Wke

Hur slösa tid

Tid är det enda vi kan mäta, spara, sälja och köpa, men kan inte se det, röra vid det, höra det, eller någonsin få nog av det. Av denna anledning, att slösa tid (eller döda tid) är något reserverat för när du redan har slutfört allt du har föresatt sig att göra.

Steg

Hur slösa tid. Vet att det alltid finns något att göra för att slösa din tid.
Hur slösa tid. Vet att det alltid finns något att göra för att slösa din tid.
 1. 1
  Vet att det alltid finns något att göra för att slösa din tid. Nästan allt kan, även om det inte verkar vara ett fenomen som skulle slösa din tid. Tänk på ditt sinne om vad som slösar din tid därefter fortsätta att följa dessa steg.
 2. 2
  Se dig omkring. Det finns nästan alltid något att göra, oavsett om det är rengöring ditt rum / hus eller gå ut med hunden, som båda kommer att slösa tid eftersom rummet / huset kommer bara bli smutsig igen och nästa gång hunden äter, kommer det vill gå på annan promenad, så detta kan vara något du kan göra för att upprepade gånger slösa tid, varje dag.
 3. 3
  Avfall lite tid genom att förbereda en måltid om du är hungrig. Att gå ut och äta är en tid att spara, men ett slöseri med pengar, så om du gör din egen mat, du slösar bort alla typer av tid, men sparar pengar. Om pengarna tryter, kommer du att slösa så mycket tid som möjligt med att förbereda dina egna måltider hemma, eller hur? Om du vill äta något och inte har grejer att göra det, gå till affären för att få det - ett bergsäkert sätt att slösa bort en massa tid som går någonstans. De flesta av oss har bilar, vilket sparar tid. Sälj din bil eller cykel, det kommer att hjälpa dig att spara pengar och slösa tid!
 4. 4
  Stare intensivt på något om du är på jobbet eller i skolan när du ska göra pappersarbete eller något annat. Folk kommer att se dig stirra på något och tror att du funderar över något. De kommer att se att så arbeta, istället för att slösa tid. Alternate stirrar och skriva / skriva eller blanda papper för att övertyga någon omkring dig att du inte slösar bort tid. Vässa dina blyertspennor långsamt - det är en fin tid odåga.
 5. 5
  Schemalägg ett konferensrum för dig själv och kanske några vänner om du är på jobbet och har ett par timmar till spillo. Försök att få ett rum utan fönster mot medarbetare eller korridorer. Se till att du tar anteckningsböcker, skrivunderlägg och pennor så att det verkar vara en äkta "möte". Planera din "möte" med vaga termer och peppar konversation med meningslösa kontor prat - "Fyll bussen", "tänka utanför boxen" och "arbeta smartare, inte hårdare". Dessa klichéer kommer att försäkra någon inom avlyssning avstånd att du är hängivna, hårt arbetande medarbetare som håller företagets bästa för ögonen.
 6. 6
  Om du är i skolan (och en unge, inte universitet / college student) säger att du är hungrig och ber att äta ett mellanmål under lektionstid. Detta är en bra tid odåga om du behöver slösa några minuter.
 7. 7
  Prova att defragmentera hårddisken om du har en dator. Det tar evigheter. Söka efter fel och säkerhetskopiera dina filer är också bra för att slösa tid.
 8. 8
  Prova att titta på en lam film. Timmarna kommer helt enkelt att flyga med när du sover genom filmen.
 9. 9
  Ta riktigt långa duschar. Alla måste vara ren och det är osannolikt att någon kommer att klaga.
 10. 10
  Titta på TV. Du kan alltid titta på TV för att slösa tid. Om du verkligen behöver för att slösa tid, titta på en haltande TV-show eller kanske en riktigt kiddie TV show som Dora Utforskaren eller Blues Clues.
 11. 11
  Ta dig tid att lära fantastiska knep för att imponera på dina vänner och potentiella kompisar. Korttrick och tricks mynt kan vara en mycket användbar färdighet. Fingerfärdighet kommer till dem som har inget. Det är en av de bästa metoderna för den klumpiga att bli fantastisk. Jonglering och magiska trick är också bra för att slösa tid på en talang som du spenderar mer tid preforming för dig själv än någon annan. Många människor tycker att det ser lätt ut, men det är bara från den tid och praxis som konstnären sätter in det. Att kunna prestera dessa små knep kommer att få dig att se mer skickliga och självsäker. Mynt och kort trick är det bästa eftersom objekten är små, lätta att hitta, och kan utövas nästan var som helst.
 12. 12
  Gå på Google och klickar på slumpmässiga artikeln knappen i några timmar. Chansen är stor att du kommer hitta något intressant att göra eller läsa.
 13. 13
  Få ett MMORPG (massiva multiplayer online role playing game) som World of Warcraft, gå till affären för att få det, kom tillbaka hem, installera det (det brukar ta ca 5 timmar att lista ut det), betala för ett år av lek tid, och börja spela. Det kommer att få bättre resultat om du blir beroende av det. Alternativt kan du få en billig prenumeration på GameTap, som har över 1000 detaljhandeln videospel du kan spela. Om allt annat misslyckas, kan du bli beroende av ett spel som Dwarf Fortress.
 14. 14
  Om du har missat ditt favoritprogram på TV och vill lära dig mer om showen eller säsongen, kolla in TV. Com, skriv namnet på showen och läs hela synopsis, trivia, citat, och visa bilder och video. Om du kopierar och klistrar in information på en ordbehandlare det ser ut som du läser ett viktigt dokument! Dessutom, om du någonsin undrat om de klichéer på din favorit TV guilty pleasure ingår i "övriga", potentiellt njutbara tv-program, se till att kolla in TVtropes.com. Det är kanske den ultimata tiden odåga.
 15. 15
  Lyssna på lite musik. Lyssna på några moderna musik eller riktigt gammal musik som klassisk musik eller, mer specifikt, Beethoven.
 16. 16
  Ta några online frågesporter, tester eller undersökningar.
 17. 17
  Ta en tupplur. Detta är en stor faktor i att slösa en massa tid.
 18. 18
  Ring upp dina vänner och prata i telefon i minst trettio minuter.
 19. 19
  Spela ett spel.
 20. 20
  Bjud din vän (s) och prata med dem. Ännu bättre, gå över till din väns hus, ring på din vän, och gå dem till ditt hus eller till en plats som parken och sedan ditt hus.
 21. 21
  Inreda ditt rum. Ordna dina möbler, måla mönster på väggen, och kanske ordna dina möbler igen så att det är tillbaka till det ursprungliga layouten.
 22. 22
  Titta på en youtube video.
 23. 23
  Uppdatera din Facebook. Gör uppdateringen lång och inkluderar Evry lite information i din uppdatering.
 24. 24
  Lär dig ett nytt språk. Lär dig en ovanlig man som Tahili eller koreanska snarare än en vanlig man som spanska eller franska.
 25. 25
  Gräv ett hål och sedan fylla upp den igen. Om du vill, begrava något och avslöja det senare.
 26. 26
  Lär en komplicerad dans. Detta är en ännu bättre tid odåga om du är ny till dans och / eller är inte particularily bra på det eller är dåliga på det.
 27. 27
  Shoppa för något. Gå till en lokal dollar store som Dollarama eller Dollar Tree för att få mest grejer och slösa mest tid.
 28. 28
  Läs en bok. Läsning är roligt och det kan hjälpa till tiden flyger förbi.
 29. 29
  Läs en lång blogg. Läs alla inlägg i en viss blogg att slösa massor av tid.

