Wke

Hur man hugga i långsam stigning softball

Har du problem pitching för din långsam stigning softball team? Ombeds beck men aldrig gjort det förut? Här är några tips på hur man blir en solid kanna i slow-pitch softball.

Steg

Hur man hugga i långsam stigning softball. Hitta en softball fält med en pitching kulle och ett hem plattan.
Hur man hugga i långsam stigning softball. Hitta en softball fält med en pitching kulle och ett hem plattan.
 1. 1
  Hitta en softball fält med en pitching kulle och ett hem plattan. Att bli en bra pitcher kräver övning. Att ha en kulle och plåt gör det mycket lättare att mäta hur du gör. (Det hjälper också att ha en vän agera som en domare och catcher)
 2. 2
  Stå bakom gummit med fötterna jämna och omkring axelbrett eller med din högra fot på gummit. När du får erfarenhet, kommer du att lära dig pitching rörelse som fungerar bäst för dig. Detta är bara en riktlinje.
 3. 3
  Ta tag i softball i höger hand. Pitchers använder många olika grepp och positioner hand i slow-pitch softball. Medan du lär dig, är det bäst att använda en cirkel grepp. Ta tag i softball med tummen och pekfingret runt den bredaste delen av softball så att din hand är en del av en cirkel, som om du håller en läsk kan. Placera dina andra fingrar på bollen under pekfingret.
 4. 4
  Börja din rörelse. De flesta kannor börjar deras pitching rörelse med sin högra hand framför dem. Många håller sin högra hand innanför sin handske framför dem.
 5. 5
  Om din högra fot är inte på gummit, steg framåt med höger fot så att den landar på gummit. Samtidigt, ta med din högra arm rakt bakåt bakom dig, som om på en pendel hängande från axeln. Om du började med din högra fot på gummit, flytta armen bakåt utan att någon annan rörelse.
 6. 6
  I en jämn rörelse, steg framåt med vänster fot förbi gummit, och flytta din högra armen framåt, som om gungar på en pendel. Sökvägen till din högra hand och bollen ska spåra den nedre halvan av en cirkel. Använd naturliga elasticitet av din arm för att styra banan.
 7. 7
  Släpp bollen när din hand är ungefär midjehöjd. Detta kallas frisläppandet punkten. Du måste experimentera för att se exakt var du ska släppa bollen. Ju senare du släpper bollen, desto högre upp kommer att gå men mindre fram det går.
 8. 8
  Följ upp med din högra arm så att den pekar nästan rakt upp. Efterföljaren genom hjälper planen stannar rakt.
 9. 9
  Få in en Fielding hållning så fort du är klar med din uppföljning igenom, och planen är fortfarande i luften. När pitching mot levande smeter, får bollen slår tillbaka på dig, så det är bra att komma in i vanan att få redo.

Tips

 • I spel, vara avslappnad. Alla vet pitching är en av de svåraste jobben, och de kommer att förstå om du bara lära. Slow-pitch softball är en torped spel, så räkna med att ge upp många träffar.
 • Prova att ändra din utsläppspunkt att ändra höjden på planen. Många ligor tillåter 6'-12 'arc. Det innebär att bollen kan gå så högt som 12 meter ovanför där du släpper det! En bra pitcher kan kasta strejker som är 12 meter hög.
 • Fokus på att kunna kasta strejker. I de flesta ligor, är strejkzonen det utrymmet direkt ovanför Home Plate som inte är högre än smeten högsta axel, eller lägre än botten av smeten främre knä, när smeten tillträder sin naturliga batting hållning. Varje del av Breda boll som passerar genom denna zon är en strejk (USSSA).
 • Experimentera så mycket du vill. Olika kannor kan göra olika saker. Pröva olika pitching motioner, poäng frisättning, handtag, vad gör du kunna slå väl.
 • Ett vanligt grepp som används för att inducera markbollar är over-the-top grepp. För detta grepp, hålla din hand med handflatan vänd direkt ner, på baksidan av din hand inför direkt uppåt. Placera bollen i handflatan och greppa den med alla fyra fingrar vända framåt och tummen bakom bollen. Använd samma pitching rörelse, men skaka på handen och framåt handled när du släpper bollen. Detta skapar underskruv på planen, vilket kan orsaka slog till bollar att vara grounders.
 • Öva, öva, öva! Pitching i slow-breddstegsoftball är inte lätt, men när du väl fått kläm på det, kommer du att kunna slå väl.
 • När du har bemästrat kasta strejker, experimentera kasta bollar på specifika platser. Du kan märka vissa batters tenderar att svänga på dåliga platser och missa dem eller slå grounders eller flyga bollar. Du kan sedan slå dem dessa dåliga platser.

Varningar

 • Denna guide är skriven för högerhänta. För vänsterhänta, växla alla nämnda händer.
 • Kontrollera din liga regler. Vissa ligor kan ha olika regler för tonhöjd höjd, strejk zon eller pitching rörelse.