Wke

Hur man överlever i vildmarken med bara en kniv

Tro det eller ej, är överlevnaden i en tempererad miljö lätt om du vet hur. I skogen kan dö av ett antal olika saker. Men genom att helt enkelt ha den kunskap och utnyttja det du vet, kan skogen bli ett hem och en ny verklighet. Genom att ha en enkel blad, kan man mode sina egna verktyg och egen medel för överlevnad.

OBS: Innan man överväger någon av nedanstående uppgifter, inser att temperaturen definierar företräde i vildmarken. Om temperaturen går under 40 grader på natten överväga brand din viktigaste förutsättningen. Men om temperaturen stiger till mer än 90 grader under dagen, överväga att flytta och arbeta på natten och sova under tak under dagen.

Steg

Hur man överlever i vildmarken med bara en kniv. Skär några Basswood bark.
Hur man överlever i vildmarken med bara en kniv. Skär några Basswood bark.
 1. 1
  Hitta vatten. Första saker först, är du strandsatta någonstans i ett tempererat vildmark under sen morgon, är det värsta fallet som du inte vet var du är. Det är inte ett problem. Du vet inte var du är, men du vet var du vill åka... nedförsbacke. Detta beror på att vattnet hålls strikt genom tyngdlagen och du vill att vattnet först när du bara kan överleva tre dagar utan det. Flytta till den lägsta punkten du kan hitta.
 2. 2
  Bli vän med träd. På vägen neråt, utbilda dig själv om tre olika träd.
  • Vit björk. Leta efter en vit träd med en pappersliknande material som kommer från det. Detta är ett viktigt träd, det kallas White Birch. Inte bara är den inre barken ätbara, men den yttre barken kan användas som en vattentät behållare (om den inte har några hål i den). Dessutom vet de flesta människor inte här men du kan skära ett hål i trädet och få en kryddig söt sav mycket som en lönn. Några andra användbara attribut är följande:
  • Man kan laga soppa i näver eftersom det inte brinner med vätska inuti.
  • Näver kan användas som tillfällig rep
  • Näver, den vita papery lagret, gör utmärkt fnöske för brand belysning
  • Den vita björk kan ristade in en bra käpp.
  • Näver har använts i framställningen av infödda kanoter.
  • Europeiska Basswood Det andra trädet du bör veta kallas Basswood. Detta träd är verkligen lätt att känna igen. Den har grå, ibland veiny bark och några av de största hjärtformade blad för start. Får inte detta träd förväxlas med en älg lönn, som har blad med tre poäng. Detta träd är viktigt, eftersom det kommer att vara din källa till rep, snaror, remmar och slutligen din ryggsäck. Du kommer att börja se detta träd som du får närmare till vattnet, det är törstigare än du är och kan också vara en källa till vatten om du inte känner dig dum suga på sidan av ett träd.
  • Gemensam Maple. Den tredje och sista trädet du behöver veta är den gemensamma Maple. Detta kommer att vara din käpp och din skydd. Det är ett mycket hårt träslag med en ren grå utseende bark. Nu bild en kanadensisk flagga i ditt huvud, det är ett lönnlöv. Om du inte vet vad en kanadensisk flagga ser ut, är förslaget att plocka upp en bok och ta reda på innan du går in i skogen.
 3. 3
  Skär några Basswood bark. Om det inte finns något vatten, flytta till basen av en kulle eller ett berg där en bäck eller flod kommer troligen springa nära sin bas. Det är där det trädet lektion kommer väl till hands.
  • Hitta en Basswood. Som nämnts ovan, de älskar vatten och höga vallar.
  • Använd din kniv för att skära en horisontell linje hela vägen runt stammen. Gör detta i botten och cirka fyra meter ovanför det.
  • Nu skär en rak vertikal linje från den översta raden till botten en.
