Wke

Hur du använder drömmen: på appen för att påverka dina drömmar

Det finns många sätt att klarsynt dröm och, inte överraskande, det finns en app för det. Denna artikel kommer att visa dig en high-tech sätt att påverka dina drömmar med drömmen: ON iPhone app, förvandlar vilken din smartphone till en rörelsesensor som spelar en "ljudbild" när den känner av att du är i djup sömn.

Steg

Hur du använder drömmen: på appen för att påverka dina drömmar. Ladda ner den kostnadsfria appen på din iPhone.
Hur du använder drömmen: på appen för att påverka dina drömmar. Ladda ner den kostnadsfria appen på din iPhone.
 1. 1
  Ladda ner den kostnadsfria appen på din iPhone. Gå till App Store och sök efter drömmen: ON. Det bör automatiskt skriva i sökrutan när du får halvvägs igenom ordet, så oroa dig inte för mycket om skiljetecken och luckor.
 2. 2
  När programmet har laddats ner, scrolla ner för instruktioner. Du kommer att förbereda din dröm från huvudmenyn inom kort, men först måste du ta itu med en del praktiska saker.
  • Fundera på om eller inte tillåta geolokalisering. Om du deltar i den världsomspännande "Dream Catcher" experiment, låter det program du skriver anteckningar om din dröm erfarenheter och dela detta med de praktiker så att de kan sålla bland uppgifter om deltagande sliprar och hitta sätt att framkalla drömmar vi hellre vara ha. Geolocation hjälper också forskare att räkna ut om människor i olika delar av världen drömmer om samma saker eller olika saker.
  • Fundera på om du vill att meddelanden om nya dröm ljudlandskap (se nedan). Nya tillkommer varje månad, så du kanske vill lägga till det här till dina uppdateringar.
  • Godkänn villkoren. Nu är du redo att börja välja din ljudlandskap.
 3. 3
  Välj en dröm ljudlandskap. Detta är musik eller bakgrund som kommer att spelas under din optimala drömma tid. Det finns en hel del ljudlandskap att välja mellan, en del gratis och en del betalas. Vissa ljudlandskap kommer att identifiera att de är särskilt lucida drömmar, så prova olika sådana i olika nätter. För mer information om var och en, peka på detaljer i det nedre högra hörnet.
  • För fria val, klicka på börja drömma och gå till Selected ljudlandskap. Du kommer att se några val där, såsom Smart Alarm Only, in i staden och fridfull trädgård.
 4. 4
  Ställ in alarmtiden och ton. Från börja drömma området, peka på Wake Me Up Genom att justera väckningstiden. Sedan trycker du på det valda larmet Tone att välja från en mängd olika larmsignaler. Larmet kommer att låta när den känner du flyttar från REM-sömn.
 5. 5
  Placera telefonens skärm nedåt på din säng. Denna närhet till dig är viktigt, eftersom appen använder en rörelsesensor som känner av när du stannar i sömnen, som fungerar som trigger för att spela ljudlandskapet. Nu kan du somna som vanligt.
  • När du sover, kommer app övervakar din sömn mönster. När den känner den bästa tiden i din dröm cykel (från din rörelse), spelas det ljudlandskap att försöka påverka din dröm riktning.
  • Appen är smart nog att notera om du verkar vara på väg att vakna upp, i det här fallet, kommer det att sänka volymen.
 6. 6
  Håll reda på din dröm. Appen innehåller en dröm dagbok, där du kan spela in drömmen erfarenhet varje morgon. Att hålla ett register över drömmar över tid kan vara ett bra sätt att övervaka ditt humör och kreativ tillväxt, och är i allmänhet bara en massa roligt. Utöver dagboken, hittar du också din sömn mönster plottas varje morgon.
  • Denna app är också en social media experiment. Om någon av dina vänner dök upp i dina drömmar, gör den app du tagga dem på Facebook! (Håll det rent!)

Tips

 • Ha tålamod - det kan ta flera nätter innan ljudlandskap börja påverka dina drömmar.
 • The Dream Bank är experimentell, om du lägger dina drömmar till detta, du deltar i en världsomspännande experiment.
 • Det rekommenderas att om du har en partner att dela din säng, att du förklarar vad du gör. Han eller hon kan vara riktigt nyfikna eller kanske helt enkelt utesluta dela sängen med en mobiltelefon. Du måste åtminstone be honom eller henne och lovar att hålla det till din sida av sängen längst bort från honom eller henne för att inte störa sina drömmar. Om du har tur, kanske de vill prova det också!
 • En Android-version av denna app kommer att släppas senare under 2012.
 • Du kan följa uppdateringar på @ DreamONapp på Twitter.

Varningar

 • Denna app har blandade reaktioner, inte alla finner en skillnad i deras drömmar. Men varna app tillverkarna som du kan behöva fortsätta att försöka, denna app är i själva verket syftar till att vara en genväg för att låta dig klarsynt dröm, något som oftast tar lång tid att bemästra! Dessutom garanterar de att du vaknar bättre tack vare den trevliga larm som väcker dig vid optimal tidpunkt för pigg!