Wke

Hur övernatta i linje

Idag har det blivit allt svårare att få heta varuposter, till exempel X-Box 360, Nintendo Wii, Sony Playstation 3 och Tickle Me Elmo. Med semester kommer upp, är det mycket möjligt att du kommer att behöva slå läger i en linje över natten om du vill ha dessa poster.

Steg

Hur övernatta i linje. Bedöm det objekt du vill köpa först och främst.
Hur övernatta i linje. Bedöm det objekt du vill köpa först och främst.
 1. 1
  Bedöm det objekt du vill köpa först och främst. Se till att du ringer butiken i förväg och ta reda på hur många av de föremål som de har, vilken tid butiken öppnar, och om de kommer att dela din förbeställning biljetter (många platser gör nu, för att undvika eventuella galenskap). Om det endast finns sex PS3 stationer och du är den sjunde personen, det är inte värt din tid att stanna ute hela natten.
 2. 2
  Gör dig redo! Börja förberedelser så snart du vet vad du får och vilken dag den pre-order/shipment är. Kontrollera inte har åtaganden för natten av köpet och dagen efter. Ingen skola, arbete, partier etc. Du kommer att vara för trött för något av detta i efterhand!
 3. 3
  Samla ihop leveranser. Detta varierar på var du bor och vilken tid på året det är, men med tanke på det vanligen runt helgerna, och troligen kallt, måste du tänka framåt. Se "Du behöver" lista för leveranser.
 4. 4
  Ta med en kompis. Om möjligt, ta med en vän, make, maka, tjej / pojkvän, syskon, medarbetare - någon! Det finns säkerhet i antal och du kommer att ha någon att hålla din plats i kön under ett livsmedel körning eller välbehövlig badrum paus. Om du inte kan göra det, försök att söka upp en vän i linje. Även om det kan vara motbjudande människor, är chansen att hardcore shoppare kommer att hålla ihop och hålla borta eftersläntrare inte kan uteslutas.
 5. 5
  Kolla in det på förhand. Om det alls är möjligt, kör till platsen dagen innan. Sök upp eventuella badrum, caféer och 24 platser timme. Om inget annat du vill någonstans att värma upp. Om det inte finns någon 24/7 livsmedelsbutiker, leta efter närbutiker.
 6. 6
  Klä sig väl. När du är redo för den stora dagen, börja tidigt och klä sig varmt! Tre lager ovanpå plus en jacka (tröja och halsar sköldpadda), två lager på botten (joggingbyxor / byxor flanell och jeans), en hoodie och mössa, handskar, scarf, ull eller dubbla lager av strumpor och varma skor. Ta med filtar samt, tre minst per person, och sovsäckar om du har dem. Och komma till platsen så fort du kan - vissa hardcore shoppare kommer lägret börjar klockan 5-innan butiken ens stänger för natten!
 7. 7
  Ställ in din plats vid ankomsten. När du anländer är chansen att du inte kommer att vara den första person där. Ställ in lägret, säga hej till alla, och fråga vad de är där för. Ta reda på din plats i kön. Förbli snäll och respektfull för era kunder - du får gå igenom mycket tillsammans den natten!
 8. 8
  Försök att sova om du kan, så svårt som det låter. Promenera runt för att hålla värmen. Om du är med en partner, ta bilen pauser / raster badrum, göra ett mellanmål eller livsmedel springa och hålla ett öga på tiden.
 9. 9
  Vakna tidigt och hålla sig vaken. När du närmar dig 5:00, hålla sig vaken och inte lämna linjen! Chefen kan vara slut för att lämna pre-sale biljetter ut, och du vill inte missa detta - du har camping ute hela natten för dessa!

Tips

 • Föra stolar! Inte sitta på marken, kommer du kyla snabbare. Wrap filtar tätt omkring dig att fånga in värme.
 • Ge inte upp hoppet!
 • Om du planerar att campa ute ensam, det finns en chans att du inte kommer att hitta en person i linje som kommer att spara plats. Förutsatt att du har fört tillräckligt med mat och förnödenheter underhållning, det enda icke tillgodosett behov kommer att vara badrum-relaterat. Lösningen är att föra en "Texas kateter" som passar över dina privata delar som en kondom, men det har en slang kopplad till att leda till en påse. Tyvärr tar itu med denna lösning inte utsöndringsorganen behov. För att ta itu med dessa frågor, måste du justera din pre-camping diet för 24-36 timmar innan du börjar camping. Denna teknik varierar från person till person, men det enkla svaret är att minimera ditt intag av fet mat och annan mat som uppmuntrar sit-down toalettbesök. En mer extrem lösning är att ta över disk läkemedel som hämmar behovet av att sitta på pottan. Detta synsätt kan tyckas extrema, men det kommer att göra en bra historia att berätta för dina vänner när du spelar med din nya spelkonsol.
 • Du måste klä sig varmt, kan detta inte överskattas! Du kan hitta en karl shoppare som är glada att hjälpa dig och låna en filt eller köpa dig en kopp kaffe, men du kommer att vara i för den kallaste natten i ditt liv om du inte planerar för framtiden!

Varningar

 • Bär inte kontanter. Använd ett betal-eller kreditkort, eller betala med check. Lämna din plånbok hemma.
 • Bär en mobiltelefon för tid, säkerhet och ifall du behöver ringa en släkting eller sjukhuset.
 • Börja inte slagsmål eller argument med folk som kör förbi. Vissa kan köra med, säger att de är chefen och att du är för sent. Bara ignorera dem.

Saker du behöver

 • Ryggsäck att hålla leveranser
 • Energidrycker, läsk eller kaffe / kakao i en termos
 • Tidning eller bok för eventuell läsning
 • Vikbar gräsmatta stolar
 • Filtar, täcken och en kudde
 • Space värmare (om temperaturen sjunker under noll)
 • Snacks - chips, tuggummi, eventuellt godis
 • Mobiltelefon
 • Ipod, bärbar DVD-spelare, eller handhållna spel system eller laptop för att lindra tristessen