  • Observera att den översta raden ser ut som ett T där de två linjerna möts. Denna T är där du kommer att gräva dina två miniatyrer i trädet.
  • Nu försiktigt dra dessa två flikar bort från det vita träet nedan. Du bör nu ha en krökt floppy rektangel.
   Nu den enkla delen:
  • Klipp ut remsor i många mindre vertikala remsor som du kan. Helst bör vara ca 1/4 inches bred.
  • Nu vänder dessa remsor över att avslöja ett vått glänsande skikt är det lager som du vill använda för rep.
  • Dra försiktigt den gröna yttre barken från detta tunna blad av trä. Observera att den gröna delen kommer att vara betydligt tjockare än den tunna material som du vill.
  • Wrap dessa tunna remsor runt sig så att de var och gör en ring ca 3 inches i diameter.
  • Använd dina gröna skräp att linda upp omkring tre fjärdedelar av din nya rep.
  • Placera detta breda virrvarr av rep runt handleden så det kommer att vara ur vägen.
  • Använd den andra 1/4 av din rep att göra axelband, ett bälte, och viktigast av allt en bicep rem för att gå på överarmen för din kniv.
  • Alla dina gröna bark skrot ska sparas och fastspänd på dig annars, med din nya surrning eller andra remsor av bark.
  • Efter allt det arbete du kommer sannolikt att vara törstig. Lyckligtvis allt du behöver göra är att gå ned för att få några mycket välförtjänt vatten.
 4. 4
  Go Muddin '. Medan du få lite vatten, det är ett mycket viktigt steg som kommer att spara dig en hel del sorg senare. Medan du är i närheten av vatten, är det viktigt för dig att täcka dig i en tunn skiva av blå lera eller smuts om ingen lera är tillgänglig. Detta skikt måste täcka varje bit av öppen hud. Detta lager kommer att vara din enda försvar mot knott, flugor rådjur och fästingar. Det bästa råd som kan ges är att njuta av dig själv, är detta steg mycket viktigt och allvar kommer inte att hjälpa din moral eller din situation. Njut det oskyldiga barnet du kvar.
 5. 5
  Bjud in några vänner. När du har din rustning, är det nu dags att ställa några snaror. Hitta spel spår, vilka ska utgöras av ströbädd runt bankerna av ditt vatten källa. Ta av omkring 6 av dina remsor och knyt en 1-tums diameter loop i slutet. Slip den andra änden av din Basswood snara genom denna ögla och stötta upp över marken på en nivå som är lämplig för spelet trail du ockuperar. Små stigar talar mot småvilt, bör stora spår undvikas. För kanin, tvättbjörn, vaktlar och rapphöns, placera snaran 4-10 inches ovanför marken. För extra åtgärd kan en gnugga lera kring denna slinga för att dölja doften och utseendet på den nyligen wrought Basswood.
 6. 6
  Ugh... Gör Fire! Nu när dagen börjar bli sent, är din bästa insats för att göra upp eld. Det är oftast bäst att samla en hel del torr ved först, med storlekar från kvistar till små stockar. För flera Fire Starter metoder, typ "hur man gör en eld" i Googles sökindex. Branden båge Metoden fungerar särskilt bra med basswood.
  Innan du tänder din eld, rensa en 6-fots cirkel runt din brandplatsen. Välj en plats utan grenar omedelbart ovanför elden. Samla så många huvud-storlek stenar som möjligt att ringa elden och hålla den från att sprida sig. Dock kommer en ring av stenar fälla och reflekterar värme inåt vilket gör det lättare att hålla igång. En av de viktigaste aspekterna för att komma ihåg om branden är att respektera det. Håll det innehöll.
  När du har din eld, det är viktigt att hålla lågan under två meter, så din eld tar inte mycket i vägen för bränslet. Du vill inte gå tillbaka in i skogen för mer ved. Insekter kommer MARODERA dig. Din tunt lager av lera eller lera kommer att blockera deras bett men inte deras sound. På en psykologisk nivå, bör det enkla faktum att de fortfarande kunde komma i dina ögon och öron hålla dig välfyllda innan du startar din eld.
