Wke

Hur gör gädda ups

Pike-ups är en snabb men ganska utmanande övning som kommer att hjälpa till att få dina magmuskler i fantastisk form utan att använda utrustning eller att behöva punga ut kostnaden för gym medlemskap! Du behöver vara i gott skick för att utföra dessa, eftersom de är anses vara en avancerad form av motion, men om du är redo för utmaningen, kan de hålla dina magmuskler i fin form med fortsatt tillämpning.

Steg

Hur gör gädda ups. Lie platt på marken efter uppvärmning i 5 till 10 minuter.
Hur gör gädda ups. Lie platt på marken efter uppvärmning i 5 till 10 minuter.
 1. 1
  Lie platt på marken efter uppvärmning i 5 till 10 minuter. Välj en bekväm plats, företrädesvis heltäckningsmatta eller med en matta under, så att golvet inte kommer att skada din rygg.
 2. 2
  Placera armarna rakt ovanför huvudet, lade på marken. Du bör nu ligga helt rakt på marken.
 3. 3
  Andas in Lyft båda benen och armar samtidigt tills dina händer röra dina fötter eller smalben,. Både övre och nedre kroppen bör höja på samma gång. Håll dina ben och armar rakt när du gör detta. Dina fötter och händer bör placeras ungefär över naveln eller tyngdpunkt. Viktigast bör styrka för att bibehålla denna position kommer från magen.
 4. 4
  Sänk dina armar och ben samtidigt tillbaka till utgångsläget, motstå gravitationen genom att sakta röra sig nedåt. Väl hemma på din startposition, har du avslutat en upprepning av övningen.
 5. 5
  Upprepa detta flera gånger i rad tills du känner omständlig eller tills dina lemmar börja brinna. Detta utgör ett "set".
 6. 6
  Vila mellan "set" tills du känner dig redo att upprepa cykeln.
 7. 7
  Fortsätt att utföra denna övning regelbundet för att se och upprätthålla de fördelar som dina magmuskler. Alltid noga med att utföra dem som beskrivs, för att undvika risken för skador.

Tips

 • För den riktigt starka, lägga vikter på dina händer.
 • När börjar gå långsamt! Nybörjaren kan också böja knäna och / eller armbågarna för att göra den första kroppen lärandet lättare. Men se till att börja räta ut så fort du får en lite starkare.
 • Föreslagna reps: 5 uppsättningar av 15.

Varningar

 • Som med alla förändringar på en övning regimen, vara medveten om din nuvarande kondition och diskutera eventuella problem med din hälsa professionella.
 • Om du har några skador eller du återställer eller har återhämtat sig från en skada, kolla med din sjukvårdspersonal innan du försöker denna övning.

Saker du behöver

 • Mjuk golvyta eller en matta
 • Bekväma motion kläder
 • Vatten för rehydrering