Wke

Hur man utför en parasit rengöra

Parasit rengöra. Visste du att över hälften av befolkningen har någon typ av parasit inuti deras kroppar? Parasiter kan orsaka hälsoproblem hos människor och husdjur, men kan behandlas med hjälp av olika metoder.

Steg

Hur man utför en parasit rengöra. Ta bort maten.
Hur man utför en parasit rengöra. Ta bort maten.
  1. 1
    Ta bort maten: Det viktigaste steget i en parasit rengöra är att ta bort det främmande materialet eller bygga upp inne i kroppen att parasiterna är utfodring av av. Många växtparasiter sig in i tjocktarmen, och därför kommer växtbaserade kosttillskott och mediciner inte nå parasiter tills materialet avlägsnas. Det finns många olika sätt att ta bort tjocktarmen avfall. Vallört rot, Oxy-Powder, rödbetor, skal psyllium, alginat, agar-agar, bentonitlera, papaya extrakt och linfröolja är växtbaserade lösningar för kolon rensningen.
  2. 2
    Döda parasiter: Nästa steg för en parasit rengöra är uppsägningen av parasiter och deras ägg som finns inuti kroppen. Det finns flera olika naturläkemedel och livsmedel som slutar eller förhindra parasiter. Ananas och papaya är frukt som är bra för att döda parasitiska maskar. Granatäpple juice kan hjälpa till att befria kroppen av binnikemask infektioner. Andra parasit fighters inkluderar vitlök, toppar morot, pumpakärnor, lök, rädisor, kål, kelp, mandel, surkål, björnbär och fikon extrakt. Det finns också flera växtbaserade kosttillskott som kan användas för att rena parasiter.
  3. 3
    Bygg din kropp: I de tidigare stegen, har du avslutat din parasit rengöra och kolon rengöra, och bort gifter från kroppen. Men har du tagit också bort de hälsosamma bakterierna i din kolon. Dessa bakterier hjälper avgifta kroppen. Det är också viktigt fylla dina inälvor med enzymer, vitaminer och mineraler för att bygga upp din bio-systemet. Många av parasit rengöra produkter innehåller vitaminer och mineraler för att bidra till att uppnå detta, de kallas probiotika. Oavsett vilken parasit rengöra produkt du väljer att använda, se till att läsa instruktionerna noga.