 7. 7
  Bygga en kvinnojour. Man behöver egentligen inte en kvinnojour i genomsnittliga förhållanden. Men om du behöver en, eller förväntar sig regn, är det viktigaste att hålla det litet, torra och från marken. Aldrig spendera tid på att bygga små stugor eller ens ett härbärge större än din kropp. Detta är ett slöseri med energi och resurser, och det är lättare att hålla värmen fångas i ett mindre utrymme. Stora klumpar av mossa som du kan använda för att täcka en liten trä skelett fungerar bra. Dessutom gör Näver för en utmärkt singel. Din bästa insats, dock, är att använda stora mängder av barr och ormbunkar. Om du är snabb, kan du samla tillräckligt för en sex-tums barriär som kommer att kasta regn samt håller värmen. Torra löv fungerar också mycket bra för vattentäthet. Om du väntar regn, gör lager löv och allt så tjockt som möjligt. (3 meter är nästan garanterat helt vattentät.) Under två timmar kan man inte bara sova bekvämt, men torr och varm.
 8. 8
  Håll dig medveten om branden. När du sover, se till att du är medveten om hur långt bort din eld är. Grogginess kunde du ligga ovanpå det med ingen där att sätta dig ut. Om du inte känner dig bekväm med en brand som kommer när du sover, kan du lägga ut och gräva ett hål där du ska sova och fylla den med kolen. Genom att sätta ett lager av smuts över denna plats kan du ligga på toppen av den och sova mycket bekvämt.
 9. 9
  Leta efter frukost. När du vaknar, vara medveten om att insekter kommer ut en gryning. Nu är det dags att plocka upp din ämnesomsättning och gå snabbt, eftersom insekterna kan fortfarande få i ögonen. Dessutom tränar rörelse din kropp för att ge sin egen värme genom ansträngning. Det enda problemet är att ens motivation att gå brukar saknas. Din motivation bör härröra från det faktum att du hade satt 6 snaror den föregående dagen och en av dem kan hålla frukost lunch och middag. Så att höja din kroppsvärme, flytta från snara till snara. Du kanske har fått tur.
 10. 10
  Dra åt det bälte... Nu är det viktigt att förbereda dig för två oförutsedda.
  • Det första är att du fick absolut ingenting och har en mycket hungrig och kuvade väsen. Om så är fallet, gå till din närliggande Björktreen och skär en 4-tums triangel ur barken. Vänd en poäng mot marken. Du kan äta undersidan av denna bark, eftersom det är mycket näringsrika. Dessutom kommer en liten trickle sugary sav ut ur den nedre punkten i denna triangel. Oroa dig inte om det inte är mycket. Överraskande, kan en människa överleva utanför en matsked av mat en dag under en begränsad tid.
  • Den andra oförutsedda är att du fick något, troligen en kanin eller en liten modig fågel. Det är en ganska bra regel för att äta saker på djur: Ät inte något som ser oätliga Annars nästan allt är rättvist spel om du laga det väl nog .... och med tillräckligt bra menar jag bränt.
  • Här är en annan regel med mat: Ät inte när du sover eller sover när du äter. Scraps och inälvor kommer att locka rovdjur (dvs. björnarna). Kasta ben, inälvor, näbbar, osv, mycket långt från din bostad.
 11. 11
  Följ det vattnet. Nu när du vet hur man samlar mat och vatten, är det viktigt att erkänna den andra användningen av floder. Mänskligheten har inte bygga på ryggen på mannen, men på stranden av floderna. För att hitta mänskligheten, helt enkelt följa dina älven nedströms. Kom ihåg att inte alla vattendrag leder till civilisationen, kan strömmen i slutändan gå under jorden för miles och sedan du skulle ha slösat bort en hel del av din energi på ingenting. Använda alla de saker som anges ovan, kan en person som lever på obestämd tid i skogen.