Tips

 • Om någon frågar dig vad du gör, svara med "Jag tänkte bara om hur vår globala ekonomin har varit på tillbakagång under det senaste årtiondet, och hur växthusgaser förstör ozonlagret" - ingen kommer att bry dig och låter dig fortsätta att slösa tid med att titta ut i rymden... de kommer att tycka att du formulerar ett sätt att stoppa dessa irriterande växthusgaser och låter dig göra din vetenskapliga och politiska begrundan.
 • Upprepa orden tills de förlorar mening: Gör hela världen förlorar all mening! Människor kan också ge dig en underlig blick.
 • Försök bränna bubblor: Blås några såpbubblor genom att blåsa genom ett sugrör i en kopp tvål och vatten, och lysa upp det! Bäst sker utanför.
 • ringa en vän du Felsök pratat med på ett tag
 • Oavsett vad, inte titta på klockan. Detta kommer att göra tid att gå mycket, mycket långsammare. I själva verket skulle det vara bäst att täcka alla de närliggande klockor så att du inte kan se dem alls förrän du är klar att slösa tid. (OBS: Gör inte det om du verkligen behöver för att komma i tid, men det tar så lång tid tills den tid du vill ha, kan det göra dig sent)
 • Gå till poolen
 • Titta bara utanför fönstret, kommer du att bli förvånad över vad du ser och har inte märkt flera dagar!
 • Ställ en personbästa rekord för att hålla andan: Och sedan bryta din post. Gör det igen och igen.
 • Gå på Internet och hitta spel, göra en hemsida, eller ens rätt Google-sidor. Google allt du kan, och söka efter dina favoritprogram på IMDB eller Wikipedia.
 • Titta på himlen: Gå ut och hitta konstiga moln eller försöka hitta den dolda UFO.
 • Läste den här artikeln och se hur lång tid det tar att memorera allt. Sedan ta den i bruk. Du slösar tredubbla tiden!
 • Klicka på bilder av vardagliga saker omkring dig, i olika / nya vinklar.
 • Spela pingis mot väggen.
 • Dölj pengar: Ta några ören, och stoppar dem på platser bara små barn ser.
 • Försök att ha en konversation med dig själv: Ta reda på saker om dig själv att du inte visste!
 • Koreografera en dans på din favoritlåt.
 • Daydream: Tänk om "om" i din life.Then när du är klar, tänk på "LI" i ditt liv!!:)
 • Idle Hands är stor. Flytta runt och ser upptagen!
 • planera en resa

Varningar

 • Minns den tid som du förlorat, du kan aldrig få tillbaka. Livet är kortare än du tror.
 • Slösa för mycket tid, särskilt på Internet, kan leda till en brist på ett socialt liv.
 • Slösa tid kan orsaka känslor av depression, ensamhet eller isolering, kombinerat med en förlamande låg självkänsla och besvikelse i dig själv.
 • Slösa för mycket tid i skolan eller högskolan kommer att få dig i trubbel och eventuellt även utsparkad.
 • Slösa för mycket tid på jobbet kan få dig sparken.
 • Slösa för mycket tid kommer att hindra dig från att göra användbara saker. Gör de användbara saker först, och slösa tid senare.
 • hjälpa andra med everday saker du får slösa tid och det är mycket givande