kasta. En boomerang bör kosta runt 5€ -10 eller £ 5-10.
 2. 2
  Hitta ett stort, öppet område. (Dvs en baseboll eller fotboll kommer att flyga (som ska tillhandahållas av tillverkaren) och kasta i mitten av ett område med dubbla arean av Boomerangs sortiment. Aldrig kasta en bumerang i ett trångt område. Varna åskådare innan du kasta bumerang så de kommer att titta på flygningen.
 3. 3
  Se upp för vinden. Vind är en faktor i korrekt återtagning av en bumerang. De bästa flighterna kommer att uppnås inom 0-5 mph vindar, men efter lite övning kommer du att kunna justera för många vindförhållanden (inom rimliga gränser, förstås) genom att kasta mer mot vinden, vrida bumerang, eller genom att lägga vikt eller flikar. Den föreslagna vinkel mot vinden är mellan 45 ° och 90 ° till höger eller vänster om vinden i direkt relation till kasta handen. För att få denna vinkel, står rakt mot vinden, vrid ca 60 grader eller så till höger (om du är högerhänt) och kasta bumerang i den riktning du är vänd.
 4. 4
  Börja med rätt grepp. De två huvudsakliga grepp är vaggan grepp och nypa grepp.
  • Vaggan greppet är där bumerang grips som du skulle en tennis racket. Den platta sidan av bumerang är till handflatan och fingrarna lindade runt formade sidan. Tummen är antingen över fingrarna (som en knytnäve) eller strax ovanför pekfingret. Håll bumerang så nära slutet som möjligt för att få maximal spinn.
  • Använd nypa grepp för bättre spinn och kontroll. Placera bumerang mellan tummen och pekfingret med tummen på den krökta ytan. Cock bumerangen tillbaka mot handleden i ungefär 45 ° vinkel. Nyp ordentligt så att boomerang "pops" från fingrarna som armen rätas ut. Detta leder till en renare utsläpp och bättre spinn som hjälper bumerang tillbaka.
 5. 5
  Håll ändstationsuppehåll vinkel (eller vinkel release) något mindre än vinkelrätt mot horisonten. Du kommer att vilja kasta bumerang overhand, som en baseboll. En bumerang som kastas horisontellt som en flygande disk eller en frisbee kommer inte tillbaka. Korrekt snacka normalt 75-80 °, men varje bumerang kommer att ha sin egen "riktig" snacka. Börja med den föreslagna vinkeln och arbeta därifrån. Du måste kasta din bumerang nästan vinkelrätt, med den platta sidan av bumerang ifrån dig!
 6. 6
  Kasta bumerangen horisontellt, eller upp till 20 grader över. De flesta nybörjare kommer att vilja kasta bumerang upp för högt. Detta är inte nödvändigt, eftersom bumerang kommer naturligtvis klättra som det fortskrider genom cirkeln av flyg. Om du kastar för högt, kommer bumerang landa bakom dig. Om du kastar för lågt, kommer bumerangen flyger framför dig.
 7. 7
  Fånga bumerangen. Det bör spinning relativt horisontellt (om den kastas ordentligt). Det enklaste och säkraste sättet att fånga en bumerang är att nå ut båda händerna och försök att klappa ihop dem på det. Om bumerang går för snabbt, försök inte att fånga det! Senare, efter att du har en bättre förståelse för hur bumerang kommer att reagera, kan du prova några trick fångster eller en hand fångster, men iaktta försiktighet. Bär cykling eller styrketräning handskar, speciellt om du försöker lura fångster. Dessa har öppna fingrar för att gripa bumerang medan kasta, men har extra stoppning i handflatan, som kommer att ge dig mer förtroende för att fånga bumerangen!

Tips

 • Om det är mycket blåsigt, eller om vindarna är inkonsekvent, kommer dina resultat att vara också inkonsekvent.

Varningar

 • Aldrig försöka fånga en bumerang som kommer tillbaka mycket snabbt.
 • En bumerang som verkar vara svävande i luften kan i själva verket vara på väg direkt på dig.
 • Kasta några bumeranger platt (parallellt med marken) kommer att orsaka dem att bryta på mitten.
 • Alltid vara medveten om din omgivning för att undvika att orsaka personskador eller materiella skador.
 • Bär alltid öppen fingrar handskar och någon form av ögonskydd som vakt från granatsplitter.