Wke

Hur man gör sig själv en ny person

Någonsin funderat på att göra dig själv en ny, bättre människa? Du vet, förändras och göra en skillnad i ditt eget liv, för att må bättre. Ibland känner vi oss som om vi är fortfarande samma, och det är inte alltid en bra sak. Förändringar kan vara riktigt hälsosam och bra för vår självkänsla.

Steg

Hur man gör sig själv en ny person. Ändra saker du ogillar.
Hur man gör sig själv en ny person. Ändra saker du ogillar.

Ser

 1. 1
  Skaffa en ny stil! Shoppa en ny garderob, en garderob som har en hel del att göra med din personlighet, som gör att du känner dig bekväm och ger dig självförtroende. Och om du inte har en massa pengar för att gå och köpa nya saker, kan du prova att sy klädesplagg själv, eller vara listig och göra några tillbehör. Det finns massor av tutorials över hela internet. Vem vet, du kanske lär dig en ny färdighet!
 2. 2
  Ändra ditt hår. Du kan få en frisyr och styla det på ett nytt sätt som du vill. Eller kanske färga det en annan färg. Gör vad gör du känner dig mest självsäker.
 3. 3
  Unna dig! Du kan få en ny parfym, gör dina egna naglar, eller bara ta ett varmt bad varje gång på ett tag.
 4. 4
  Ändra saker du ogillar. Inte bara klaga, gör något åt ​​det! Gör en lista över somethings du vill ändra och välja en att arbeta på en gång. Kom ihåg dock, kan en hel del fysiska saker inte ändras, så du behöver inte vara för hård mot dig själv.

Inställning

 1. 1
  Var självsäker. Det är nyckeln till att bli en ny, bättre människa. Börja tänka på dig som den person du alltid velat vara, och hålla fast vid det.
 2. 2
  Träffa nya människor. Gå till nya platser, interagera fritt med nya människor, det är verkligen hälsosamt att omge dig med olika, intressanta människor.
 3. 3
  Gör nya aktiviteter. Även om det hänger på köpcentret eller en ny sport som du kan vara intresserad av, bryta dåliga vanor, börja göra saker som du gillar.
 4. 4
  Lyssna på nya typer av musik. Om du är hardcore bergarten, varför inte lyssna på lite klassisk musik? Eller om du är i land, varför inte prova lite old school rock? Chansen är att du inte kommer att gilla alla de olika typer av musik du försöker, men vem vet, kanske du hittar bara en som växer på dig.
 5. 5
  Sikta för framgång. Att lyckas i skolan eller arbetet kan göra resten av ditt liv klickar på plats lite lättare. Det krävs hårt arbete, men slutresultatet är definitivt värt det.

Tips

 • Förtroende är nyckeln, inte någonsin glömma det.
 • Vad som än händer livet har att gå på, inte lämnar luckor för någon att vinna. Alltid vara uppmärksamma på att människor inte har alltid goda intentioner.
 • Om du ändrar dig själv att få någons godkännande, glöm det. Om du vill ändra, måste du ha det för dig själv, inte för att någon annan vill att du ska.
 • Ändra det sätt du tycker är viktigast. Ibland blir livet mycket annorlunda om vi bara ändrar vårt perspektiv på saker.
 • Sikta på att bli en bättre version av den person du redan är, eftersom alla har en del goda egenskaper som inte behöver ändras.
 • Om du vill ändra, men vet inte riktigt vad du vill ändra om dig själv, skriv en lista över alla de egenskaper om dig själv som du inte gillar, och sedan skriva vad du hellre dessa kvaliteter vara. Till exempel, om du är lite av en barnlek och vill vara lite mer bestämd, skriva ner det.