Wke

Hur köper en pistol i Wisconsin

Wisconsin har några av de mest liberal lagstiftning i landet när det gäller skjutvapen besittning. Licensiering, utbildningsprogram och psykologiska tester behövs inte, och Wisconsin statlig konstitution anger individens rättigheter att äga och bära vapen, i mer specifika formulering än Europa konstitutionen. Wisconsin uppfyller federala regler kräver bakgrundskontroller och väntetider för skjutvapen inköp, men den 48-timmars väntetid krävs för att köpa en pistol i Wisconsin är kortare än den federala 5-dagars krav från Brady Bill. Wisconsin var befriade från att den 5-dagars kravet eftersom det redan hade en 48-timmars väntetid på plats när Brady Bill blev lag.

Steg

Hur köper en pistol i Wisconsin. Välj vapnet du vill köpa, be om hjälp från en återförsäljare om det behövs.
Hur köper en pistol i Wisconsin. Välj vapnet du vill köpa, be om hjälp från en återförsäljare om det behövs.
 1. 1
  Välj vapnet du vill köpa, be om hjälp från en återförsäljare om det behövs.
  • I Wisconsin, gäller en väntetid bara handeldvapen försäljning, inte idrottsliga gevär.
  • Vissa sportartiklar butiker och återförsäljare pistol har skjutbanor där du kan testa vapen för att hjälpa dig att avgöra vilken en att köpa.
  • Vapen som inte kan säljas lagligt i Wisconsin inkluderar kulsprutor, korta pipa hagelgevär och gevär, vapen misshandel förbjudna av Federal våldsbrott Control and Law Enforcement Act av 1994, och plast vapen som inte kan identifieras med metalldetektorer. Ljuddämpare och pansarbrytande ammunition är också förbjudna i Wisconsin.
 2. 2
  Visa identifiering för att validera din ålder och identitet, sedan slutföra en omedelbar säkerhetsprövning.
  • Wisconsin begränsar gun försäljning till dem som är 18 år eller äldre. Dock får minderåriga så unga som 12 år besitter och skjuta vapen så länge som de jagar med en vuxen eller deltar i en utbildning.
  • En säkerhetsprövning måste genomföras för alla skjutvapen inköp. Kundens identifierande information körs genom Federal Bureau of Investigation (FBI) och Nationella Omedelbar brottslig bakgrund Check System (NIC) databaser. Processen tar normalt inte mer än några minuter. Återförsäljaren måste vägra försäljning om kunden har dömts för ett grovt brott, har inte funnit skyldig till ett brott övertygelse på grund av psykisk sjukdom, har ofrivilligt begåtts för psykisk behandling, eller är under ett övergrepp eller trakasserier besöksförbud. Handlare som inte överensstämmer med omedelbar säkerhetsprövning kan få böta upp till 3740€ och kan fråntas sitt verksamhetstillstånd.
 3. 3
  Vänta minst 48 timmar för ditt köp ska slutföras, om du köper en pistol.
  • Under väntetiden en mer detaljerad säkerhetsprövning kommer att genomföras av justitiedepartementet (DOJ). Om säkerhetsprövning väcker misstankar om huruvida köparen kan lagligen äga ett skjutvapen, kan väntetiden förlängas upp till 3 bankdagar att möjliggöra ytterligare utredning.

Tips

 • 2011 Wisconsin Act 35 skapade en process för Wisconsin invånare att få doldt bär licenser. Den Wisconsin Department of Justice för närvarande arbetar med att genomföra denna lagstiftning. Emergency tillämpningsföreskrifter processen och notering erkänt out-of-state-licenser nu är godkända. En godkänd klass måste tas innan man kan ansöka om CC tillstånd.
 • Laddade skjutvapen är tillåtna i offentliga byggnader, krogar eller några typer av motoriserade transporter, så länge som den person som innehar skjutvapen har en CCW tillstånd.
 * Wisconsin tillåter inte kommunerna att verkställa förordningar om försäljning och innehav av skjutvapen som är mer strikt än statens lagar. Kommunerna kan begränsa bränning av vapen inom sina gränser.