Wke

Hur man beskriver dig själv

Självporträtt är vackra eftersom de visar hur vi ser på oss själva. Våra ord skiljer sig från andra. Vi kanske inte märker saker som andra gör. Vi vet att våra goda egenskaper. Vi vet att våra dåliga sidor. Vi skulle kunna fortsätta i timmar när det gäller att beskriva oss själva, men det är lättare att lämna vissa saker till fantasin. Beskriva själv kan verka utmanande, men oftast orden är rätt framför dig.

Steg

Hur man beskriver dig själv. Först analyserar vilken typ av beskrivningen du ger.
Hur man beskriver dig själv. Först analyserar vilken typ av beskrivningen du ger.
 1. 1
  Först analyserar vilken typ av beskrivningen du ger. Svar uppenbarligen skulle vara annorlunda på en dating quiz kontra en jobbansökan. När det gäller affärer, gärna prata om dina prestationer och starka punkter.
 2. 2
  Var ärlig om ditt förflutna och vem du är som individ. Det är alltid klokt att låta sanningen avslöjas nu än att riskera konflikter längre fram på vägen. Undvik låtsas att du är någon annan.
 3. 3
  Att göra en fysisk beskrivning är den lättaste delen. När det gäller detta, behöver du bara grundläggande fakta såsom hårlängd och färg, ögon, skugga av hud, och andra fysiska egenskaper. Om du inte är bekväm med att dela din vikt, välja kreativa fraser såsom "gosig" eller "fluffig". Detta talar om för personen vad som väntar. Många individer kan även välja att inkludera ett foto.
 4. 4
  Använd din personlighet som en nyckel. Berätta för folk vad du värdesätter. Detta ger dem en uppfattning om vad som väntar. Smile tills det gör ont. Uppmuntra humor. Gör allt du kan för att hjälpa andra. Vara tillförlitlig. Var en vän. Vara en god människa, någon som är utåtriktad, trevlig och rolig att vara runt. Folk kommer att se vem du är utan att du behöver säga ett ord.
 5. 5
  Att öva beskriver dig själv, försök att skriva frågor och fylla dem. Internet ingår alla typer av undersökningar och frågesporter baserade på personlighet och intressen, bland annat. Det finns också de som är baserade på saker du värdesätter.
 6. 6
  Håll dina personliga frågor till dig själv. Inte alla där ute du kan lita på. Det är inte en komplett främling verksamhet hur mycket din inkomst är, hur många barn du har, där du arbetar, etc. Ge viktiga detaljer om dig själv när du helt litar på någon. Inte hoppa in i varje ny möjlig relation naiv. Öva försiktighet. Det är viktigare än du någonsin kan veta.
 7. 7
  Ibland internet kan vara en plats för att beskriva dig själv när det gäller att leta efter en kompis / relation. Då igen, kan du använda exemplen för att beskriva dig själv för andra skäl. Här är några exempel:
  • Ålder 2: Jag kan gå och prata. Jag är lång för min ålder, men kan fortfarande inte nå cookies på toppen av garderoben. Jag har bruna ögon och brunt hår. Jag är nästan ur blöjan scenen, men du måste förlåta ett tillfälle misstag.
  • Ålder 12: Jag kan hålla andan under vatten i tre minuter, spotta vattenmelonfrö 25 meter och gör äckliga ljud med mina armhålor. Jag börjar gillar tjejer mycket, men jag är inte helt säker på varför. Jag är nästan fem meter lång, jag har riktigt långt brunt hår och bruna ögon. Jag bär glasögon ibland, men egentligen inte behöver dem.
  • Ålder 19: Jag har varit i marinen under två år. Jag är sex meter lång, har kort brunt hår och bruna ögon. Jag tjänstgjorde i krigszonen, gjorde en hel del modiga saker och vann en hel kista full med medaljer.
  • Ålder 24. Jag är en grad student vid Harvard, med en dubbel major i internationell politik och nukleär vetenskap. Jag har brunt hår med ändarna färgade lila, och bära granny glasögon över mina vattniga bruna ögon.
  • Ålder 40: Jag är en nyligen frånskild PhD, bara starta en mycket lovande jobb som kontorist på min lokala K-Marts TV säljavdelning. Dock förväntar jag min utbildning och erfarenhet för att övertyga ledningen att marknadsföra mig, och i ett år eller så, ska jag vara chef kontorist på avdelningen. Jag har grått och brunt hår som jag kamma framgångsrikt över min kala fläcken, och bära blå kontaktlinser över mina bruna ögon.
  • 65: Jag är en två gånger frånskild PhD, och under de senaste 25 åren har haft ett mycket ansvarsfullt arbete som chef kontorist på min lokala K-Mart s tv-avdelningen. Jag har grått hår på vardera sidan av mitt huvud, och mina tjocka glasögon bara om skymma mina bruna ögon.

Tips

 • Håll en pågående lista. Du kommer aldrig riktigt att kunna helt definiera dig själv, men så olika egenskaper kommer att tänka skriva ner dem.
 • Håll dig positiv. Mata inte ditt ego men försök att vara ödmjuk när du beskriver dig själv. Om du är för stolt för att beskriva dig själv till andra, kanske folk inte vill vara runt dig.

Varningar

 • Kom alltid ihåg att använda personliga uppgifter sparsamt när det kommer till främlingar, bara för att vara på den säkra sidan.