Wke

Hur sätta upp mål för livet

Vi sätter upp mål för närmaste framtiden och vi tänker i termer av sex månader eller högst fem år under inställning något mål. Livet är större än så och om man vill uppnå något magnifikt ur ditt liv måste du sätta upp mål följaktligen så att under ditt liv du alltid är i perspektiv.

Steg

Hur sätta upp mål för livet. Visualisera dig själv att vara 70-75 år gammal och du är i slutet av din livslängd.
Hur sätta upp mål för livet. Visualisera dig själv att vara 70-75 år gammal och du är i slutet av din livslängd.
 1. 1
  Visualisera dig själv att vara 70-75 år gammal och du är i slutet av din livslängd.
 2. 2
  Vad tror du att din prestation ska vara? Vad skulle göra dig lycklig i denna ålder, så att du kan dö i frid? Hitta svaret och fundera lite mer. Detta sätt kommer du att räkna ut det yttersta syftet med ditt liv.
 3. 3
  Nu har du fått syftet med ditt liv, ta ett steg för att planera ditt liv fram till den ålder från idag? Hur vill du uppnå det? Du har massor av år kvar för att nå målet, är det i årtionden.
 4. 4
  Du har tusentals dagar tillsammans att arbeta för ditt slutmål. börja med idag och mår bättre när du tror att du slutfört 0,001% av ditt mål idag. Det är vad du behöver göra. Mysteriet med ditt liv och osäkerhet i ditt liv är över och du är säker på att du kommer att dö i frid.
 5. 5
  Du också nu bortse och ignorera alla oviktiga saker och distraktioner från ditt liv eftersom du vet exakt vad du letar efter och även du vet syftet med ditt liv. Ta ett steg för att nå det bekvämt och vara lycklig varje dag.

Tips

 • Oavsett vilken ålder du är, är det faktum att sätta mål kan vara en mycket svår tid.... Bara gör det, skriv ner vad du vill vara, vill uppnå eller ens vad du vill ha. Kom ihåg att varenda andetag du tar nu och förbruka just nu går mot det mål eller mål, och det gör ingen skillnad om du är 16 eller 60, när du har nått det målet finns det alltid nästa som är redo att tar sin plats. Slösa inte tid på att räkna ut vad du vill genom att skriva ner det.... Det är redan i ditt inre-själv, bara göra vissa åtgärder och det kommer allt att falla på plats.
 • 40 år är en stor tidslinje. Om du missar en dag, kör du inte ut på tiden. Du kan alltid återställa det till nästa dag eller dagen efter.
 • Folket i åldersgruppen 24 till 30, är ​​de bästa ämnena för denna strategi. De vet riktningen av deras yrkesmässiga och personliga karriär.
 • Idén ser enkelt, men om du inte tror på det, det fungerar inte alls.
 • Den bästa punkten, när du följer denna strategi, du är glad varje dag, behöver du inte någonsin får slut på lyckan. Dess effekter är stor, är du alltid i perspektiv och du kan aldrig tänka på att begå självmord. Du är rock stabil.
 • Du kommer inte att bli exakt vad du visualisera dig själv. Det är tråkigt, är inte det? Det bästa är, du kommer att bli mer fulländad än någonsin tänker på självmord. Bara av den enkla anledningen att du har varit glad hela vägen upp till 65 år, ökar din produktivitet över tid och du är mästare på det du syftar.
 • Folket i åldersgruppen upp till 21 år kan inte hitta en punkt i denna strategi, eftersom de inte har någon riktning. De måste fortfarande hitta en stabil riktning där de vill arbeta och uppnå någonting. De tenderar också att vara lite barnslig till den punkt där de kan hitta denna strategi galen.

Varningar

 • Om du tycker att denna strategi inte fungerar, och du kan inte räkna ut vad du vill ha på ålder, 60 - 65, vänligen lämna denna strategi för ett tag, ge det ett försök efter 2 år och se om du kan förstå vad strategin frågar efter. Har du fortfarande inte vet vad du vill bli när du är 60-65? Tänk på att för en stund. Du kanske tycker att svaret är "utfört."