Wke

Hur ska man gå från blyg till självsäker

Är du rädd, men du önskar att du kunde tala ut mer? Känner du dig ofta förbises i grupp och vill göra din röst hörd? Är ditt deltagande betyg i klasser som lider på grund av din blyghet? Det är definitivt inte ditt fel att du föddes lite skyggare än den genomsnittliga personen, men det är något som du kan övervinnas med ansträngning. Med en färsk tänkesätt och lite skådespeleri, kan du också vara säker och bestämd när de interagerar med andra.

Steg

Hur ska man gå från blyg till självsäker. Snyggt utseende har blivit riktigt stor i dessa dagar, oavsett om du gillar det eller inte.
Hur ska man gå från blyg till självsäker. Snyggt utseende har blivit riktigt stor i dessa dagar, oavsett om du gillar det eller inte.
 1. 1
  Snyggt utseende har blivit riktigt stor i dessa dagar, oavsett om du gillar det eller inte. De flesta av oss kanske har märkt att vårt ansikte är det första folk märker när de träffas you.Add några sandal pulver, saffran i halv kopp mjölk. Gör en fin pasta och tillämpa den på ditt ansikte och hals. Detta kommer att hjälpa dig att få den glödande, strålande ansikte.
 2. 2
  Otrevliga människor är inte omtyckt, aldrig bli en översittare, aldrig gnälla om dina vänner, aldrig backstab dina vänner, och viktigast aldrig göra dina vänner ser dumt.
 3. 3
  Vänskap inte stanna stark alldeles själva, måste du jobba på det! Lova att aldrig medvetet såra en vän och gör en god gärning varje dag.
 4. 4
  Ingen är mer medveten om ditt utseende än vad du är. När du inte ser bra ut, det ändrar hur du bär dig själv och interagera med andra människor.
 5. 5
  Speak up. Under gruppdiskussioner många talar aldrig upp eftersom de är rädda att folk kommer att döma dem för att säga något dumt. Du kommer att bli en bättre offentlig talare om du bara tala.
 6. 6
  Kom ihåg att ingen är perfekt. Lära sig att livet är fullt av gupp på vägen. Många av de gånger, vid roten av osäkerhet och bristande förtroende är en känsla av att inte ha nog av något, oavsett om det är känslomässigt validering, lycka, pengar, etc. Genom att erkänna och uppskatta det du har, kan du bekämpa känsla av att vara ofullständig och otillfredsställd.
 7. 7
  Förlåt dig själv, inte bestraffa dig för något som du har gjort tidigare. Var dig själv. Var vem du egentligen är, uttrycka dig, skratta, leka, sjunga. Var inte rädd för vad andra tycker, känner de på samma sätt och vill uttrycka sig, men är rädd för att visa det också.
 8. 8
  Spendera mer tid runt människor. Om du vill skaffa vänner, måste du först sätta dig där ute på något sätt för att möta människor. Tala ut om du ser någon bli mobbad och göra ett försök att vara vänlig mot offret också.
 9. 9
  Titta i spegeln. Vi kanske inte alla vara nöjda med hur vi ser ut, men vi måste inse att utseendet är inte allt. Titta på andra och inte döma dem efter utseende, och de kommer inte att ha en anledning att döma dig gillar det heller. Säg till dig själv att du inte kommer att bli en mes längre.
 10. 10
  Prata med din familj och vänner om hur du känner.