Wke

Hur öka pitching hastigheten

Om du är en kanna, har du hört nog "hastigheten spelar ingen roll" en miljon gånger. Men om du bara glömma det, en dag kommer det att fånga upp till dig.

Steg

Hur öka pitching hastigheten. Kasta bort av en kulle ofta.
Hur öka pitching hastigheten. Kasta bort av en kulle ofta.
 1. 1
  Gör långa slänga: Lång slänga är bra för alla typer av ballplayer. Det kommer att upprätthålla och öka din kasta styrka, förbättra arm uthållighet, och eventuellt finslipa din kontroll. Börja från 30 meter bort, och varje gång du gör ett kast flytta tillbaka ytterligare. Så länge du kan en-hop bollen till din partner, bör du hålla flytta tillbaka. Att kasta i luften är inte viktigt. Se till att du når dina gränser och använda höfterna för att förhindra arm problem. * Lång Toss kan vara farligt för armen om kannan har dåliga mekanik. *
 2. 2
  Lyft vikter: Tvärtemot vad många tror, ​​lyft vikter INTE hämma tillväxten! Oavsett hur många människor berätta för dig, det helt enkelt inte göra något annat än att hjälpa dig. Arbeta på din triceps. För dem som du kan göra dumma klocka pressar, dumma rader klocka, och pressar bänk. Du kan leta upp var och en av dessa övningar. Se till att du kan göra minst 8 reps av varje övning, vill du inte att maxa. Det kan vara mycket farligt. För underkroppen och kärna, kan du göra knäböj. Du kommer att behöva leta upp det också. * Jag skulle inte rekommendera denna träning för kannor. Pitchers bör utföra ett träningspass som är kärnan dominerar och träna kroppen som ett tecken enhet. TopVelocity.net har några professionellt utformad träning för kannan. *
 3. 3
  Förbättra mekanik: Detta är något jag kan inte hjälpa dig med. Det är helt enkelt omöjligt. Se en professionell instruktör, är han den enda som kan hjälpa dig. Inte din pappa, (om han inte är en instruktör,) förmodligen inte din coach, och inte dina lagkamrater. Det kan bli dyrt, men är den viktigaste delen av pitching. Det kommer att hjälpa till med ditt kommando, förbättra din hastighet och balans. En blivande kanna behöver en bra instruktör för att utveckla bra mekanik.
 4. 4
  Kasta bort av en kulle ofta. Du kan inte förlita sig på ren styrka för att kasta hårt. Jag kan berätta för er nu, kan Arnold Schwarzenegger inte kasta 95 MPH. Du behöver inte bara kasta, men kasta bort en kulle för att vänja sig vid den nedåtgående planet. * Detta är dåliga råd för kannor. Högen lägger mycket stress på armen. Du ska bara kasta 30% av dina platser på högen. *
 5. 5
  Ta hand om din arm: Ice efter att kasta, ta några dagar ledigt om du är trött. Det är väldigt enkelt. Om din arm gör ont, ta en paus från spelet.
 6. 6
  Hitta en balans i styrka och rörlighet: Båda är skyldiga att kasta hårt. En viktig övning du kan slå upp är "Sleeper Stretch" och "Internal Rotations arm stretch". Men se till att du är i balans. Var inte alltför flexibelt, eftersom det är farligt. Men var inte alla muskler heller.

Tips

 • Konsumera protein, och massor av det efter träningen. Din kropp behöver protein för att bygga om och bygga muskler. * Det är också lika viktigt att konsumera alkaliska baserade livsmedel. Detta är nödvändigt för optimal återhämtning. *
 • Stretch efter träning, är det viktigare än stretching innan. Dina muskler kommer att bli tight efter att lyfta vikter.
 • Se ett privat pitching instruktör för att fullända dina mekaniker. Detta är mycket viktigt, eftersom den huvudsakliga orsaken till skadan är dålig formen.
 • Gå inte iväg till vikt rummet utan en ledtråd. Thats hur man river en muskel, bryta ett ben eller blivit förlamad. Leta upp rätt form på nätet eller se en styrka tränare.

Varningar

 • Vikten rummet är en farlig plats för clueless och kaxig. Nej, inte för svaga. För de som kommer att försöka showoff genom att kasta den där extra £ 30 för att imponera på sina vänner. Folk blir sårad i det. Folk blir förlamad permanent.
 • Alltid ha en spotter när du är bänkpress.
 • Om du känner någon smärta i axeln eller armbågen, ta en trevlig lång paus från baseball.
 • Innan du utför någon hissar med axlar och armar lära sig om "Safe Zone." Sök "Safe Zone pitching" på google.