Tips

 • För energi, söka soja växter och källor till vitamin B samt livsmedel socker och frukter, såsom bär, för att ge stora mängder energi på fastande mage. Var mycket försiktig och se till att du inte äter fel vegetation, för många växter är giftiga.
 • För band-aids, söka gemensam spindel. Deras banor kan infogas i öppna gashes eller snitt för att stoppa blödning. En växt som heter rölleka (Achillea millefolium) kan också användas för att stoppa blödningen. Det har också andra användningsområden.
 • För antiseptisk, söka gemensamma honungsbiet. Den grå oozy ämne de använder på insidan av deras bon är en av världens bästa antiseptiska medel.
 • För brand förrätt, söka granen. De bubblor på gran bark kan dök avslöja mycket brandfarliga sav.

Varningar

Björnar

 • Bär är vanliga i naturen och göra goda måltider. Men se upp situationer som den som visas till höger. Björnar är ofta stora kännare av bär och kommer ofta lever som näringskälla. De flesta björnar kommer att retirera om du stöter på dem i det fria. Men kanske de ser dig som konkurrensen är ett sådant scenario och försök att ta bort dig från situationen. Bilden nedan visar en blackberry patch (A) och en ganska stor bakdel tryck på marken bredvid bussningen (B). Detta är ett bevis på att en björn kommer att sitta i dessa buskar för att föda. Gå inte nära buskar om du hör prasslande ljud.
 • Den bästa upplevelsen med en vild björn är den som aldrig hänt. Liksom de flesta djur, fruktar de naturligtvis människan. Göra massor av buller när du vandrar omkring (klingande metall, blåser visselpipor, sång, mal pinnar etc.) kommer att varna dem till din närvaro och brukar göra dem flytta bort. Uppenbarligen är detta kontraproduktivt när du är på jakt.
  Man bör notera att grizzles och isbjörnar är nyfikna djur och kommer att gå mot onaturliga ljud. Men grizzly och isbjörnar ofta funnit norr om beboeliga områden. 98% av världens grizzly befolkningen är i Alaska.
 • Närma dig aldrig en björnunge. Lita på att även om du inte ser henne, är Momma närheten. Hon kommer inte att vara nöjd med dig. Om du ser en unge, gå snabbt och stadigt bort.
 • Om du har Marijuana inte Låt röken kvar eller bränna från det, är björnar lockas till lukten, om du inte behöver för att lura en. Blod lockar även björnar och andra rovdjur, antingen bränna gamla bandage eller begrava dem borta från din bostad.

Pumor

 • Pumor och stora katter är undantag till de spelregler. Du kan inte spela död med en puma, och du kan inte springa ifrån dem. Även även om du flyttar bort långsamt och få dem ur sikte, kommer de att följa utan tvekan väntar du på någon sårbarhet. Det bästa rådet är att vara ond och avgörande. De kommer att komma till dig och trixande är oftast inte ett alternativ. Emellertid finns det en teknik som skall användas. Håll din vänstra underarm framför din hals och vänta på lejonet att bita. Det kommer att bita din underarm för att avlägsna försvaren runt halsen. Med den käkar låste snabbt störta längden på din kniv uppåt i botten huden dess käke. På grund av skallskada det inte kan släppa taget, kasta kniven i huden runt sina käftar, twist och skjuta iväg i en rörelse. Om den inte är död det kommer sannolikt att försöka gnida sitt huvud mot stenar eller träd. Kör i ett sick sick mönster ifrån sårat djur. Vänta en halvtimme och återgå till att se till att den är död. Nu har du mat. Applicera honung till spiderweb och placera både på armen. Kontrollera med jämna mellanrum och se till att inget blod kommer ut som det skulle kunna locka andra rovdjur.

Fästingar

 • Fästingar kan vara en av de mest psykiskt och fysiskt tungt parasiter i en tempererad miljö. De är små åtta ben spindeldjur, som gillar insekter dras till värmekällor. De kommer ofta gånger låg på lur i gräset 2:58 meter hög där de sedan överföra till dina kläder. Därifrån kommer de att gå till huvudet eller ditt skrev, de två högsta värmekällor på människokroppen. därifrån kommer de att utsöndra en lokalbedövning som de använder för att dölja sin rörelse när de borrar huvudstupa in i huden. I detta tillstånd de ser ut som en bit av majs fastnat löst ditt kött. Men när du rör dem deras ben hoppar ut och slingra gör även de svåraste av skogsfolk krypa. Flera avlägsnande metoder och missuppfattningar kommer att behandlas nedan.
 • ALDRIG bränna en fästing ut. Ofta deras innanmäte kommer att spruta in det öppna hålrum som de använder för att föda, nämligen under huden. Om du använder den här metoden måste du bränna huden en tum runt området för angrepp eller du riskerar att få borrelia och Rocky Mountain feber. Det finns bättre och mindre smärtsamt sätt fästing borttagning.
 • Ryck aldrig fästingen ut, kommer deras ankare som käkar bo under din kropp och kan ge dig Rocky Mountain feber eller borrelia.
 • Borttagning metod: Hitta en gran. Leta efter en julgran med bubblor på barken. Ta en pinne, pop bubblan och plats som slutet blankt i det nya hålet, nu rullar ena änden av pinnen upp över bubblan med pålagt tryck, använder denna metod för att pressa saven ut. Detta bör samla sav på änden av pinnen. Nu sprids denna sap över fästingen generöst. Pop fler bubblor om du behöver. Nu med planen på armen hitta en mycket fet växt eller träd. Ash fungerar bra. Nu observerar att fästingen har dragit sig upp en bit. spridas så mycket aska olja på planen som du kan och repeterbart torka saven off. Fästingen kommer att dra sig för att han inte kan andas. När fästingen har gnidas sprids mer olja över området för att lyfta upp saven, om allt annat misslyckas täcka fläcken med jordnötssmör eller animaliskt fett, vänta, och sedan tvätta händerna i vatten, kommer saven lossna ganska lätt. Observera också att den C-vitamin i saven har gjort huden smidigare.

