Wke

Hur man kan förbättra din effektivitet på att köra tillbaka i fotboll

Har du någonsin sett stora kör ryggen som Adrian Peterson och undrade om man kunde vara så bra? Samtidigt som de blir en perfekt springa tillbaka inte ske över en natt, här är några steg som hjälper dig att finslipa färdigheter i en av de mest glamorösa plats ute på planen.

Steg

Hur man kan förbättra din effektivitet på att köra tillbaka i fotboll. Öva flera gånger i veckan på övningar och grundläggande övningar.
Hur man kan förbättra din effektivitet på att köra tillbaka i fotboll. Öva flera gånger i veckan på övningar och grundläggande övningar.
 1. 1
  Kom i vikt rummet. Använda vikter hjälper till med snabbhet, smidighet och kraft. Gör betydande arbets-outs runt 3-5 gånger i veckan. Något mer kan hamna skada dig mer än det hjälper dig.
 2. 2
  Öva flera gånger i veckan på övningar och grundläggande övningar. Saker som att hoppa rep, jogging / tävlar, och faktiskt spela att öka din atletiska förmåga och göra dig till en bättre springa tillbaka totalt.
 3. 3
  Ha kul. Det är bara ett spel, och det är inte slutet på världen om du inte får så bra som du vill vara. Det kan helt enkelt vara så att dina förväntningar är för höga.
 4. 4
  Utveckla din löpning först. Rak linje hastighet, acceleration och lateral snabbhet är avgörande för att undvika försvarare och få till endzonen, eller bara göra det till sidlinjen för att stoppa klockan. Det spelar ingen roll hur stor eller liten du är, om du inte kan få bort från försvarare, kommer du aldrig att nå dit du vill vara.
 5. 5
  Ball hantering är en annan viktig aspekt av spelet. Stoppa bollen så nära kroppen som möjligt. Ge försvarare som liten chans att slå bort bollen som möjligt. Och om du har att fånga bollen på en skärm pass eller om du måste returnera en punt, lära sig att fånga bollen med båda händerna först innan du gör en hand griper för kameran.
 6. 6
  Bulk upp. Det spelar ingen roll hur lite du är, även om du är den snabbaste mannen på gräs, kommer du fortfarande få tacklas. Du kommer att få gäng-tacklas med 2 eller 3 personer som försöker ta ner dig. Skydda bollen är viktigare, men att kunna ta hits, låg en stark stel arm och skjul tacklingar är lika viktigt. Fyllnadsmedel upp kan hjälpa dig att bli en bättre blockerare samt, som kör ryggen ibland används för extra pass-skydd.
 7. 7
  Arbeta på ditt saldo. Det spelar ingen roll om du försöker att hålla ihop knäna från att träffa marken från den första tackla, eller om du försöker att stanna i bounds, kan du undvika några skador också.
 8. 8
  Arbeta med din offensiv linje och quarterback. Du måste läsa försvaret samt din quarterback. Ibland kan du även bryta upp en tänkt utanför körning och du måste köra inne (eller vice versa).

Tips

 • Håll fötterna flyttar oavsett vad pjäsen tills visselpipan har blåst, och jag menar oavsett vad om du lyfts i luften, eller om någon hoppar på toppen av er, eller de vet vad de gör och inslagning upp hålla dem i rörelse. Du kommer bli förvånad över vad den kan göra.
 • Håll hydrerad! Dricka vätskor hjälper dig bygga dina muskler snabbt efter den långa träningspass. Det håller också dig mer alert under spelet.
 • Kom alltid ihåg oavsett hur illa du kan vara just nu om man jobbar hårt och inte ge upp någonting kan hända använda vad du har arbete på vad du inte har, gå med strömmen inte vara kaxig och så småningom allt kommer kommer i din väg.
 • Kontrollera att du har ett bra grepp om alla grundläggande fotboll färdigheter. Om du kan köra som Speedy Gonzalez men fumlar bollen varje spel, kommer du aldrig anses en bra springa tillbaka.
 • Kör låg på marken.
 • Se till att när du kör bollen som du träffar hålet hårt och göra snabba, bra beslut. Om hålet inte är det, smita till utsidan. Sällan när du klipper till insidan kommer det att fungera, särskilt om du bara går igenom hålet. Alla som hatar dig är på insidan.
 • Skapa en stabil träning regemente. Träna samma dagar varje vecka vid samma tid varje dag.
 • Gå med i ett fotbollslag för att få mer avancerade övningar och annan hjälp.
 • Vara hård. Mest troligt att du kommer att bli träffad.

Varningar

 • När din kör hårt, så att du får lite och stoppa bollen i. Ju högre du är den större risken att ta ett hårdare hit och bli skadade.
 • Kontrollera att du har tillräckligt skydd. Avsaknad av en hjälm eller kuddar kan leda till allvarlig skada.
 • Fotboll är inte alltid kul. Om en situation uppstår som äventyrar det roliga i spelet, backa och ta en paus.