Wke

Hur svimma säkert

Okej, du kan fejka en svag, men när du inte fejkar och du tycker om att gå ner, här är några tips för att se till att du gör det på ett säkert sätt, och om något är fel, få hjälp.

Steg

Hur svimma säkert. Vet när du verkligen behöver för att följa följande steg.
Hur svimma säkert. Vet när du verkligen behöver för att följa följande steg.
 1. 1
  Vet när du verkligen behöver för att följa följande steg. Det betyder, vet när du verkligen kan svimma. Innan de passerar ut, kommer någon att känna sig oftast ut lamporna håller nedtonade, känner dig yr och yr, och höra saker i en oskärpa. Om du märker dessa, sitta ner och sänka huvudet ner mellan knäna. Sitt så här i en minut, och om den sorglöshet går bort, fortfarande vänta en minut innan du får tillbaka upp.
 2. 2
  Om du kan, berätta för någon att gå få hjälp innan du förlorar medvetandet. Passerar ut kan vara farligt ibland, så det är bäst att få hjälp innan du går under.
 3. 3
  Ibland ett svimningsanfall kan vara mycket plötsliga och kom utan förvarning, innan du kan få hjälp och en stol. Om så är fallet, och du kan känna dig själv att gå under, komma till dina knän, eller, ännu bättre, direkt på marken, liggande. Detta hjälper till att undvika att skadas när du faller, som bara komplicerar situationen.
 4. 4
  Om man ligger ner är inte ett alternativ, och det finns ingenstans att knäböja, säga att du är i en fullsatt hall, kan du behöva uppleva en klassisk svag. Sanningen är, är en person under innan de faller. De svimmar under de sista sekunderna som de står för, och eftersom en medvetslös person inte har någon kontroll över armar och ben, benen ger ut och de slog i golvet. Om så är fallet, gå till kanten av publiken, men inte alltför långt borta, eftersom du vill att någon ska ringa 911 eller ge dig HLR när de ser dig gå ner, men på steken, vill du inte att ta alla andra ner med dig. Om möjligt, be folk snyggt, "Hej, kanske du vill gå bort, känner jag mig som jag ska svimma." Inte bara kommer de att få den vita, kan du få någon att fånga dig, så sätt förhindra ytterligare skada.
 5. 5
  Om du ska svimma oundvikligen från en stående position med ingen att fånga dig, leta efter en vägg. Visst, du får ett blåmärke när du smacka skåpet med ditt ansikte, men du kommer att känna lite att inget av det och det är bättre än att bryta armen på golvet. Eller leta efter något mjukt att fånga dig.
 6. 6
  Om du inte kan komma till väggen, luta något bakåt. Landning på ryggen skyddar dina revben, ansikte och mer. När din kropp ger ut, de flesta av din vikt riktningen pekade mot (bakåt) är det sätt du kommer att falla.
 7. 7
  Trappor är en skrämmande plats att svimma, men du kanske någon gång. Om flygningen är lång och du är i mitten av trappan, få till ett räcke på insidan. Det betyder, från där du står, du är närmare en vägg och inte den sida där du tittar ner och ser trappan nedan. Håll på att järnvägen, och när du faller, kommer du bara glida en fot eller två, eftersom du kommer att vara i sidled. För att göra det, låt dig dingla lite och följa vinkeln på skenan. Om du har fastnat i mitten på en mindre flygning, kan det vara okej att låta dig ta resten falla, bara om du är beredd att skadas efteråt, i form av ett brutet ben. Om inte, eller om du är på en riktigt lång resa, gå bakåt och böja på höfterna. Du kan falla sitta ner, din bästa insats, eller åtminstone marken fortfarande och inte glida ner resten.
 8. 8
  Om du är ensam, kanske du öppnar dina ögon för att bara finna sig själv på marken där du föll. Kolla själv för skador, och få till en plats där du kan ligga ner. Får inte fram till morgonen. Berätta för din make / förälder / någon du leva med det som hände. Undantaget är ett barn under 8. Med dem, eller om du bor ensam, ringa någon och berätta för dem att du svimmade och se om de kommer att driva dig till en läkare. Ta inte dig själv om du måste, du vet inte om du skulle svimma igen bakom ratten.
 9. 9
  Ta dig ur situationen, tänka på något annat och låta någon (även om det är en främling) vet att du känner dig svimfärdig.

Tips

 • När det är möjligt, få till en läkare eller ringa EMS INNAN du faint.If du är i skolan, varna din lärare. De kommer att kunna ringa sjuksköterskan.
 • Ring din lärare om du går till en klass när du svimmade så att personen kan ringa 911.
 • Sitt inte upp alltför snabbt efter svimning. Din hjärna är redan göra med en brist på blod.

Varningar

 • Om du kör när du börjar känna dig svag dragning över en säker plats.
 • ALLTID se en läkare efteråt. Även om du inte var sårad, du behöver en läkarundersökning för att se om det finns en anledning bakom din svimning.
 • Om du har andra symtom - huvudvärk, ryggsmärtor, bröstsmärtor, andnöd, buksmärtor, svaghet eller förlust av funktion söka medicinsk hjälp omedelbart.