Inälvsparasiter

 • Inälvsparasiter kan hanteras på många sätt. Två av dessa sätt är de som diskuteras nedan.
 • Ett effektivt sätt är att hitta en ormbunke som växer i de flesta tempererade miljöer. Denna ormbunke kallas betesmark broms. Under de första dagarna av sin livslängd det ser ut som en liten fiddlehead med brunaktigt vitt hår växer ut ur det. De typiska arterna av betesmark bromsen är fyra inches tall. Under detta skede är det ätliga både råa och tillagade. Det är dock en mild gift som förändrar betingelserna i tarmen gör överlevnadsförmåga en lång för någon parasit. Eftersom denna anläggning blir äldre blir det mer giftiga. Om anläggningen är tätt ringlad du kan äta en varje timme eller om den är fullvuxen, en varannan dag för att bli av med parasiten.
 • Ett annat sätt att befria er från tarmparasiter är att äta två cigaretter om dagen tills de är borta. Den giftiga arten av cigarett ingredienser inte går förlorade på inälvsparasiter.

Poison Ivy

 • Poison Ivy är en liten tre blad växt som oftast ligger väldigt nära marken. För att vända bort någon skulle vara rovdjur dess blad innehåller en kemikalie som kallas Urushiol, som obligationer med hudceller och skapar en mycket framstående och obehagligt utslag som kan pågå så länge som fem till sex veckor. Om du har tagit kontakt, kommer tidigt skede visar en enkel utslag. Men för allvarliga reaktioner förväntar betydande blåsbildning och / eller oljig ansvarsfrihet. Behandlingsmetoder och myter är listade nedan.
 • Bränn aldrig Poison Ivy: dess rök är mycket giftigt. Dessutom kan Urushiol inte förstöras eller upplösas med vanliga medel.
 • ALDRIG skära ut blåsor eller försöka ta bort dem. Den sekret som kommer från dem är inte smittsam och kommer inte sprida utslag under normala förhållanden.
 • ALDRIG urinera på utslag, fungerar det inte och kan även intensifiera reaktion på grund av ammoniak i urinen.
 • Myt: Kläder kommer inte att skydda dig från Poison Ivy. Urushiol kommer att sippra igenom kläder i så lite som femton minuter. Om du vet att du har kommit i kontakt, inte fysiskt vidrör området som urushiol sprids. Istället, ta bort artikeln med tjockt tyg eller bark som täcker handen och förankra den i rörligt vatten i minst en timme. Efter en tid urushiol kommer att lämna artikeln.
 • Användbar metod: Om kontakt sker, på mindre än sju minuter kemikalien kan oftast tvättas bort med tvål innan den binder med dina hudceller. Men ämnet är en olja, så tvål behövs för att tvätta bort det. Med andra ord, kommer vattnet fungerar inte ensam. Emellertid är denna metod mycket diskutabel som tvål kan även rymma den kemiska och sprida det på samma sätt.
 • Användbar metod: Fördjupa din kropp i vatten under en längre tidsperiod. Olja är lättare än vatten så Urushiol maj, som handlar om fysik, avlägsna sig från huden innan den har bundit.
 • Användbar metod / myt: Alkohol kommer inte lösa eller ta bort Urushiol av sig själv. Det kan dock späda ut det nog så att det kan dras ut med en svampliknande material eller tyg.
 • Slutsats: Urushiol kan inte dras bort från köttet så snart den är bunden, det enda att nativt teknik kan göra är att bedöva kliar eller behandla reaktionen inte den kemiska produkten i sig. Därför är den enda som verkligen kan behandla det effektivt en läkare beväpnad med Tecnu eller Ivy remover.