Wke

Hur man blir en starkare kvinna

I hundratals år har kvinnor kämpat för att hitta sin plats i samhället. Så, mina damer, nu när våra stora-mormor har gjort allt det hårda arbetet (få rösträtt, rätt till lika jobb löner osv) du vill bli en bättre kvinna och bidra till en redan fenomenala kvinnor vänligt samhälle. Okej, det eller du är trött på att vara ryckt runt av andra kvinnor och män och vill ge dig själv. Varje motiv du har är giltig, och modet att skriva "Hur man blir en starkare kvinna" i en sökmotor bevisar att du är redan på rätt spår. Kvinnor från födseln måste hitta det självförtroende som gör henne till en "stark kvinna".

Steg

Hur man blir en starkare kvinna. Identifiera din kvinnlighet.
Hur man blir en starkare kvinna. Identifiera din kvinnlighet.
 1. 1
  Identifiera din kvinnlighet. Hitta den del av dig som gör dig till en speciell kvinna specifikt. Har du vackra ögon? En lyrisk röst? Flödande hår? Hitta något som du kan titta på din feminina sida och säga nu det är något kvinnan om mig. Det behöver inte vara ett framträdande egenskap, men definitivt något män bara inte kan dra av som du gör.
 2. 2
  Hitta en stark kvinna som du tror på. Emulera henne. Titta till Audrey Hepburn, Moder Teresa, Hillary Clinton, din mamma, din bästa väns storasyster, någon! Hitta en kvinna som du uppskattar. Nästa gång du behöver för att vara stark tror på dig själv, "Vad skulle (namn) göra?"
 3. 3
  Klipp ut all dramatik. Det kan vara svårt men självsäkra starka kvinnor inte uppskattar skvaller och över de bästa känslomässiga situationer. Du kan vara en öm, emotionellt, lätt flyttas kvinna. Det betyder inte att du behöver prata om andra människors affärer. När skvaller kommer upp i konversationen tror stilrena och inte bidrar.
 4. 4
  Börja prata med människor och vara stolt över vad du har att säga. Förtroende är nyckeln. Det kan vara väldigt svårt när man är en reserverad kvinna, men att tala upp förändrar allt. Gör konversation med främlingar (i ett lämpligt, icke-hotande sätt) och stanna involverade i aktuella händelser och nyhetsvärde ämnen för att göra kloka up-to-date tjitt chatt. När man talar till dem du redan känner talar mer än du brukar göra, men ge människor en chans att tala om sig själva också. (Ingen gillar att göra något mer än att prata om sig själva och ta bort det är farligt.) Kom ihåg att vara stolt, tålmodig, eftertänksam när man talar. Du vill inte komma ut som fräck eller skrytsam så grundligt tänka igenom dina uttalanden kan vara till hjälp.
 5. 5
  Kyssa det förflutna adjö. Om du gör en intern göra över än att torka ditt förflutna ren kan vara en stor mental paus. Ta ett steg tillbaka och tänka på dig själv, "Jag vaknade i morse en kraftfull kvinna. Jag stannar på det sättet oavsett vad som kommer min väg, och vad jag gjorde igår kan bara smälta bort. Jag tänker inte göra det igen. " Och om ditt förflutna någonsin har kommit tillbaka för att bita dig, lämna en ursäkt från en plats för både ödmjukhet och styrka. Om du känner behov av att låta dessa människor vet att du ska flytta på berätta så. De kanske inte håller och plåster bildas kan inte hålla, men du kommer att bli lyckligare internt om du stannar stark, inte piska ut, och hålla huvudet kallt.
 6. 6
  Håll dina övertygelser. Kör inte från slagsmål. Vilja att undvika konflikter är en naturlig reaktion på någon fråga, men flyr från det inte alltid hjälper. Speak vad tänker du på ett civilt sätt, även om du är motståndare inte är som lady-like. Berätta för dem varför du tror att du har rätt, motiverar detta uttalande, och ge dem en möjlighet att tala öppet. Om du upptäcker att du har rätt och de fastställer promenad rätt, men vara nådig om din seger. Om du upptäcker att du har fel i din tro artigt förklara vad du hade fel om, be om ursäkt om det behövs, och gå bort skuld fri. (Över adjö kan vara smärtsamt, så var lugn och förbli stark.) Om du kommer till en död slips som fortfarande olöst: släpp det. Om det förs tillbaka upp, hantera det. Men gå inte söka efter en fråga.
 7. 7
  Erkänn dina brister. Var öppen och innehåll med saker som du inte är bra på, skratta åt bilder av dig själv du hittar föga smickrande, och le om positioner du inte uppnådde / tävlingar du inte vann etc. Var nöjd att inte vara perfekt. Kvinnor som försöker vara befriad från skavanker rasa snabbare än de med för många för att räkna.
 8. 8
  Vara glad att ha fiender. Från en ung ålder alla måste veta att vissa människor bara inte kommer att gilla dig. När du vet att du är illa omtyckt av någon (om det var provocerad eller inte) förstår det och vet att de inte är värda din tid. Tvinga inte en vänskap att hända, kommer det göra mer skada än nytta.
 9. 9
  Handtag förolämpningar och komplimanger med grace. Ta varje kommentar som gjorts om du så lätt som möjligt. Uppskattar smickrande uttalanden med en enkel un-överdrivna "tack" och ignorera inte så smickrande kommentarer.

Tips

 • En man är aldrig nödvändiga damer! Du har fått det pågår och starka kvinnor knappast bry när de är singel. Du är stolt, passionerade kvinnor som inte behöver män ständigt av dina sidor.